PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PNG NAAR HTML is een proces dat kan worden bereikt met de converters die op de markt verkrijgbaar zijn. Om een png naar html te converteren, is het beste programma dat u online kunt vinden PDFelement. Het is een van de beste en de meest geavanceerde programma's waarmee gebruikers het probleem van de andere softwareprogramma's kunnen oplossen. Het kan worden beschouwd als de png naar html-converter die sterk wordt gesubsidieerd door het bedrijf en er is veel moeite in de ontwikkeling gestoken. Met PDFelement kunt u eenvoudig een png naar html-code converteren.

Methode 1: Converteer een PNG naar HTML met PDFelement

PDFelement is een programma dat ervoor zorgt dat gebruikers de beste en meest geavanceerde uitvoer krijgen. Het programma is zeer intuïtief en wordt daarom sterk aanbevolen. De uitvoer van het programma kan worden gewijzigd zoals de gebruiker dat wil. De OCR-functionaliteit van het programma is zeer geavanceerd, wat betekent dat u het werk zonder problemen kunt uitvoeren. De functionaliteit wordt constant geüpdatet met de laatste ontwikkelingen. De ontwikkelaars van het programma zorgen ervoor dat de gebruikers goed beveiligd zijn, zodat ze constant nieuwe functionaliteiten toevoegen. Het programma heeft letterlijk honderden functies die zijn toegevoegd om het nuttiger te maken.

Stap 1. Open een PNG

Klik op de optie "PDF maken" om een PNG-bestand te selecteren om te laden, of u kunt een PNG-bestand slepen naar het programma om het direct te openen.

png naar html

Stap 2. Schakel de OCR Optie in

Klik op het tabblad "Bewerken" en klik op de knop "OCR", selecteer de optie "Bewerkbare tekst" en selecteer de juiste taal van het PNG-bestand in de OCR-talenlijst om OCR te gebruiken.

converteer png naar html

Stap 3. Converteer PNG naar HTML

Klik daarna op de knop "Naar anderen" >"Converteren naar HTML" in het tabblad "Start" om de conversie te starten. Dit zijn de enige vereiste stappen voor het converteren van een PNG naar HTML.

png naar html converter

Methode 2: Converteer PNG naar HTML met Google Drive

Google Drive is ook een PNG naar HTML-converter met een gratis OCR-functie. Hier zijn de eenvoudige stappen voor het gratis online converteren van een PNG naar HTML.

Stap 1. Upload een PNG

Upload een PNG-bestand naar uw Google Drive-account.

converteer een png afbeelding naar html code

Stap 2. Start OCR

Zoek het bestand en klik er met de rechtermuisknop op om het te openen met Google Docs.

png naar html code

Stap 3. Converteer PNG naar HTML

Klik op de "Bestand" > "Download" > "HTML" -knop om het op te slaan als een html-bestand op uw computer.

hoe een png naar html converteren

De beste PNG naar HTML-converter voor Windows

PDFelement is een van de beste manieren om een png naar html te converteren. Het programma is zeer intuïtief en wordt daarom zeer gewaardeerd door de gebruikers. Het wordt aangeraden om het programma te gebruiken met PDF's te laten werken, omdat het de gebruikers in staat stelt om gemakkelijk met elk soort PDF-bestand te werken. Als u wilt weten hoe u een png naar html converteert, dan is PDFelement het beste antwoord hierop. De projecten die u uploadt naar het programma worden weergegeven in de vorm van een lijst en ze kunnen eenvoudig worden gesorteerd. De OCR van het programma is zeer intuïtief en kan afbeeldingen eenvoudig naar tekst converteren.

  • De PDF-bestanden kunnen worden geopend, opgeslagen, afgedrukt en kunnen ook worden bewerkt volgens de vereisten van de gebruiker. Het is heel gemakkelijk te gebruiken.
  • De grafische elementen van het programma kunnen met dit programma met grote zorg en precisie worden gebruikt. Deze kunnen worden toegevoegd, verwijderd, geroteerd en vergroot of verkleind om PDF's interactief te maken.
  • Het programma heeft ook een converter om ervoor te zorgen dat de PDF-bestanden worden geconverteerd naar HTML, tekst en de afbeeldingsbestanden.
  • De OCR van het programma is zeer interactief en kan worden gebruikt om de gegevens uit de afbeeldingen in de PDF te extraheren.

Tips: Kennis over PNG en HTML

Wat is het PNG formaat?

Portable Network Graphics is een formaat dat normaal gesproken wordt gebruikt om de kwaliteit die zeer betrouwbaar is. Het beste gedeelte van het formaat is dat het de gebruikers in staat stelt het kwaliteitsprobleem te overwinnen dat de andere formaten zoals JPEG hebbenq. De keerzijde van het formaat is dat de bestandsgrootte van de afbeelding groter is omdat de kwaliteit die het PNG-formaat biedt zonder verlies is. Het is ontwikkeld in 1996 en wordt sinds de lancering beschouwd als een van de beste formaten aller tijden. Het PNG-formaat wordt meestal gebruikt als vervanging van JPEG, maar het wordt helemaal niet aanbevolen.

Wat is HTML?

HTML is ontwikkeld in 1993 en is een taal die wordt gebruikt om webpagina's en soortgelijke toepassingen te maken. Het wordt veel gebruikt in combinatie met CSS en JavaScript. Het beste gedeelte van de taal is dat het wordt beschouwd als de officiële taal van het World Wide Web en daarom wordt het aanbevolen voor beginners die webontwikkeling willen leren. Er zijn twee meest voorkomende extensies van HTML. Deze staan bekend als HTML en HTM. Het mediatype dat door de taal wordt ondersteund, heeft een extensie van tekst/html. ISO/IEC 15445 is de standaard die het gebruik van het formaat en de taal regelt.

Home > OCR-oplossing > Gratis converteren van PNG naar HTML met OCR
Wondershare Editor

Posted by to OCR-oplossing
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen