PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een open source PDF-printer is software waarmee u PDF-bestanden kunt afdrukken of een afdrukbaar bestand als PDF kunt opslaan. Dit betekent dat u bijna elk bestand kunt converteren naar het universele draagbare documentformaat (PDF) dat overal en altijd toegankelijk is. Deze PDF printer open source programma's gedragen zich als draagbare printers die u kunt selecteren wanneer u een bestand vanaf uw computersysteem afdrukt. Deze kleine programma's doen zich voor als een standaardprinter die beschikbaar is voor het afdrukken van bestanden, maar aan de achterkant worden ze gebruikt voor het maken van PDF-bestanden van bijna elk ander formaat. Dit artikel bevat een lijst van de beste open source PDF printers die tegenwoordig op de markt zijn.

De Beste PDF Printer Open Source Programma's

1. doPDF: Een Beetje Meer Controle

Bij PDF-bestanden is er altijd een wisselwerking geweest tussen de bestandsgrootte en de kwaliteit van de afbeeldingen in het bestand. U wilt een hogere kwaliteit van de afbeeldingen als u een bestand gaat afdrukken, maar u wilt liever een kleinere bestandsgrootte als u weinig geheugen hebt. Wat doPDF doet is dat het u toestaat de grootte van het PDF-bestand te bepalen, waardoor u in wezen volledige controle heeft over deze mogelijkheid. U kunt ook kiezen of het bestand al dan niet ingesloten lettertypes moet bevatten.

open source pdf printer

Een bestand zonder ingesloten lettertypes kan uw PDF-bestand er een beetje raar uit laten zien, maar als u iemand bent die liever de opties heeft, is DoPDF precies goed voor u. Het enige probleem dat we tegenkwamen in deze open source PDF printer was dat het niet insluiten van lettertypes de standaardoptie is, wat kan leiden tot rare bestanden, maar het is niet iets dat niet kan worden verholpen door een simpele klik op het selectievakje.

2. PDFCreator: Met Metadata Controle

Als u de metadata van uw bestand onder controle wilt krijgen, is PDFCreator het programma dat u nodig hebt. Het kleine programma is een open source PDF-printer waarmee u informatie (zoals auteur en genre) kunt toevoegen als de metadata van het bestand.

pdf printer open source

Er is ook een optie om het geconverteerde bestand rechtstreeks bij een e-mail te voegen (als u desktop e-mail software zoals Outlook gebruikt). De bestanden worden met een vrij hoge nauwkeurigheidsgraad geconverteerd. Het nadeel is echter dat de software adware is.

De Beste Oplossing voor Open Source PDF Printer

Onze aanbeveling van de beste PDF printer is PDFelement. Het is een verbazingwekkend alles-in-een PDF-hulpmiddel waarmee u PDF-bestanden kunt lezen, bewerken, converteren en afdrukken. De afdrukfunctie in PDFelement kan worden ingesteld als standaardprinter die kan worden gebruikt voor het afdrukken van PDF-bestanden met opmerkingen, het afdrukken van meerdere PDF-bestanden, het afdrukken van PDF-boekjes of boeken.

open source pdf printer driver

U kunt aantekeningen maken in uw bestanden, ze converteren van het ene formaat naar het andere, u kunt alle bestanden converteren naar het draagbare documentformaat (PDF) en ze zelfs beveiligen met een wachtwoord. PDFelement heeft een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface die zeer gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen is.

Met PDFelement krijgt u software die betrouwbaar, goed getest en efficiënt is in het omgaan met PDF's. Of u nu PDF-bestanden op uw computersysteem wilt bewerken of een bestand naar PDF wilt converteren, PDFelement is wat u nodig hebt.


Vergelijking van Open Source Software en Desktop Versies

Open Source Software
Desktop Software
Voordelen: De meeste open source-programma's, zoals Mozilla Firefox, hebben een grote gemeenschap die voortdurend problemen met betrekking tot de software bespreekt. Wanneer u desktop PDF-software koopt, ontvangt u een installatieschijf met krachtige pro-functies. Dat niet alleen, maar u krijgt ook ondersteuning en regelmatige updates van de software.
Open source programma's worden wereldwijd veel gebruikt en daarom is er ook veel online ondersteuning beschikbaar. Desktop PDF-software is goed gedocumenteerd en gelicentieerd. Hierdoor worden uw wettelijke rechten beschermd en weet u precies wat de software wel en niet kan doen.
Een van de belangrijkste voordelen van open source software is dat het volledig gratis is. Er zijn talrijke opties beschikbaar om de software zelf aan te passen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de complexe code.
De code van het programma is beschikbaar voor gebruikers, wat betekent dat zij het programma kunnen bestuderen en ook kunnen bewerken om functies toe te voegen of te verwijderen voor een betere aanpassing. In tegenstelling tot open source PDF software, is de desktop software zeer eenvoudig te gebruiken. U kunt de juiste knoppen of pictogrammen goed vinden. En de desktop PDF-software is stabieler.
Nadelen: De open source software gemeenschap is niet zo begaan met licenties en gebruikersrechten als desktop PDF software. Een bijzonder nadeel van desktop PDF-software is dat het niet gratis beschikbaar is en in plaats daarvan moet worden aangeschaft.
Meestal is er geen vaste directory of bron voor open source software, omdat het uit verschillende bronnen wordt gehaald. Hoewel er een speciale testfase is voor desktop PDF-software, is deze niet zo grondig als men zou willen. Wanneer gebruikers de software daadwerkelijk gebruiken, kunnen er veel problemen optreden. Met open-source zijn er talrijke gebruikers die aan het programma werken en het testen, wat een snellere debugging betekent.
Omdat de software open source is, zijn er minder mogelijkheden om instellingen in het programma te wijzigen.
Home > PDF Kennis > De 2 Beste Open Source PDF Printers
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen