De afbeelding naar Excel-converter is een programma waarmee gebruikers de afbeeldingsgegevens gemakkelijk kunnen manipuleren. Voor conversie van een afbeelding naar Excel PDFelement is een van de beste programma's die het proberen waard is. Om afbeeldingen naar een Excel-blad te converteren, zijn er verschillende methoden die kunnen worden gevolgd om het werk gedaan te krijgen. Het feit is dat het idee erg belangrijk is, omdat Excel een programma is dat veel wordt gebruikt in de bedrijfsomgeving. Als u wilt weten hoe u een afbeelding naar Excel kunt converteren, is het raadzaam om het juiste programma te kiezen, zodat u nooit in de problemen komt.

Converteer afbeelding naar Excel met PDFelement

Het proces om afbeeldingen te converteren met PDFelement is zeer eenvoudig uit te voeren. Het is zeer betrouwbaar en stelt u in staat de taak op een handige manier uit te voeren, daarom wordt het ten zeerste aanbevolen. De stappen die u moet uitvoeren, worden hieronder vermeld. Houd er rekening mee dat OCR de belangrijkste functie is die u moet gebruiken.

Stap 1. Open een afbeelding

Na het starten van PDFelement, sleep of zet u een afbeeldingsbestand neer om het te openen. Of u kunt op het vak "PDF maken" klikken om een afbeeldingsbestand te selecteren dat in dit programma moet worden geopend.

afbeelding naar excel converter

Stap 2. Voer OCR uit

Het is al een PDF-bestand zodra het afbeeldingsbestand in dit programma is geopend. U kunt dus op de "Converteren" > "OCR" -knop klikken om OCR in te schakelen en de juiste taal van uw afbeeldingsinhoud te kiezen, de tekst in het afbeeldingsbestand wordt gewijzigd zodat deze kan worden bewerkt.

afbeelding naar excel

Stap 3. Afbeelding naar Excel

Na het uitvoeren van OCR, klikt u op de knop "Naar Excel" in het tabblad "Converteren" om de afbeelding om het conversieproces te starten. Daarna ziet u het geconverteerde Excel-bestand in de uitvoermap.

converteer afbeelding naar excel blad

De Beste Afbeelding naar Excel Converter - PDFelement

PDFelement is het beste programma dat kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de PDF-gerelateerde taken gemakkelijk worden uitgevoerd. Het beste van dit programma is dat het zeer intuïtief is en de gebruikers in staat stelt de problemen van andere programma's te overwinnen. U kunt er ook voor zorgen dat de op XFA gebaseerde PDF-bestanden naar behoefte worden geopend en gevuld. Het manipuleren van PDF's was nog nooit zo eenvoudig als met dit programma. Het is ook toegankelijk in 9 verschillende talen, wat betekent dat het programmabereik zeer groot is. Door PDFelement tot uw eerste keuze te maken, zorgt u ervoor dat u nooit achterblijft.

PDFelement is een naam van vertrouwen en compatibiliteit, wat betekent dat het geschikt is voor alle gebruikers. Het is eigenlijk de standaard die elk bedrijf moet volgen om ervoor te zorgen dat u nooit achterblijft. In vergelijking met Adobe Acrobat geven gebruikers nu de voorkeur aan PDFelement omdat het zeer betrouwbaar is en de andere pdf-lezers ver achter zich laat. Het is het enige programma waarop u kunt vertrouwen. Deze uittsekende PDF editor bevat ook de volgende functies:

  • Het programma is zeer betrouwbaar. Het kan worden gebruikt om de grafische PDF-elementen eenvoudig toe te voegen, te verwijderen, het formaat te wijzigen, te plaatsen of te roteren.
  • Het beveiligen van de PDF was nog nooit zo eenvoudig als met dit programma. U kunt het wachtwoord eenvoudig toepassen op uw pdf's.
  • U kunt ervoor zorgen dat de PDF-bestanden worden geconverteerd naar een breed scala aan andere formaten zoals HTML, tekst en afbeeldingen.
  • De PDF-formulieren kunnen ook gemakkelijk worden bewerkt. Extraheer de gegevens uit de PDF-formulieren en zorg ervoor dat u de gegevens exporteert in CSV-indeling.

Tips: Wat is OCR?

OCR staat voor Optical Character Recognition. De technologie is ingebed in PDFelement en daarmee worden de afbeeldingen en andere niet-bewerkbare bestanden omgezet in bewerkbare tekstbestanden. Als er bijvoorbeeld een afbeelding met veel tekst in staat, is het niet mogelijk om de exacte gegevens te zoeken om het werk gedaan te krijgen. Hier komt OCR van pas. In alle dergelijke gevallen zal PDFelement de gegevens extraheren en ervoor zorgen dat u de tekst uit de afbeeldingen in een bewerkbaar formaat krijgt. Lees meer informatie over hoe OCR werkt.

De gegevens van OCR kunnen worden gebruikt als normale Word gegevens en kunnen op dezelfde manier worden verwerkt. Het beste van OCR binnen PDFelement is dat het zeer betrouwbaar is. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en levert geen problemen op voor de gebruikers.

Home > OCR-oplossing > Beste afbeelding naar Excel converter met OCR
Wondershare Editor

Posted by to OCR-oplossing
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen