PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Heb je vaak veel artikelen, boeken en notities om te bekijken, maar heb je geen tijd om ze allemaal te lezen? In dit geval kan een eBook lezer een goede keuze zijn als je naar het werk reist, wanneer je thuis werkt of wanneer je wandelt of jogt. Gelukkig zijn er Android apps die een oplossing voor je kunnen bieden. Dit worden Android-converters-apps voor tekst naar spraak genoemd. Deze apps zijn geweldige tools voor studenten die hun leesmateriaal willen bestuderen door ernaar te luisteren in plaats van ze te lezen.

Android PDF Naar Spraak Converters in 2018

1. eReader Prestigio: Book Reader

eReader Prestigio is een te gekke eBook lezer die vele formaten ondersteunt, zoals PDF, EPUB, HTML, TXT, MOBI en meer. Het is een meertalige eBook app met meerdere indelingen. eReader Prestigio heeft een intuïtief menu in meer dan 25 talen en biedt een eBooks bibliotheek met meer dan 50.000 boeken om uit te kiezen.

In de app kun je je leesmodus personaliseren, bijvoorbeeld door het lettertype, de grootte, de nachtmodus enzovoort in te stellen; je kunt ook boeken synchroniseren tussen je mobiele telefoon en je cloudaccounts.

pdf to spraak android

Voordelen:

 • Geeft ruimte voor personalisatie.
 • Het heeft een makkelijk te gebruiken menu.
 • Het biedt een e-Books bibliotheek van 50.000 boeken.

Nadelen:

 • Privacykwestie - het moet al je bestanden scannen om ze naar Speech te converteren.
 • Grote PDF bestanden nemen langer om het converteren te voltooien.

2. Xodo PDF Reader & Editor

Xodo is een alles-in-één PDF lezer en PDF annotator/bewerker. Door deze gratis app te downloaden, kun je PDF's lezen, annoteren, ondertekenen en delen en zelfs PDF formulieren invullen. Bovendien kun je PDF bestanden synchroniseren met Google Drive, Dropbox en OneDrive.

De app ondersteunt Engels, Chinees, Italiaans en Pools.

pdf tekt naar spraak android

Voordelen:

 • Het kan Word, PPT, Excel openen om te lezen.
 • Het ondersteunt ook het annoteren van PDF bestanden.
 • Het intuitieve menu is makkelijk te leren.

Nadelen:

 • Functioneel maar kan blijven hangen.

3. NaturalReader Text to Speech

De NaturalReader Text to Speech app is een PDF naar spraak app voor Android, die PDF tekst eenvoudig naar spraak converteert. Het heeft veel natuurlijk klinkende stemmen om uit te kiezen en het biedt de mogelijkheid om documenten te synchroniseren in een cloud account en CC modus. PDF, Word, RTF en TXT worden ook ondersteund door de app.

Het startscherm van de app toont alle bestanden die je hebt geïmporteerd. Met het + pictogram in de rechterbovenhoek kun je handmatig tekst toevoegen of door een bestand te selecteren op je computer, Dropbox of Google Drive. Met de knop met het persoonsymbool kun je je aanmelden bij je NaturalReader cloudaccount.

Door op een bestand te tikken dat je hebt geïmporteerd, ga je naar een pagina waar je het document kunt bekijken. Het document kan worden voorgelezen door op de groene afspeelknop onder aan het scherm te klikken. Met het tandwielpictogram boven aan die pagina kun je de gewenste stem, snelheid en lettertype kiezen.

android pdf tekst naar spraak

Voordelen:

 • Het ontwerp is visueel aantrekkelijk en eenvoudig. Het is direct en makkelijk te gebruiken.
 • De stemmen kunnen natuurlijk, speciaal degene die online beschikbaar zijn.
 • De app kent geen advertenties.

Nadelen:

 • Er is een gebrek aan offline ondersteuning voor het converteren van de tekst naar audio.

4. @Voice Aloud Reader - Read Aloud

@Voice Aloud Reader is een gratis Android app voor tekst naar spraak en het converteert tekst naar audio. Het ondersteunt tekst, PDF en HTML bestanden.

Het hoofdscherm van de app geeft de bestanden weer die je hebt geladen voor conversie. Als je op de linkerbovenhoek tikt, zie je verschillende leeslijsten waar je je bestanden kunt categoriseren. Bestanden kunnen worden toegevoegd door op de plusknop onderaan het scherm te tikken. Als je een item uit de lijst selecteert, kun je de inhoud van dat bestand bekijken. Onderaan de pagina zie je de verschillende audiobedieningen zoals afspelen, volgende en stop. Met behulp van de onderstaande schuifregelaar kun je de snelheid, toonhoogte en het volume instellen. Bovendien is er een knop om de stem of taal te wijzigen. Beschikbare talen zijn Engels, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Pools, Portugees en Russisch.

android pdf naar speech

Voordelen:

 • De app ondersteunt importeren van artikelen van "Pocket".
 • Het heeft de mogelijkheid om de snelheid, toonhoogte en volume aan te passen.
 • Je kunt lijsten maken en een naam geven voor een eenvoudigere organisatie.

Nadelen:

 • De gratis versie van de app bevat advertenties. Om de advertenties te verwijderen, moet de volledige versie worden gekocht.
 • Er zijn van tijd tot tijd bugs in de app.
 • In sommige gevallen kan de app crashen bij het toevoegen van bestanden.
 • De app heeft een Internetverbinding nodig voor het PDF tekst naar spraak conversie proces.

5. PdfSpeaker

PdfSpeaker maakt een audiobestand van je PDF. Het menu van deze app is vergelijkbaar met het bestandssysteem dat je de mappen in je telefoon toont.Je kunt eenvoudig door dit bestandssysteem navigeren om de PDF te vinden waarnaar je wilt luisteren. Als je op de PDF klikt, kom je op een scherm waar de inhoud wordt weergegeven. De bedieningsoptie voor het afspelen van audio bevindt zich bovenaan dat scherm.

pdf naar speech android gratis download

Voordelen:

 • De stem en accent van de spreker zijn heel helder.
 • De app voert de conversie snel uit en heeft geen Internetverbinding nodig.
 • De app laat je de audio van de PDF opslaan met behulp van het WAV formaat.

Nadelen:

 • De gebruikersinterface van de app is slecht, waardoor het vrij moeilijk te gebruiken is. Het kost tijd om door de mappen in je telefoon te navigeren om de gewenste PDF te vinden.
 • De app bevat advertenties.
Home > PDF Kennis > Top 5 Android PDF naar Spraak Converteer Apps
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen