PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

VCE is een populair bestandsformaat dat wordt gebruikt via de Visual CertExam Suite. De volledige naam van VCE is Visual CertExam. Het is een examensimulator die voornamelijk wordt gebruikt voor certificaatprogramma's of examens zoals IT-certificaatexamens. VCE-bestanden kunnen niet worden gebruikt zonder Visual Certification Exam-toepassing. Het is een krachtig hulpmiddel dat bestaat uit een combinatie van een VCE-testengine, VCE-software en VCE-bestanden om eenvoudig een op een computer gebaseerd examen uit te voeren. Anders dan de IT-industrie, wordt VCE ook op veel andere gebieden gebruikt. Hier vindt u een eenvoudige manier om een PDF naar VCE te converteren.

Hoe van PDF naar VCE-bestandsindeling converteren

Bij bijvoorbeeld de PDF naar VCE-conversie is Exam Formatter het meest gebruikte hulpmiddel. Het is eenvoudig te downloaden en u kunt elk oefening of quiz in PDF converteren naar een VCE-bestandsformaat zonder verdere aanpassingen. U zou een interactief examenformaat kunnen creëren om een geavanceerde leerervaring op te wekken. Hoewel PDF-bestanden handig zijn om te gebruiken bij afdrukken, bewerken of voor andere doeleinden, is VCE het meest geschikt voor elk belangrijk examen. Volg deze eenvoudige stappen om van elk PDF-document VCE te maken.

Stap 1. Open de PDF in Exam Formatter

Start Exam Formatter. Ga naar het menu "Bestand" en selecteer "Importeren". Kies een PDF-bestand en klik op "Openen".

Aan de linkerkant vindt u een lijst met alle vragen in het bestand. Kies een vraagnummer om de inhoud te wijzigen. Het wordt voor u gescheiden als opgemaakte en originele tekst. Voer de nodige wijzigingen uit vóór de conversie.

pdf naar vce

Stap 2. Start de conversie van PDF naar VCE

Ga ten slotte naar het menu "Bestand" en kies de optie "Opslaan als" in het dialoogvenster. Kies de bestandsnaam en klik op "Opslaan". Het PDF-document wordt omgezet naar VCE. Nu kunt u de Visual CertExam Designer starten en het geconverteerde VCE-bestand openen.

Aangezien Exam Formatter geen belangrijke bewerkingshulpmiddelen ondersteunt, wordt het alleen gebruikt voor de conversie van de PDF naar de VCE-bestandsindeling. Voor meer functionaliteit en andere essentiële hulpmiddelen moet u de meest gebruikte methode kiezen die op twee manieren werkt: PDF Editor en Converter.

converteren pdf naar vce

De ultieme oplossing voor al uw PDF-bewerkingsbehoeften

PDFelement is de enige betrouwbare en consistente applicatie voor het bewerken en converteren van elk PDF-bestand. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en integreert veel bewerkingshulpmiddelen waarmee u elk element in uw PDF's kunt toevoegen, verwijderen en wijzigen. U kunt zelfs vrijelijk op afbeeldingen gebaseerde gescande PDF-documenten bewerken met behulp van de geavanceerde OCR-functie. Naast het bewerken biedt PDFelement u ook de mogelijkheid om een PDF te converteren van of naar vele populaire bestandsindelingen zoals Word, Excel, PPT, afbeeldingen, webpagina's en meer.

pdf naar vce converter

Andere handige functies die in PDFelement worden geleverd, zijn de mogelijkheid om annotaties, hyperlinks, watermerken, bladwijzers, Bates-nummers en kop- en voetteksten toe te voegen. U kunt ook wachtwoorden toevoegen en bewerkingsbeperkingen instellen zodat andere mensen het document niet kunnen afdrukken of bewerken. Digitale handtekeningen en redacties kunnen ook worden toegevoegd om de veiligheid te verhogen en vertrouwelijke informatie in belangrijke documenten te beschermen.

Home > PDF Kennis > Hoe PDF naar VCE bestanden converteren
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen