PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het PDF-bestandsformaat is het meest gebruikte formaat, vooral bij gevoelige of professionele documenten. PDF is een veilig formaat dat niet kwetsbaar is voor virusaanvallen. Echter, in sommige gevallen willen mensen PDF's converteren naar of van verschillende formaten voor verschillende doeleinden. PDF-bestanden kunnen worden geconverteerd naar EPUB, DOC, JPG JPEG, CR2, CRW, HTML, ODP, teksten, PDF, CSV, DWG, GIF, en vele andere uitvoerformaten. Bijgevolg zijn er verschillende gratis online diensten of converters uitgebracht om te helpen bij het converteren van PDF-bestanden of bij het converteren van andere documentformaten naar PDF's. Dit artikel beschrijft daarom de beste 5 online PDF-converters.

De Beste 5 Online Gratis PDF Converters

1. Zamzar

Zamzar is een van de beste online PDF-converters. Afgezien van het omzetten van PDF-bestanden, helpt het ook bij het omzetten van documenten tussen gespecificeerde documenten zoals EPUB, DOC, JPG JPEG, CR2, CRW, HTML, ODP, teksten, PDF, CSV, DWG, GIF, en nog veel meer. Zamzar helpt bij het in vier klikken converteren van PDF-bestanden . Selecteer bestanden of een URL om te converteren -> Kies het formaat om naar te converteren -> Voer uw e-mailadres in om de geconverteerde bestanden te ontvangen -> Converteren. Telkens wanneer u een document laadt, zult u knoppen zien die u helpen het uitvoerformaat te bepalen. Bovendien kunt u watermerken toevoegen aan uw document en wachtwoordbeveiliging aan PDF-bestanden. Zamzar kan echter slechts één PDF-bestand per keer converteren en het duurt lang om op het geconverteerde bestand te wachten, omdat het het geconverteerde bestand naar het door u opgegeven e-mailadres wordt gestuurd.

best online pdf converter

2. Convertio

Convertio helpt bij het omzetten van een PDF naar Word, PowerPoint, EPUB, HTML, JPG, RTFD, PNG en nog veel meer. Deze online converter is eenvoudig, snel en nauwkeurig in gebruik. De conversies zijn verdeeld in batch of gedeeltelijke PDF conversie modus. De conversie is afhankelijk van wat u wilt doen. Convertio kan ook gecodeerde PDF-bestanden converteren met behoud van een goede kwaliteit. Het kan binnen een minuut een PDF-bestand van 200-pagina's converteren naar andere formaten.

online converter pdf

3. UniPDF

UniPDF biedt een PDF conversie van hoge kwaliteit. Het kan PDF-bestanden converteren naar afbeeldingsformaten zoals JPG, PNG, BMP, TIF, GIF, PCF, TG,. Het kan ook een PDF converteren naar word documenten zoals DOCS, HTML, RTF, en Teksten. De conversie kan worden gedaan in batches en de converter zorgt voor het behoud van de lay-out , formaat en afbeeldingen in de teksten van het document. Bij gebruik van UniPDF kunt u een selectieve conversie uitvoeren door alleen de pagina's die u wilt converteren en de uitvoerformaten te selecteren.

online pdf converter for mac

4. Go4Convert

Go4Convert is een website die helpt bij het converteren van PDF-bestanden naar EPUB. Naast het converteren van PDF-bestanden, kan het meerdere indelingen naar EPUB converteren, zoals Word naar EPUB, Tekst naar EPUB, HTML naar EPUB en MOBI naar EPUB. Het is een batch-converter omdat het meer dan één bestand tegelijk kan converteren. Tijdens het conversieproces behoudt het alle teksten, tabellen, kolommen, afbeeldingen, hyperlinks en lay-out van het geïmporteerd bestand. U kunt een uitvoer ontvangen van hetstandaard eBook formaat, dat compatibel is met de meeste populaire e-Readers.

online pdf file converter

5. Convert Online Free

Convert Online Free is een 100% gratis online conversie service. Het zorgt voor een conversie van hoge kwaliteit van PDF naar Word, JPG, TXT en het converteert ook andere bestanden zoals afbeeldingen, DJVU, ZIP en andere naar PDF. Er is geen persoonlijke informatie nodig voor de conversie aangezien het geconverteerde bestand wordt teruggestuurd naar uw browser. De conversie is direct, hoewel bestanden groter dan 50 MB niet worden geaccepteerd.

converter pdf online

Beperkingen van Online PDF Bestand Converter

De meeste online PDF-converters ondersteunen geen bulkconversie en gebruikers zullen de bestanden één voor één moeten converteren. Dit proces is tijdrovend omdat u ze ook in de gaten moet houden.

  • Gebruikers kunnen de kwaliteit van de uitvoerbestanden niet controleren en de meeste online hulpmiddelen hebben standaard geen monitor als het gaat om de kwaliteit van de bestanden.
  • Aangezien de meeste gratis hulpmiddelen zijn, zijn ze meestal minder robuust dan desktop PDF-converters

One-Stop PDF Oplossing

PDFelement voert conversies uit tussen PDF's en vele andere bestandstypen, waaronder Microsoft Office-bestanden. De andere ondersteunde formaten zijn, HTML, PDF, JPEG, JPG, Word, Excel en nog veel meer. Het ondersteunt de conversie van PDF-documenten in batches met een ongelooflijke snelheid. Het maakt het wijzigen van afbeeldingen, tekst, watermerken, digitale handtekeningen en vele anderen mogelijk die elk attribuut van een PDF-document gebruiken. De software stelt u in staat om documenten te beheren door het toevoegen van watermerken, handtekeningen en document beperkingen vanuit een enkel menu.

free online pdf file converter

De belangrijkste kenmerken van PDFelement

  • Tekst en afbeeldingen in PDF-documenten wijzigen, toevoegen of verwijderen.
  • Converteer een PDF van of naar een groot aantal document- en beeldformaten.
  • U kunt notities toevoegen en aangepaste stempels maken, teksten doorhalen en onderstrepen.
  • Het helpt u een wachtwoord toe te passen op uw document en ongeoorloofde toegang te voorkomen.
  • U kunt een persoonlijke gecodeerde digitale handtekening maken en snel uw PDF ondertekenen.
  • U kunt ongewenste PDF-pagina's extraheren en naar wens nieuwe pagina's maken.
  • U kunt verschillende bestanden samenvoegen of splitsen, zoals Word, Excel of PDF.
Home > Online PDF Hulpmiddelen > Top 5 Online PDF Converters
Wondershare Editor

Posted by to Online PDF Hulpmiddelen
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen