PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF is in de eerste plaats ontworpen om het dagelijks beheer van documenten te vereenvoudigen, vandaar dat het een bijna ongeëvenaard populair gebruik heeft gevonden. Het bestaan van een PDF-bestand is niet afhankelijk van de ondersteuning van hardware of software, en daarom is flexibiliteit een van de belangrijkste kenmerken van PDF.

PDF-bestanden kunnen dus op meerdere apparaten op verschillende tijdstippen en plaatsen worden bekeken. De draagbaarheid van Android-apparaten maakt ze tot een van de handigste apparaten voor het bekijken van PDF-bestanden. Elke gebruiker van een Android-apparaat moet weten hoe hij PDF-bestanden naar Android-telefoons kan overbrengen met behulp van verschillende methoden. Wat volgt is een overzicht van de drie eenvoudigste methoden voor het overbrengen van PDF-bestanden naar android-telefoons:

1 .Zet de PDF over met een SD Kaart:

transfer pdf to android

PDF-bestanden kunnen worden gedeeld tussen computers en android apparaten via het gebruik van SD-kaarten. Dit kan worden gedaan door de volgende stappen uit te voeren:

 • 1. Sluit met behulp van een USB-kabel het android apparaat aan op de computer die de PDF-bestanden bevat. Kort nadat het android apparaat correct is aangesloten op de computer, verschijnt er een venster dat de SD-kaart is herkent die wordt gebruikt op het android apparaat.
 • 2. Kies de doellocatie op de SD-kaart waar de PDF zal worden afgeleverd, of maak een aparte map aan voor het doel van de overdracht.
 • 3. Zoek het PDF-bestand op de computer, en sleep of kopieer het naar de doelmap op de SD-kaart.
 • 4. Zodra de overdracht is voltooid, werpt u het android-apparaat uit en koppelt u het los van de computer. Het PDF-bestand zal dan beschikbaar zijn op het android apparaat, en kan vervolgens worden gelezen op een PDF-lezer op het android apparaat.

2. PDF Overzetten Door Middel Van Dropbox

epub to pdf app

Dropbox is een veelgebruikt platform voor het delen van bestanden waarmee android-gebruikers bestanden kunnen overbrengen naar hun android-apparaten. PDF-bestanden kunnen gemakkelijk worden gedeeld tussen een computer en een android-apparaat waarop de Dropbox-app is geïnstalleerd. De bestandsoverdracht wordt in de volgende stappen uitgevoerd:

 • 1. Installeer de Dropbox-app op het android-apparaat of de computer waarop het PDF-bestand staat. Start de app, wacht tot het menu verschijnt en kies dan de optie "delen".
 • 2. Kies of u een bestand of een link wilt delen in de volgende reeks opties die daarna verschijnt.
 • 3. Zodra de optie "bestand delen" is geselecteerd, verschijnt een ander venster waarin een afleveringsmail moet worden ingevoerd, en zodra deze is verstrekt, wordt het gekozen PDF-bestand geüpload naar de Dropbox-servers.
 • 4. Het geüploade bestand wordt via de leveringsmail afgeleverd op het android-apparaat waarop het PDF-bestand moet worden bekeken, en het bestand kan vervolgens op het apparaat worden gedownload.

3. PDF Overzetten Door Middel Van Google Drive

epub to pdf app

Google drive is een ander eenvoudig alternatief voor het overbrengen van PDF-bestanden naar een android-apparaat. De volgende stappen laten zien hoe u een PDF kunt overbrengen naar android telefoons met behulp van deze oplossing:

 • 1. Ga naar drive.google.com op de computer waarop het PDF-bestand staat. Klik op het tabblad "Nieuw" op de startpagina van de Google Drive.
 • 2. Selecteer het gewenste PDF-bestand en upload het.
 • 3. Ga naar Google Drive op het Android-apparaat waarop het PDF-bestand moet worden bekeken, en download het geüploade PDF-bestand.

PDF-bestanden kunnen op tal van apparaten en besturingssystemen worden bekeken, en dit maakt het een zeer flexibele bestandsindeling. Met Android-apparaten kunnen gebruikers PDF-bestanden onderweg lezen of wanneer het hen het beste uitkomt. Daarom kunnen PDF-bestanden, waaronder PDF-formulieren, PDF-rapporten en PDF-dossierbestanden, worden overgezet van een vaste computer op de werkplek naar een draagbaar Android-apparaat om ze gemakkelijk te kunnen lezen en er naar te verwijzen. De hierboven beschreven methoden laten zien hoe u het snelst en gemakkelijkst PDF's naar android-telefoons kunt overzetten.

Home > PDF-app > Hoe een PDF Overzetten naar Android Telefoon
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen