PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Om een JPG naar Word te converteren zijn er vele manieren om dat te doen. Omdat het een populair formaat is, wordt JPEG veel gebruikt en daarom ontstaat er van tijd tot tijd behoefte aan conversie. PDFelement heeft het beste van alles omdat het programma zeer gemakkelijk te gebruiken is, vooral voor JPG naar word conversie. De conversie van JPEG naar word is nog nooit zo eenvoudig geweest als met dit programma.

Converteer een JPG naar Word DOC met PDFelement

De stappen die u moet volgen, worden hieronder vermeld. Deze stappen geven duidelijk aan dat het heel eenvoudig is om PDFelement te gebruiken voor alle PDF-gerelateerde taken.

Stap 1. Open een JPG/JPEG

Sleep een .jpg/.jpeg-bestand naar het programma dat in PDFelement moet worden geopend. Of klik op de optie "PDF maken" om het .jpg/.jpeg-bestand te laden.

jpg naar word

Stap 2. Stel opties in voordat u van JPG naar Word converteert

Klik op het tabblad "Converteren" en klik vervolgens op de knop "OCR" om OCR uit te voeren. Het .jpg-bestand verandert in bewerkbaar.

converteer jpg naar word

Stap 3. Converteer JPG naar Word

Ga dan naar het tabblad "Converteren", selecteer de knop "Naar Word" om een .jpg naar Word doc te converteren.

jpeg naar word

Converteer JPG naar Word met Google Drive

Google Drive is een online hulpmiddel waarmee u ook een JPG naar Word kunt converteren. Laten we eens kijken naar de stappen.

Stap 1. Upload een JPG

Log in op uw Google Drive-account om een JPG-document te uploaden.

hoe een jpg naar word converteren

Stap 2. Gebruik Google OCR

Zoek het bestand en klik er met de rechtermuisknop op, dan kunt u ervoor kiezen om het te openen met Google Docs.

converteer jpg bestand naar word

Stap 3. JPG naar Word

Zodra het bestand is geopend, kunt u het downloaden om het op te slaan in een bewerkbaar Word-document.

converteer jpg naar word doc

Waarom PDFelement kiezen om een JPG naar Word te converteren

PDFelement betekent kwaliteit en betrouwbaarheid die het aan zijn gebruikers biedt. Het beste gedeelte van het programma is dat het heel gemakkelijk te gebruiken is en is ontwikkeld door een team van zeer veerkrachtige professionals die ervoor zorgen dat het programma up-to-date blijft. Dit team zorgt er ook voor dat de updates worden gestart zodat de gebruikers ze kunnen installeren. Het zal de gebruikers naar de beste en de meest geavanceerde resultaten leiden. De PDF-manipulatie wordt gemakkelijk en duidelijk met PDFelement.

PDFelement kan worden gebruikt om elke functionaliteit letterlijk uit te voeren met PDF-bestanden. Het is een zeer gewaardeerd product, wat betekent dat de gebruikers het product erg leuk vinden. Het programma is zo ontworpen dat het de gebruikers in staat stelt de problemen van andere programma's te overwinnen. PDFelement betekent kwaliteit en betrouwbaarheid, wat veel betekent voor de gebruikers die op zoek zijn naar een vergelijkbaar programma. Met slechts een eenmalige aankoop kan het de rest van uw leven worden gebruikt. Kenmerken van het programma:

  • Met dit programma kunnen de grafische elementen van de PDF gemakkelijk worden gemanipuleerd. Deze elementen kunnen worden toegevoegd, verwijderd, verplaatst en zelfs verkleind.
  • Met dit programma kunnen de PDF-documenten gemakkelijk worden beschermd. Het kan eenvoudig een wachtwoord toepassen op de PDF-bestanden om deze te beveiligen.
  • De gegevens uit de PDF-formulieren kunnen worden geëxtraheerd om ervoor te zorgen dat ze worden geanalyseerd. PDFelement kan worden gebruikt om gegevens uit PDF-formulieren te extraheren om het werk gedaan te krijgen.
  • De pagina's van een PDF kunnen met het programma worden bewerkt. Dit bevat de belangrijkste delen van de PDF, inclusief de kop- en voetteksten.
  • De OCR op een PDF kan gemakkelijk worden uitgevoerd en daarom kunnen de door de gebruiker gedefinieerde PDF-velden worden gebruikt om de vereiste gegevens te verkrijgen.

Tips: Wat is de JPEG-indeling en hoe verschilt het van andere foto-indelingen?

JPEG staat voor Joint Photographic Experts Group. Het formaat wordt voornamelijk gebruikt voor foto's die zijn gemaakt met fotografische apparatuur zoals camera's en camcorders. Het formaat is zeer betrouwbaar en stelt de gebruikers in staat om ervoor te zorgen dat de beste en de meest geavanceerde technieken worden gebruikt terwijl ze wordt verwerkt. In vergelijking met andere formaten is het zeer in gebruik en zeer wijdverbreid. Er zijn veel segmenten waaruit het JPEG-formaat bestaat. Elk segment begint met de byte 0xFF. Het resterende deel van de bytes laat zien welk soort gegevens het bestand bevat. Het behandelt ook de gegevenspayload die erg belangrijk is voor de bestandscompressie. Het belangrijkste verschil tussen JPEG en andere formaten is dat JPEG een verliesgevend bestand is en een 24-bits kleurenschema gebruikt. De andere formaten hebben geen verlies en gebruiken een 8-bits kleurenschema zoals GIF.

Home > OCR-oplossing > Hoe gratis JPG naar Word converteren 2020
Wondershare Editor

Posted by to OCR-oplossing
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen