PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Probeert u uw PDF-documenten te vertalen, maar zonder resultaat? Wel, wij zullen u helpen uw PDF-document gemakkelijk van het Engels naar het Frans te vertalen. Misschien wilt u een PDF-document dat u in het Engels hebt naar een persoon sturen die alleen Frans verstaat. Daarom zult u op zoek moeten gaan naar een manier om een PDF van het Engels naar het Frans te vertalen.

In dit artikel laten we zien hoe u een PDF van het Engels naar het Frans kunt vertalen met PDFelement en Google Translate.

Methode 1: PDF Vertalen van het Engels naar het Frans

Het vinden van het juiste hulpmiddel om u te helpen bij uw PDF-bewerkingen is lastig, vooral wanneer u een gescande PDF hebt. Met een hulpmiddel als PDFelement maakt u echter uw PDF-teksten bewerkbaar en vertaalt u ze vervolgens naar de gewenste taal. Hier is een eenvoudige handleiding over hoe u een PDF kunt vertalen van Engels naar Frans met PDFelement.

Stap 1. Voeg PDF toe

Na het installeren van PDFelement, klikt u op de"Open Bestand" knop en u zult in staat zijn om uw PDF bestand te uploaden.

translate pdf english to French

Stap 2. Kopieer PDF-tekst voor vertaling

Ga vervolgens naar het tabblad "Bewerken" en selecteer het pictogram "Selecteren" om de selectiemodus in te schakelen. Selecteer dan gewoon de tekst die u wilt of druk op "Ctrl + A" om alles te selecteren. Klik dan met de rechtermuisknop en selecteer de optie "Tekst kopiëren".

Opmerking: u moet OCR uitvoeren als uw PDF gescand is. Klik gewoon op de knop "OCR uitvoeren" en uw document zal worden omgezet in bewerkbaar.

translate pdf english to french online

Stap 3. Vertaal PDF van het Engels naar het Frans.

Daarna kunt u het plakken in vertaalpagina van Google en de "tekst" optie selecteren. Het ondersteunt tot 5000 woorden in één vertaling. Plak vervolgens de gekopieerde Engelse tekst aan de ene kant. Aan de andere kant selecteert u de Franse taal waarnaar u wilt vertalen.

translate document from english to french online

Kopieer daarna uw tekst en plak deze terug in PDFelement. Sla het nieuwe document naar wens op.

PDFelement is een eenvoudig te gebruiken maar robuust programma om met PDF bestanden te werken. Het is goed ontworpen met meerdere functies die niet beschikbaar zijn in andere PDF-software. Bovendien is het snel, veilig en stelt het de gebruiker in staat om geweldige documenten te maken tegen een redelijke prijs.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken die het onderscheiden.

  • PDF-documenten eenvoudig openen, bewerken, becommentariëren, controleren en opslaan.
  • OCR-functie om tekst te extraheren uit gescande PDF's en afbeeldingen.
  • Wachtwoordversleuteling om documenten te beveiligen.
  • Converteer PDF-documenten eenvoudig naar Word, Excel of andere indelingen.
  • Stelt gebruikers in staat documenten te ondertekenen en contracten op afstand af te ronden.
  • Batch functie om meerdere bestanden in een keer te converteren.

Methode 2: Vertaal PDF van het Engels naar het Frans met Google Translate

Google Translate is een hulpmiddel van Google dat gebruikers helpt teksten in verschillende talen te vertalen. Deze vertaler ondersteunt alle populaire talen, inclusief vertaling van het Engels naar het Frans.

Hier is een eenvoudige handleiding om uw document online te vertalen van het Engels naar het Frans, net als vele andere talen.

Stap 1. Open Google Translate en selecteer de optie "Documenten".

Stap 2. Upload het document dat u van het Engels naar het Frans wilt vertalen, net als andere formaten. Klik op de knop "Bladeren op uw computer" om te uploaden.

Stap 3. Selecteer de Franse taal om daarnaar te vertalen bij de "drop-down" pijl net boven het vertaal icoon. Klik op "Vertalen" om het document online van het Engels naar het Frans te vertalen.

translate english to french pdf

Tips: Andere Software die u helpt een PDF te Vertalen van Engels naar Frans

Er bestaat andere software en er zijn sites beschikbaar om documenten gemakkelijk van het Engels naar het Frans te vertalen. Ze kunnen echter bepaalde beperkingen hebben zoals de grootte van het boek, een kopie met watermerk of er moet voor betaald worden. Hier zijn 3 vertalers die op dezelfde manier werken als Google Translator maar kunnen verschillen op het gebied van efficiëntie.

1. DocTranslator

DocTranslator is een online Engels naar Frans vertaler die meerdere talen ondersteunt. Het garandeert uw originele document lay-out en er is geen enkele registratie vereist.

Upload het document naar de site en DocTranslator zal vertalen met behoud van de documentlay-out net zoals voor de vertaling.

translate pdf english to french

2. Protranslate

Is een multifunctioneel en professioneel online hulpmiddel dat u helpt om documenten naadloos online te vertalen van het Engels naar het Frans. Het handhaaft de kwaliteit van documenten gezien de categorische plaatsing van documenten volgens hun vereisten. Bovendien neemt de vertaling tijd in beslag, afhankelijk van het te gebruiken professionalisme en de extra functies die indien nodig kunnen worden toegevoegd.

Klik op "Bestand selecteren" om het document naar de site te uploaden. Bij voltooiing, selecteer de eigenschappen die u op uw document wilt gebruiken. De vertaling zal tijd in beslag nemen, afhankelijk van de geselecteerde functies.

translate pdf english to french online

3. Promt 12 Translator

Promt Professional 12 vertaler is een volledig offline vertaler van het Engels naar het Frans. Het ondersteunt meer dan 15 talen en meerdere bestandsformaten. Het is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken terwijl het toch professioneel is. Promt 12 translator is geoptimaliseerd voor gebruik door alle gebruikers van de MS Office suite. Promt 12 is gratis te gebruiken met extra functies voor professionele gebruikers, maar nog steeds betaalbaar.

translate document from english to french online
Home > PDF Kennis > Hoe eenPDF vertalen van het Engels naar het Frans
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen