Als professional kan het moeilijk zijn de juiste beslissing te nemen over de aanschaf van een nieuwe printer als u er weinig kennis van hebt. U heeft een printer met hoge snelheid en volledige functionaliteit nodig. Onze experts hebben een lijst van beste 5 ideale commerciële printers gemaakt die geschikt zijn voor kleine bedrijven, professionals en vele andere doeleinden.

De Beste 5 Commerciële Klasse Printers

1. Ricoh SP-213w

Prijs: $115

De Ricoh SP-213W is een geschikte draadloze zwart-wit printer voor kantoor en thuisgebruik. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en bevat naadloze functies. Het kan perfecte afdrukken produceren met 22 ppm. Veel zakenmensen geven de voorkeur aan deze printer omdat hij robuust en betaalbaar is. Het biedt een breed scala aan functies, zoals dubbelzijdig afdrukken, printen vanaf Smart Device en rechtstreeks scannen vanaf uw tablet of Smartphone ook.

commercial printers
Capaciteit Papier
150 vellen
Connectiviteit Wi-Fi en USB 2.0
Dubbelzijdig Printen Ja
Printsnelheid 22ppm
Print Resolutie 1200 x 600 dpi
Ondersteunde Mediaformaten Brieven, juridische documenten, bypass-steun, A4, A5, A6 vellen en nog veel meer.
Mobiel Printen Ja

2. HP PageWide Pro 477dw

Prijs: $540

De HP PageWide Pro is een fantastische multifunctionele printer die printen, scannen, kopiëren en faxen ondersteunt met de HP PageWide technologie. Het is niet zomaar een inkjet of laserprinter. Het is de gloednieuwe HP PageWide officiële commerciële printer met uit een superieure printkwaliteit, robuuste snelheid en betaalbare prijs. Het is het meest geschikt voor kleine, middelgrote of elk type van zakelijk gebruik, het biedt kleurenafdrukken van professionele kwaliteit, samen met automatisch dubbelzijdig scannen.

De beste eigenschap is dat het de beste beveiligingsfuncties biedt door uw printer veilig te houden door de mogelijkheden van uw printer uit te breiden.

best commercial printer
Functies
Printen/Kopiëren/Scannen/Faxen
Capaciteit Papier Invoercapaciteit: 500 vellen; Uitvoercapaciteit: 300 vellen
Connectiviteit Draadloze Print Server, Apple Airport, Wi-Fi direct, Ethernet, Wi-Fi en USB 2.0/3.0
Dubbelzijdig Printen Ja
Printsnelheid 50ppm
Print Resolutie 1200 x 1200 dpi (Zwart); 2400 x 1200 dpi (kleur)
Ondersteunde Mediaformaten Gewoon papier, foto's, wenskaarten, brieven, juridisch papieren, bypass-ondersteuning, A4, A5, A6 vellen en nog veel meer.

3. Epson Ecotank ET-4550

Prijs: $499

De Epson EcoTank is een alles-in-één draadloze printer met zijn revolutionaire enorme inkttanks. De inkttank is zo groot, dat hij met gemak meer dan 8500 kleurenpagina's en 11.000 zwarte afdrukken kan maken. Het staat bekend om zijn beste prestaties en efficiënte productiviteit omdat de inkt kan worden vervangen om kosten te besparen, samen met de beste laser-kwaliteit.

printer commercial
Functies
Printen, Scannen, Kopiëren en Faxen
Capaciteit Papier 150 vellen
Connectiviteit Wifi Direct
Dubbelzijdig Printen Ja
Printsneleheid 13 ppm (Zwart); 7.3 ppm (kleur)
Print Resolutie 4800 x 1200 dpi
Automatische Document Invoer 30-Vellen
Draadloos Printen (Zonder printer) Ja

4. Dell C1760NW

Prijs: $249

De Dell C1760nw is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke kleurenprinter met een goede netwerkkwaliteit. De printer levert kleurenafdrukken van superieure kwaliteit, waardoor hij betaalbaar en handig in gebruik is. Bovendien ondersteunen de ingebouwde Ethernet- en Wi-Fi-functies meer productiviteit. U kunt gemakkelijk afdrukken maken vanaf uw mobiele apparaten. Dankzij de LED-technologie bespaart hij meer energie en spaart hij meer hulpbronnen. Het is een intuïtieve en efficiënte commerciële printer die gemakkelijk te bedienen is met zijn 2-regelig LCD-scherm.

best commercial printers
Capacity Papier
150 vellen (Invoerlade)
Connectiviteit Wi-Fi Direct, USB 2.0, Ethernet, WIFI, WPS en andere netwerk protocollen
Dubbelzijdig Printen Ja
Printsnelheid 15 ppm (Zwart); 12 ppm (kleur)
Print Resolutie 600 x 600 dpi
Uitvoer Capaciteit 100-Vellen
Media Ondersteuning Normaal papier, omslagpapier, gecoat papier, etiketten, enveloppen, kringlooppapier, juridisch papier en nog veel meer
Printen vanaf Mobiele apparaten Ja

5. Brother MFC-L8650CDW

Prijs: $550

Van de Brother MFC-L8650CDW kleuren & laser printer wordt gezegd dat het de beste alles-in-een printer is die supersnel afdrukken ondersteunt met een betere connectiviteit. De hoge connectiviteit opties maken het aantrekkelijker voor professionals. De printer is snel, productief en zuinig en kan op een effectieve manier afdrukken leveren. Het is compatibel met alle mobiele apparaten, Wi-Fi, Airprint, maakt rechtstreeks verbinding met uw cloud servers zoals Facebook of drop box, Twain compatibel, ISIS compatibel en ga zo maar door. Met zijn compacte touch-screen bediening, kan het tot 3000 boeken per maand afdrukken.

commercial grade printer
Functies
Printen/Scannen/Kopiëren of Faxen
Capacity Papier 150 vellen (Invoerlade)
Connectiviteit Wi-Fi Direct, USB 2.0, Ethernet, WIFI, IOS, Mobiele apparaten, Airprint en Draadloze Netwerken
Duplex Scans Ja
Printsnelheid 28 ppm
Print Resolutie 2400 x 600 dpi
Automatische Invoer 50-Vellen
Automatisch 2-zijdig Printen Ja
Automatisch 2-zijdig (Printen/kopiëren/scannen) Ja
Compatibel met Airprint, Google Cloud, Wi-Fi direct, tablets of Mobiele Connectiviteit
Media Ondersteuning A4, Letter, Executive, Legal, Kringlooppapier, enzovoort
Technologie Laser

Professionele-Klasse PDF Oplossing

PDFelement wordt aanbevolen door de beste zakenmensen en professionals omdat het efficiënt en productief is voor de dagelijkse activiteiten. Het is de beste op de markt, omdat het naadloos met al uw kantoordocumenten kan werken. Het biedt een compacte PDF oplossing door een robuuste editor en converter te zijn. Het kan spellingscontrole uitvoeren in een PDF door het corrigeren van typefouten of andere fouten en biedt foutdetectie voor meer productiviteit. De optische tekenherkenning (OCR) is de beste functie, omdat het gescande PDF's of andere documenten kan omzetten in bewerkbare, doorzoekbare en selecteerbare documenten in meer dan 20 talen. Het kan binnen enkele minuten gemakkelijk al uw PDF-bestanden splitsen, converteren, extraheren, batch-converteren en afdrukken.

commercial grade printers

Nadat u klaar bent met uw PDF-werk, kunt u ze eenvoudig naar uw laser- of inkjetprinter sturen om af te drukken. U kunt gemakkelijk de afdrukinstellingen wijzigen, zoals afdrukbereik, afdrukgrootte, afdrukmodus en vele andere opties, afhankelijk van uw vereisten. Bovendien biedt het vele andere afdrukopties voor meer productiviteit.

Home > PDF Kennis > De 5 Beste Commerciële Printers
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen