Er zijn talloze PDF-apps om PDF's te maken voor de iPhone of iPad om ervoor te zorgen dat bestandsconversie eenvoudig en gemakkelijk is. En het is gemakkelijk om belangrijke informatie op te slaan voor uw iPhone, maar dan in pdf-formaat in tegenstelling tot een webpagina of doc-formaat.

1. PDFelement

Om te werken met documenten in pdf-indeling, is PDFelement voor iOS de beste app voor het maken van pdf's voor iPhone en iPad. Het is gratis!

De eenvoudigste manier om bestanden te maken, is door uw fysieke documenten handmatig te scannen, net zoals het maken van een foto of het converteren van uw bestaande foto's naar PDF. PDFelement voor iOS is er gewoon heel goed in. Open de camera in de app en maak een foto of selecteer foto's uit het album, en dan kunt u het bestand bijsnijden en instellen zoals u wilt en op de knop Controleren klikken om het pdf-bestand te ontvangen. Daarna kunt u ook tekenen en opmerkingen toevoegen aan het bestand.

PDF Creator Apps voor iPhone

Met deze applicatie kunt u pagina bijsnijden en het perspectief aanpassen. Dit betekent dat u geen nauwkeurige opnamen hoeft te maken. Het verbetert de leesbaarheid van het document door het in zwart-wit te maken of door nabewerking in kleur te gebruiken. Het kan het document exporteren naar onder andere One Drive, Google Drive, Dropbox, Box, Facebook, Evernote, Twitter, FTP en WebDAV. Het stelt u ook in staat om documenten via Wi-Fi te delen, zodat u ze gemakkelijk vanaf uw computer kunt openen.

Dit is waarschijnlijk de meest uitgebreide en stabiele PDF-converter die u kunt gebruiken. Het is een must-have voor degenen die regelmatig PDF-bestanden op hun iPhones gebruiken.

Price: free


Andere PDF Creator App voor iPhone 12/11/X/8/7/6S/6

1. PDF Connect Suite - Bekijk, Annoteer & Converteer PDF's

PDF Suite is de koploper op het gebied van documentoplossingen met robuuste functies zoals een hoge documentweergavesnelheid voor grote bestanden, bewerken, scannen, PDF-conversie en het invullen van PDF-formulieren. Hoewel het niet zo veel verschilt van Genius Scan, heeft het alle hulpmiddelen die u nodig hebt om PDF-bestanden te openen en te converteren. Het is een bestandsconverter waarmee u bestanden in pdf-indeling kunt lezen, bewerken, maken, converteren of beoordelen. Het wordt geleverd met een intuïtieve interface die gebruikers vrijwel direct bestandsbeheer geeft. U kunt deze converter gebruiken om PDF-documenten te maken van reeds bestaande bestanden, of u kunt met deze app nieuwe documenten in PDF-indeling maken. Het stelt u ook in staat om in elk PDF-document wijzigingen aan te brengen.

Price: $5.99

PDF Creator Apps voor iPhone

2. Office To PDF

U weet waarschijnlijk dat het niet gemakkelijk is om een ppt- of doc-bestand op uw iPhone te openen of zelfs te bewerken. Wanneer u de Office To PDF-app gebruikt om een PDF te maken door uw Office-documenten naar PDF-indeling te converteren, kunt u deze gemakkelijk op uw iPhone bekijken. Dit is een van de meest praktische bestandsconverters en is ontwikkeld door Kishore. Het is ontworpen voor zowel de iPhone als iPad. Het is een universele app die verschillende bestandsindelingen ondersteunt, zoals Doc, Docx, ppt, pptx, Xls en xlsx.

PDF Creator Apps voor iPhone

Het is belangrijk te vermelden dat deze bestandsconverter uw internetverbinding gebruikt, aangezien de conversies plaatsvinden op een externe server. Privacy is gegarandeerd aangezien de overdracht van bestanden van en naar de server gecodeerd is. De bestanden worden ook gelezen door machines, niet door mensen, en worden na conversie van de server verwijderd.

Prijs: Gratis met in-app-aankopen


3. File Manager PRO - Documenten

Deze pdf-creator-app kan worden omschreven als een alles-in-één PDF-bestandsconverter. Het is niet alleen ideaal voor de iPhone, maar ook voor de iPad en iPod touch. Het kan documenten van Mac of pc via Wi-Fi-connectiviteit of via USB-kabelverbinding, Dropbox, e-mailbijlagen, FTP of Box converteren en slaat de documenten later lokaal op uw iPhone op. Deze applicatie kan ook in de iCloud werken.

PDF Creator Apps voor iPhone

Voor bestandsoverdracht is het raadzaam om gebruik te maken van de iTunes-functie voor het delen van bestanden om uw bestanden rechtstreeks via Wi-Fi of USB over te dragen. De ingebouwde viewer ondersteunt verschillende bestandsindelingen, waaronder MS Office, Apple iWork, RTF, HTML, TXT, JPG, PNG en GIF en vele andere. U kunt met deze applicatie mappen en submappen maken, en het kan worden gebruikt om uw bestanden naar andere applicaties te sturen of om bestanden met andere applicaties te openen.

Prijs: $1.99


4. Genius Scan

Dit is een pdf-bestandsscanner in zakformaat. Het converteert snel bestanden en documenten naar PDF-bestanden of JPEG. Het wordt geleverd met slimme paginadetectie, beeldverbetering en perspectiefcorrectiemogelijkheden. Het biedt ook geweldige hulpmiddelen die helpen bij het organiseren en veilig exporteren van uw geconverteerde documenten. Deze pdf-creator-app is vrij bekend omdat deze momenteel meer dan 1 miljoen gebruikers heeft. Het wordt ook vertrouwd door duizenden kleine bedrijven. Het is afzonderlijk verkozen tot app van de week en het heeft bij vele gelegenheden lof van zijn gebruikers ontvangen

Price: Free with in-app-purchase

PDF Creator Apps voor iPhone

Beste Desktop PDF Creator voor Windows/Mac

PDFelement is goed gemaakte software met verschillende PDF-hulpmiddelen. Deze software is een PDF-converter die uitvoerformaten ondersteunt zoals PowerPoint, Word, Excel, afbeeldingen, EPUB, Rich Text en HTML. Het converteert de PDF-bestanden in batch en zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw PDF-bestand behouden blijft. Bovendien ondersteunt deze software het bewerken van pdf-bestanden. U kunt pagina's, teksten, objecten en afbeeldingen bewerken. U kunt ook links aan uw PDF toevoegen en bewerken. Wondershare PDFelement is ook een PDF-maker.

PDF Creator App voor windows mac

Maakt niet alleen pdf-bestanden, maar ook pdf-formulieren. U kunt ook gemakkelijk PDF-formulieren bewerken en digitale handtekeningen toevoegen. Bovendien is deze software een PDF-beveiliger, ontgrendelaar, PDF-compressor, PDF-samenvoeger en een PDF-viewer.

Met PDFelement kunt u ook PDF-inhoud in batch redigeren, markeringen in batch toevoegen en ook de markeringen in batch verwijderen. Het kan ook PDF-bestanden afdrukken die compatibel zijn met andere bestaande PDF-software. Een voordeel van deze software is dat het een platformonafhankelijk hulpmiddel is die Windows- en Mac-besturingssystemen ondersteunt. Het is ook snel en heeft een geweldige gebruikersinterface.

Home > Top 5 Gratis PDF Creator Apps voor iPhone
Wondershare Editor

Posted by to
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen