PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als u een PDF-bestand hebt dat u online wilt publiceren, kunt u het op een webpagina zetten zoals het is of voor een beter resultat kunt u het PDF-bestand converteren naar HTML. Online converteren naar HTML is beter, vooral als u wilt dat de inhoud van het PDF-bestand overeenkomt met de opmaak van uw website. Er zijn veel online PDF-naar-HTML-converters die u kunt gebruiken. Maar als u geen software op uw computer wilt downloaden, kunt u een online PDF-naar-HTML-converter gebruiken.

De 5 Beste Gratis PDF naar HTML Converters Online

1. PDF to HTML Conversion Online

Dit is een gratis hulpmiddel met tal van functies waarmee u uw PDF gemakkelijk naar HTML kunt converteren. Het is een geweldige optie als u de opmaak van uw PDF wilt behouden. Dit komt omdat het programma de juiste systeemlettertypen, grootte en stijl in kaart brengt om ervoor te zorgen dat ze nauwkeurig passen bij wat u in de PDF hebt staan. Pagina's met één of meerdere kolommen en tabellen die u in het PDF-bestand hebt opgenomen, worden ook geconverteerd zoals ze zijn en afbeeldingen blijven na de conversie ongewijzigd.

pdf to html online

2. PDF Online Covert PDF to HTML

Dit is een andere grote gratis online PDF naar HTML converter die ook zeer gemakkelijk te gebruiken is. Het enige wat u hoeft te doen is uw PDF-bestand uploaden naar de startpagina en het programma zal het bestand converteren dat vervolgens naar uw computer wordt gedownload. Het resulterende HTML-bestand wordt gedownload als een gecomprimeerd .zip-bestand. Het online hulpmiddel garandeert dat het de gegevens in uw PDF-bestand op geen enkele manier zal wijzigen.

pdf to html online

3. Zamzar PDF to HTML

Dit is een andere geweldige manier om uw PDF-bestand om te zetten naar HTML. Net als de meeste andere opties hoeft u alleen maar uw PDF-bestand te uploaden naar de startpagina van het programma en de conversie te starten. Het online hulpmiddel is geheel gratis te gebruiken zonder enige beperkingen en kan ook worden gebruikt om PDF-bestanden te converteren naar andere formaten, waaronder Word, JPG en BMP. Het is echter een beetje traag bij het laden en converteren, vooral als het bestand een beetje aan de grote kant is.

pdf to html converter online

4. PDF Mate

Deze biedt u een van de snelste manieren om een PDF naar HTML te converteren zonder de lay-out en opmaak van uw PDF te wijzigen. Het is gratis en zeer eenvoudig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is het PDF-bestand uploaden en vervolgens het uitvoerformaat selecteren voor de conversie. De online versie van het programma heeft echter een limiet van 2MB voor het PDF-bestand, als het groter is, is er geen garantie dat het resulterende HTML-bestand niet zal worden gewijzigd. U kunt ervoor kiezen om de softwareversie te downloaden die deze en andere beperkingen niet heeft.

pdf to html converter online free

5. Online PDF to HTML5 Converter

Dit is een geweldige gratis online PDF-naar-HTML-converter die HTML-tags, HTML5, CSS3, JavaScript, SVG en zelfs weblettertypen ondersteunt. Het wordt ook geleverd met een heleboel andere opmaakopties die ervoor zorgen dat uw HTML-bestand er precies zo uitziet als u dat wilt. Net als alle andere die we hebben gezien, is het gebruik ervan net zo eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het PDF-bestand uploaden en het programma de rest laten doen.

Online PDF to HTML5 Converter

De Beste Desktop PDF naar HTML Converter (Bijna Gratis)

De online hulpmiddelen die we hierboven hebben gezien hebben hun voordelen, maar ze hebben ook nogal wat tekortkomingen. Zo kunnen de meeste van hen niet worden gebruikt om grote PDF-bestanden te converteren en ze kunnen zeker niet allemaal worden gebruikt om het PDF-bestand te bewerken. Als u op zoek bent naar een oplossing met veel opties om uit te kiezen, dan is PDFelement het hulpmiddel dat u zoekt. U kunt het niet alleen gebruiken om een PDF-bestand naar HTML te converteren, u kunt het ook gebruiken om PDF-bestanden te bewerken en zelfs om PDF-bestanden te maken. Dit maakt het een complete oplossing voor al uw PDF-behoeften.

desktop pdf to html converter

Laten we eens kijken hoe eenvoudig het is om PDFelement te gebruiken om uw PDF naar HTML te converteren.

Stap 1: Upload de PDF die naar HTML moet worden geconverteerd

Ervan uitgaande dat u PDFelement op uw computer hebt geïnstalleerd, start u het programma. In het hoofdvenster ziet u een aantal opties waaruit u kunt kiezen. Klik op "Convert PDF" om het conversievenster te starten. Er verschijnt een dialoogvenster met de optie om het bestand dat u wilt converteren te openen. Blader door uw computer en selecteer het bestand.

Wanneer veel PDF's moeten worden geconverteerd naar het html formaat, klik dan op de "Batch Process" knop op de homepage en voeg de bestanden toe in het pop-up venster.

pdf to html online

Stap 2: Kies het Uitvoerformaat en Converteer naar HTML

Zodra het bestand met succes is toegevoegd, selecteert u de uitvoerindeling (in dit geval HTML) in het vervolgkeuzemenu linksboven in het venster. Standaard slaat PDFelement het PDF-bestand op uw bureaublad op, maar u kunt dit wijzigen door op "Bladeren" te klikken en vervolgens te kiezen waar u het bestand wilt opslaan.

Klik op "Start" zodra u tevreden bent met alle selecties en wacht tot het programma het bestand heeft geconverteerd. Nu hoeft u alleen nog maar naar de uitvoermap te gaan om uw geconverteerde bestand te bekijken. Uw HTML bestand met al zijn componenten zal nu klaar zijn om geupload te worden naar uw website.

pdf to html open source
Home > PDF-app > De Beste 5 PDF naar HTML Gratis Online Converters
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen