PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

We weten dat het EPUB (Electronic Publication) formaat wordt gebruikt met de extensie .epub en veel eBooks maken gebruik van het EPUB formaat. U kunt comfortabel lezen met een vaste vormgeving. Als het gaat om het afdrukken van E-books op de computer voor andere doeleinden, zult u merken dat er geen afdrukoptie beschikbaar is voor bestanden in het ePub-formaat. Dus is de beste manier om PDF-bestanden te converteren naar EPUB-formaat waarbij de bron en het doel hetzelfde blijft. Dit artikel geeft een overzicht van de beste EPUB naar PDF online converter en de beste PDF naar EPUB desktop converter.

De Beste 6 EPUB naar PDF Converters

1. Hipdf

Er zijn veel online ePub naar PDF converters en HiPDF is een van de beste 6. Het is een eenvoudige maar effectieve online converter die u de mogelijkheid geeft om ePub naar PDF online te converteren, dit alles gratis en moeiteloos. Afgezien van de ePub naar PDF conversie, is HiPDF onder andere ook goed in het omzetten van excel naar PDF, word naar PDF enafbeeldingen naar PDF. Klik gewoon op "ePub naar PDF" en het toont u uw opslagruimte en u kunt gewoon het bestand selecteren en converteren. Het goede van HiPDF is dat het uw bestanden verwijdert van de server na de conversie, waardoor het een van de veiligste online converters is.

epub to pdf online converter

2. Zamzar

De EPUB naar PDF conversie is een super eenvoudige converter genaamd Zamzar omdat het proces eindigt in vier eenvoudige stappen. Download via bestand of kies voor de methode van slepen en selecteer het formaat dat u wilt wijzigen. Het invoeren van uw e-mailadres op de site zal het geconverteerde bestand versturen en klik vervolgens op Converteren. De site accepteert een maximum bestandsgrootte van 100 MB.

epub to pdf online converter

3. Convert Files

Convert.Files had geen effect en de complexiteit van het omzetten voor klanten. Het proces bevat 2 eenvoudige stappen is dat is alles wat nodig is om EPUB-bestanden in enkele minuten te wijzigen naar PDF. Het ondersteunt ook formaten zoals FB2, MOBI, PRC en bright outside EPUB.

convert epub to pdf online

4. Online-Convert

Deze gratis EPUB naar PDF Converter maakt de online conversie veel eenvoudiger. Het heeft een aantal aanvullende parameters die flexibiliteit toevoegen aan het functioneren. Het is compatibel met bijna twintig verschillende formaten, namelijk AZW, LRF, EPUB, MOBI, PDF, PDB, TCR, lighting, FB2, TXT, HTML, RTF, OEB, enz.

epub to pdf online

5. EPUB Converter

Het kost weinig klikken om een EPUB naar PDF te converteren. De conversie kan halverwege worden geannuleerd, indien van toepassing. De geconverteerde bestanden worden gedurende twee uur bewaard op de website van de dienst, gedurende welke de gebruiker ze kan downloaden. Na het verstrijken van de periode worden ze automatisch uit de cache verwijderd.

epub to pdf converter online

6. go4EPUB.com

Deze gratis online EPUB naar PDF converter werkt op twee manieren om PDF en EPUB bestanden omgekeerd te converteren. Bekijk vanaf de computer en kies onmiddellijk het gewenste uitvoerformaat. De resultaten kunnen worden gedownload met de link die verschijnt aan het einde. De pagina heeft niet al te veel opties en is alleen compatibel met bestanden en mobiele AWZ. Te veel advertenties maken de interface rommelig.

online epub to pdf

De Beperkingen van Online EPUB naar PDF Converters

De meeste zijn niet compatibel met massaconversie - gebruikers zullen de bestanden één voor één moeten downloaden en converteren. Het zal traag zijn omdat u er aandacht aan moet besteden.

Gebruikers kunnen de kwaliteit van het resultaat controleren en standaard ontbreekt het de meeste online conversieprogramma's aan kwaliteitsbestanden.

Omdat het merendeel van de resterende programma's meestal minder robuust zijn dan een desktop PDF converter.


De Beste Desktop PDF naar EPUB Bestand Converter

PDFelement staat wijzigingen toe in de tekst, afbeeldingen, watermerken, digitale handtekeningen en vele andere dingen, met alle kenmerken van een PDF-document. De conversie tussen PDF-bestanden en honderden andere bestandstypen, waaronder populaire kopieën van Microsoft Office-bestanden, is mogelijk. U kunt eenvoudig documenten beheren, watermerken, handtekeningen en documentbeheerbeperkingen toevoegen vanuit het menu in de uitstekende editor.

De belangrijkste kenmerken van PDFelement:

  • U kunt notities toevoegen en aangepaste labels maken. Tekst doorstrepen, onderstrepen en markeren
  • Het gebruik van een wachtwoord en het voorkomen van ongeoorloofde toegang en wijzigingen in PDF
  • U kunt een persoonlijke gecodeerde digitale handtekening maken en een PDF snel ondertekenen
  • U kunt meerdere bestandsformaten combineren, zoals Word-, Excel- en PDF-bestanden of grote afzonderlijke PDF's
epub to pdf online converter
Home > Online PDF Hulpmiddelen > De Beste 6 Online EPUB naar PDF Converters
Wondershare Editor

Posted by to Online PDF Hulpmiddelen
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen