PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Je houdt er misschien van om in Word-bestanden te schrijven, maar de meeste boeken en bestanden die je online leest zijn meestal in PDF-formaat. Om deze bestanden te bewerken en om er inhoud aan toe te voegen, kan het nodig zijn om de bestanden te converteren van PDF naar Word. En hier zul je een PDF naar Word open source converteerder voor nodig hebben. Om deze essentiële taak in te schakelen zijn er veel PDF naar Word open source software online beschikbaar die vrij nuttig zijn. Mensen gebruiken graag dit soort PDF naar Word open source omdat gebruikers de software op basis van hun specifieke behoeften kunnen aanpassen. Er zijn veel open source PDF naar Word converteerders online beschikbaar. Enkele van de beste staan hieronder.

Top 5 PDF naar Word converteerders open source

1. Nemo PDF naar Word

Nemo PDF naar Word is een open source programma dat helpt bij het converteren van PDF naar Word-formaat. Het is een snelle manier om te garanderen dat de conversie van bestanden plaatsvindt. Naast het gebruiksgemak maakt het ook bulkconversie mogelijk en behoudt het het originele lay-out van het bestand. Alhoewel Nemo PDF naar Word open source converter een goede optie is, maakt het het bewerken en kopiëren van de inhoud van de PDF niet mogelijk. Ook is het extraheren van pagina's niet mogelijk.

pdf naar word open source

2. FREE PDF to Word CONVERTER 5.1

Deze converteerder is een gemakkelijk te gebruiken open source PDF naar Word converteerder die snel converteert. Het bestand hoeft alleen maar te worden toegevoegd en de conversie zal plaatsvinden. Het behoudt het oorspronkelijke formaat van de bestanden.

pdf naar word open source gratis

De Free PDF to Word converter 5.1 is een goede software, maar geeft geen beveiliging aan de bestanden die worden geconverteerd en andere functies zoals het extraheren van pagina's uit PDF-bestanden is niet mogelijk.

3. UNIPDF - GRATIS PDF naar Word CONVERTER SOFTWARE

Deze converteerder is standalone en gemakkelijk te gebruiken. Het voert hoogwaardige conversies uit van PDF-bestanden naar Word. Het maakt ook bulkconversies van bestanden mogelijk. Ook behoudt het de oorspronkelijke formattering van de bestanden.

pdf naar word open source

Een goede open source converteerder, maar het heeft geen aanvullende kenmerken die noodzakelijk zijn, zoals het bewerken van de PDF en extraheren van een paar pagina's om afzonderlijke PDF-bestanden te maken.

Nadelen van PDF naar Word open source converteerders:

 • Het interface is wat complex en niet erg gemakkelijk te gebruiken voor beginners.
 • Het is zeer moeilijk om de opties in de open source software in te stellen. Soms zul je zien dat je vele opties hebt geprobeerd en nog steeds niet aan jouw vereisten voldoet.
 • Er zijn te veel beperkingen bij open source software, zo ondersteunt het geen multimedia-opname - het ondersteunt soms geen bestandsformaten als HTML, EPUB, GIF, RTF, BMP enz.
 • PDF naar Word open source converteerder heeft meestal moeite met het behandelen van de conversie van grote bestanden. Het kan gauw stoppen met werken.

Beste PDF naar Word converteerder open source alternatief

Als je op zoek bent naar de perfecte oplossing voor jouw PDF-documenten, zul je dol zijn op PDFelement. Het helpt je om alles te doen wat nodig is in jouw PDF doc, van het bewerken van PDF-bestanden tot het combineren van bestanden en zelfs het overdragen van bestanden. Je kunt PDF-bestanden bewerken in wel negen talen en voor alle populaire besturingssystemen, inclusief Windows en Mac.

Hier volgen enkele van de kenmerken waar je gek op zult zijn:

 • Bewerken - Of het nu gaat om het bewerken van pagina's of bestanden, je doet het net zo gemakkelijk als in je Word-document.
 • OCR-functie - Welnu, zoek een afbeelding, selecteer het en zet het om in een bewerkbaar document.
 • Formulieren - Je hoeft niet meer te zoeken welke velden je kunt invullen in het PDF-formulier. Wondershare PDFelement zal jou alles vertellen over de invulbare velden in het document, perfect voor het invullen van gepersonaliseerde formulieren en tekstvelden.
 • Converteren - Je kunt het PDF-bestand converteren naar verschillende formaten, en vanuit verschillende formaten naar PDF met slechts enkele kliks.
pdf naar word converteerder open source

Ook zijn er de functies annoteren, extraheren en herzien. Als je je afvraagt waarom je PDFelement moet gebruiken, hier volgen de voordelen:

 • Het behoudt de originele formattering.
 • Het is veilig en beveiligd (met digitale handtekening en andere functies).
 • Het is snel.
 • Het zorgt voor een hoogwaardige conversie.
 • Het maakt bewerken van PDF-documenten en het kopiëren van pagina's mogelijk.

PDFelement is het beste alternatief voor PDF naar Word open source converteerder. Hier volgt een stap-voor-stap-gids over het gebruik van Wondershare PDFelement om bestanden te converteren van PDF naar Word-formaat.

Stap 1. Klik op "Naar Word"

Als je Windows gebruikt, klik dan op de knop "Home". Als je het bestand eenmaal hebt geselecteerd, kies dan de optie "Naar Word" als je de PDF naar Word wilt converteren.

converteer pdf naar word open source

Stap 2: Bestanden toevoegen, opties instellen en PDF naar Word converteren

Wanneer je PDF in bulk converteert, moet je eerst klikken op "Bulkproces". Klik op "Hier PDF-bestanden toevoegen" of versleep de bestanden naar het werkgedeelte.

pdf naar doc open source converteren

Klik op het tandwielicoon om de bulkinstellingen te openen. Je kunt OCR-herkenning inschakelen als jouw PDF-bestand is gescand of op afbeeldingen is gebaseerd. En daarna klik je op "Start" beneden om het proces af te werken.

Stap 3: PDF naar Word converteren methode voor Mac-gebruikers

Mac-gebruikers kunnen de PDF-bestanden naar PDFelement verslepen en klikken op de knop "Bestanden toevoegen" om het PDF-bestand toe te voegen om te converteren naar Word. Druk op "Naar Word" in de werkbalk om de PDF te laten converteren naar Word-formaat. Let op: Het "W"-icoon verwijst naar het Microsoft Word-formaat.

pdf naar word converteerder open source

Het daaruit voortvloeiende bestand zal bewerkbaar zijn. PDFelement is een gemakkelijk te gebruiken alternatief voor open source PDF naar Word converteerders dat snel een PDF-bestand omzet naar een Word-bestand.

PDFelement kan worden beschouwd als een onmisbaar programma dat zowel zeer veilig en betrouwbaar is en gepersonaliseerde functies heeft om de veiligheid van de gebruiker te garanderen. Het is ook zeer samenhangend en ongecompliceerd. Dit is de reden waarom het kan worden gebruikt op een dagelijkse basis voor officiële doeleinden en voor elke andere soort directe behoefte. PDFelement is zeker een hulpmiddel dat de investering waard is.

Home > Beste PDF Software > Top 3 PDF naar Word Open Source Converters
Wondershare Editor

Posted by to Beste PDF Software
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen