PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hyper Text Markup Language of HTML is het gebruikelijke bestandstype om webpagina's van het internet op te slaan. Hoewel u de webpagina in HTML-indeling kunt opslaan en naar andere gebruikers kunt doorsturen, mist u veel functies van dit document. Om deze problemen op te lossen, moet u HTML naar PDF online converteren, wat veiliger is, gemakkelijk te lezen en op elke computer kan worden gelezen. Van nature laat Google Chrome u de HTML-webpagina of een link opslaan als PDF-bestand, maar er is geen optie om de instellingen voor dit opgeslagen PDF-bestand te wijzigen. Om dit op te lossen, zoeken veel gebruikers hulp bij de webdienst waarmee u het HTML-bestand kunt opslaan als een PDF-bestand. We hebben een lijst samengesteld van de beste online HTML-naar-PDF-converters, afhankelijk van de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website.

De Beste 5 Online HTML naar PDF File Converter

1. HTML PDF

Met HTML PDF kunt u online HTML naar PDF converteren. Er zijn veel opties om de instellingen van het uitvoer PDF-bestand te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld de oriëntatie van de pagina wijzigen en de grootte van de pagina selecteren. De tweede optie is perfect voor degenen die een webpagina willen afdrukken. Bovendien kunt u zelfs grijsschaal selecteren en of u uw afbeeldingen wilt opslaan in het PDF-bestand. Zodra u alle opties hebt aangevinkt, wordt het HTML-bestand automatisch geconverteerd en op uw computer gedownload.

html to pdf converter online


2. PDFCROWD

PDFCrowd is waarschijnlijk de beste HTML-naar-PDF-converter onder alle online diensten. U kunt een URL toevoegen of het HTML-bestand uploaden vanaf uw computer. De gratis versie van deze dienst laat u geen instellingen gebruiken, maar de betaalde versie laat u de oriëntatie, de grootte en de paginamarges aanpassen en laat u zelfs een wachtwoord aan uw PDF-bestand toevoegen. Bovendien kunt u met deze webservice ook online HTML naar een PDF-bestand converteren.

convert html to pdf online


3. Zamzar HTML to PDF Converter

Als we het hebben over online HTML naar PDF converters, behoeft de Zamzar HTML naar PDF converter geen introductie. Deze dienst is een van de meest gebruikte diensten op het internet die de conversie van honderden formaten in geschikt formaat biedt. Het conversieproces vindt plaats in drie verschillende stappen, upload het HTML-bestand of voeg de link van de webpagina in op de Zamzar website, selecteer het PDF-bestand als uitvoerformaat, voer het e-mailadres voor het uitvoerbestand in. Klik tot slot op de knop omzetten en het geconverteerde bestand zal naar uw e-mailadres worden gemaild.

Zamzar HTML to PDF Converter


4. Convertio HTML to PDF

Convertio is een moderne converter die vier opties biedt om bestanden te uploaden voor conversie. U kunt het webadres van een pagina toevoegen, het HTML-bestand uploaden, of het bestand rechtstreeks importeren vanuit Dropbox of Google Drive. Zodra u de link of bestanden hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Downloaden" om het bestand op uw computer op te slaan. U kunt het bestand ook rechtstreeks uploaden naar Dropbox of Google Drive.

Covnvertio HTML to PDF

5. Web2PDF Convert

Web2PDF Convert is vrijwel gelijk aan PDF Crowd. U kunt echter alleen HTML-koppelingen toevoegen en er is geen manier om de bestanden te uploaden vanaf de lokale bibliotheek van uw computer of Google Drive of Dropbox. De pro-gebruikers zullen echter vele opties vinden om de bestanden online te converteren, de grootte van het PDF-bestand aan te passen of een wachtwoord aan het PDF-bestand toe te voegen. Bovendien, zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het e-mailen naar uw e-mailadres of kunt u het opslaan in Google Docs.

Web2PDF convert

Beperkingen van het Gebruik van Online HTML-naar-PDF Converter

Hoewel Online HTML naar PDF converter gemakkelijk te gebruiken is, is het nog steeds ver verwijderd van perfectie. Zo kunt u bijvoorbeeld geen wachtwoorden toevoegen aan het PDF-bestand. Bovendien, als het HTML-bestand van grote omvang is en u wilt een paar pagina's opslaan, kunt u deze opties te wijzigen. Bovendien kunt u niet zomaar de tekst van het HTML-bestand opslaan. Tenslotte moet u online zijn om deze diensten te kunnen gebruiken. Al deze problemen kunnen worden opgelost met PDFelement voor Windows en Mac OS X.


De Beste HTML naar PDF Converter voor Windows

PDFelement is een alles-in-één optie om PDF-bestanden te lezen, te maken, te beheren, te bewerken en te converteren. U kunt ook HTML-bestanden converteren naar PDF-bestanden met behulp van PDFelement. U hoeft niet te beschikken over een actieve internetverbinding om deze software te gebruiken.

Tijdens de conversie van HTML-bestanden naar PDF-bestanden, kunt u bepaalde pagina's selecteren om te converteren, wachtwoorden toevoegen aan uw PDF-bestanden en zodra de bestanden zijn geconverteerd, kunt u ze zelfs bewerken met PDFelement.

pdf from html
Home > Online PDF Hulpmiddelen > De Beste 5 Online HTML naar PDF Converters
Wondershare Editor

Posted by to Online PDF Hulpmiddelen
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen