PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wanneer u in een kleine kantoorruimte werkt, wilt u de ruimte maximaliseren. Net zoals multifunctioneel meubilair de wereld van de binnenhuisarchitectuur heeft veroverd, hebben multifunctionele printers ook de bedrijfswereld veroverd. Printers moeten nu in één keer kunnen printen, kopiëren en scannen, waardoor er geen meerdere apparaten meer nodig zijn. Zelfs persoonlijke gebruikers zijn thuis multifunctionele printers gaan gebruiken. Laten we daarom eens kijken naar een aantal van de beste printer-scanner-kopieerapparaten die momenteel op de markt zijn.

De Top 5 Printer Kopieerapparaat Scanner

1. Samsung Multifunctionele Printer ProXpress C3060FW

Als alles-in-een kleurenlaserprinter is de ProXpress C3060FW het meest geschikt voor een klein kantoor. Deze printer biedt een hoge snelheid en solide functies, maar de uitvoerkwaliteit is wat echt opvalt. U kunt zonder problemen marketingmateriaal afdrukken, en de kwaliteit zal altijd uitzonderlijk zijn.

3 in 1 printer scanner copier

Bovendien wordt de printer geleverd met een automatische documentinvoer voor 50 vel met omkeerfunctie. Hoe werkt dat? De RADF scant één kant van het document, draait het om en scant de andere. Het resultaat is langzamer dan bij dubbelzijdige scanners, maar het werkt nog steeds goed.

De capaciteit is vastgesteld op 300 vel, waarvan 250 in de hoofdpapierlade en 50 in de multifunctionele lade. De printer heeft NFC-connectiviteit, wat standaard is voor Samsung-printers, maar biedt ook Wi-Fi- en andere connectiviteitsopties. En de prijs is redelijk met 549 dollar.


2. Dell Color Cloud Multifunctionele Printer H825cdw

Met een prijskaartje van $529 krijgt de Dell H825cdw zeker de klus geklaard. Het grootste voordeel is het enkelzijdig en dubbelzijdig scannen, met PCL- en PostScript-drivers inbegrepen. Standaard connectiviteitsopties zoals Wi-Fi zijn aanwezig, maar u kunt ook scannen en afdrukken vanaf cloud-gebaseerde diensten. De afbeeldingen zijn uitstekend, maar de fotokwaliteit is minder goed. Dit is echter te verwachten van een laserprinter.

printers scanners copiers

De functies zijn uitstekend voor middelzware tot zware afdrukken in een kleine kantoorruimte. De snelheid is 19 pagina's per minuut in de standaardmodus voor dubbelzijdig afdrukken.


3. Brother MFC-L6700DW

Dit is het "werkpaard", de multifunctionele printer die u nodig hebt. Met een snelheid van 47 pagina's per minuut is deze Brother-printer zeer geschikt voor middelgrote of wat grotere kantoorruimten. De prijs van $599 is normaal als u kijkt naar al zijn mogelijkheden. Het heeft een sterke functieset, en de printer wordt geleverd met een breed scala aan aansluitmogelijkheden.

copier scanner printer

De grafische uitvoer is echter minder dan optimaal. Als u PowerPoint-presentaties moet afdrukken, is deze printer wellicht niet de beste optie. Tot de aansluitmogelijkheden behoren Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet en USB.

Maar de snelheid is wat deze printer tot de beste optie voor uw kantoor maakt. De eerste pagina wordt binnen slechts 6 seconden afgedrukt.


4. HP Color LaserJet Pro MFP M277dw

Met een prijskaartje van $429 is de HP Pro MFP M277dw de goedkoopste printer in de lijst. Maar dat betekent niet dat het de laagste kwaliteit printer is. Het gaat allemaal om voorkeuren. En de HP heeft een hoge snelheid en een hoge kwaliteit tekst en grafische uitvoer. Minpuntje is dat de papiercapaciteit is vastgesteld op slechts 150 vel.

scanner copier printer

Het heeft ook geweldige connectiviteitsopties. U kunt verbinding maken via bekabelde en draadloze netwerken, en u kunt ook NFC en cloud-diensten gebruiken. Mobiel printen wordt ook ondersteund.

Wanneer u de printer op een internetnetwerk aansluit, kunt u gebruikmaken van de HP Web apps, die het verschil maken tussen een goede en een geweldige printer. Door verbinding te maken met het web kunt u gemakkelijk websites afdrukken. De printersnelheid is 19 pagina's per minuut voor zowel kleuren- als zwart-witpagina's.


5. Epson WorkForce Pro WF-8590

Hier hebben we hier de duurste printer in de lijst. Met een prijskaartje van $1.499 is de Epson Pro WF-8590 nauwelijks een printer voor klein kantoor of persoonlijk gebruik. En het prijskaartje is zeker hoog voor een inkjetprinter. Maar waar deze printer in uitblinkt is het afdrukformaat. U kunt er documenten mee afdrukken op tabloidformaat.

copier printer scanner

En ongeacht het formaat, de afdrukkwaliteit blijft ook uitstekend. Voor alle mogelijkheden die de Epson-printer biedt, biedt hij een goede prijs-kwaliteitverhouding. PCL- en PostScript-stuurprogramma's worden ondersteund, en u kunt zelfs verbinding maken via Wi-Fi direct.

De papiercapaciteit is ingesteld op 330 vel, waarvan 80 vel via de multifunctionele invoer gaat. De maximale capaciteit kan worden ingesteld op 1.830 vel wanneer u drie laden van 500 vel toevoegt. In de hoofdlade past papier van tabloid- tot A3-formaat, terwijl in de multifunctionele invoer papier van maximaal 13 x 19 inch past. Bovendien kan de multifunctionele invoer banners afdrukken tot 13 x 19 inch.


Een Onmisbare PDF-oplossing

Voor veel kantoormedewerkers is een goede PDF-oplossing essentieel. U heeft software nodig die u helpt om alle PDF-gerelateerde taken uit te voeren, en één zo'n programma is PDFelement. Hier zijn een aantal van de meest nuttige functies van PDFelement:

printer with scanner and copier
  • Converteer elk document naar een volledig doorzoekbaar en bewerkbaar PDF-document. U kunt een PDF ook omzetten naar andere bestandsformaten.
  • Beveilig uw documenten met wachtwoord encryptie. Dit zal ervoor zorgen dat uw documenten veilig zijn tegen ongeoorloofde toegang.
  • Onderteken documenten digitaal met uw eigen digitale handtekening, waardoor ze juridisch bindend worden.
  • Bewerk documenten met een breed scala aan bewerkingshulpmiddelen.
  • Gebruik annotatiehulpmiddelen om opmerkingen, plakbriefjes, markeringen en meer toe te voegen. Vereenvoudig uw documenten als het gaat om beoordeling en samenwerking.
  • Voeg meerdere documenten samen tot één groot PDF-bestand.
Home > PDF Kennis > De 5 Beste Printers-Scanners-Kopieerapparaten
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen