PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDFelement is een van die beeld-naar-woord-conversieprogramma's waarmee gebruikers heel makkelijk kunnen oefenen. De afbeelding naar woord is een idee dat veel door de gebruikers wordt geïmplementeerd. Dit komt door het feit dat de conversies op enorme niveaus worden gebruikt om de technologie in andere programma's in te bedden. De bestandsconversie van afbeelding naar woord heeft nieuwe niveaus bereikt met PDFelement. Het wordt ten zeerste aanbevolen voor gebruikers om beeldtekst naar woord te converteren.

Methode 1: Converteer Beeld naar Word met PDFelement

De stappen die je in dit verband moet uitvoeren, worden hieronder vermeld. Het zorgt ervoor dat het programma wordt gebruikt voor de uitvoering van het proces.

Stap 1. Open een Beeld

Sleep het beeldbestand naar PDFelement om het te openen. Er zijn ook andere manieren, maar deze wordt ten zeerste aanbevolen. Je kunt ook de optie "PDF Maken" gebruiken om het te laden.

beeld naar woord converter

Stap 2. Stel de Opties in

Klik op "Converteren"; Tabblad "OCR" of klik op "OCR Uitvoeren" in de berichtenbalk om OCR in te schakelen en de juiste taal voor je afbeeldingsinhoud te selecteren.

beeld naar woord

Stap 3. Converteer Beeld naar Woord

Klik nu op "Converteren"; "Naar Word" om de beeldtekst om te zetten in woord. Klik in het pop-up venster op de knop "Instellingen" om de optie "Alleen gescande PDF" te kiezen om de conversie te starten. Dit zijn de enige vereiste stappen voor het converteren van afbeeldingen naar woorden.

beeld naar woord bestand converter

Methode 2: Converteer Beeld naar Woord met Google Drive

Je kunt ook beeld naar woord converteren met Google Drive om dit is opgenomen in de OCR functie.

Stap 1. Upload een Beeld

Log in je Google Drive account om een beeld te uploaden.

beeld naar woord converter

Stap 2. Open met Google Docs

Rechterklik op het beeld en kies de "Open met Google Docs" knop om het te openen. Het OCR proces wordt dan uitgevoerd.

beeld naar woord

Stap 3. Beeld naar Woord Document

Je kunt ervoor kiezen het geconverteerd bestand direct naar een .docx formaat woord document om te zetten.

beeld naar woord bestand converter

De Beste Beeld naar Word Bestand Converter

PDFelement is de beste beeld naar MS Word Converter waarmee gebruikers kunnen genieten van een zeer breed scala aan andere functies. De afbeelding in woorden wordt zodanig geconverteerd dat deze gemakkelijk te volgen is. Het programma heeft een zeer geavanceerde OCR technologie die de conversie van beeld naar Word document verder haalbaar maakt. Deze software voor het converteren van beeld naar woord heeft letterlijk onbeperkte grenzen. Om beeldtekst naar woord te converteren, kan de gebruiker volledig op dit programma vertrouwen. Je kunt de afbeelding eenvoudig omzetten in Word Doc terwijl tegelijkertijd de kwaliteit behouden blijft.

De inhoud en de lay-out van je Worddocument blijft hetzelfde. Als je wilt weten hoe je beeld naar Word kan converteren, betekent dit dat je dit programma absoluut nodig hebt. Deze download van afbeelding naar tekst converter is gratis te proberen. De OCR die onderdeel vormt van het programma maakt conversie van OCR afbeeldingen naar woorden makkelijk te volgen. Deze afbeeldingsbestand naar woord conversie zorgt er ook voor dat je nooit concessies hoeft te doen aan enig deel van het Word document dat je als uiteindelijk resultaat krijgt. Deze beeld naar Microsoft Word Converter heeft alles wat nodig is om de beste aller tijden te zijn.

PDFelement is de ultieme oplossing die al je problemen tegelijkertijd oplost. Je kunt het gebruiken als een converter en bovendien is het ook een compleet PDF beheersysteem. Je moet dit programma downloaden om er zeker van te zijn dat de problemen met je PDF bestanden zijn opgelost. Het is letterlijk je one-stop-shop voor al uw PDF gerelateerde problemen.

  • De PDF bestanden kunnen worden geoptimaliseerd en op de meest eenvoudige manier worden gebruikt met behulp van dit programma. De bestanden kunnen worden geopend, opgeslagen, afgedrukt en opgemaakt.
  • De grafische elementen van de PDF bestanden kunnen eenvoudig worden gewijzigd met behulp van dit programma. De programma's kunnen worden aangepast, gedraaid, verwijderd of de PDF bestanden kunnen worden toegevoegd.
  • De OCR van het programma is het neusje van de zalm. Je kunt elke afbeelding OCR en deze naar elk gewenst formaat converteren.
  • De PDF bestanden kunnen worden geconverteerd naar een breed scala aan formaten zoals Word, HTML, beeld, Excel of andere die door de gebruikers worden gespecificeerd.
Home > OCR-oplossing > Hoe Beeld Converteren naar Word met 2 Eenvoudige Methodes
Wondershare Editor

Posted by to OCR-oplossing
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen