Bent u een student en op zoek naar vertaalsoftware om een PDF van het Duits naar het Engels te vertalen? Of wilt u een PDF vertalen van de Duitse naar de Engelse literatuur? Welnu, het vertalen van uw documenten van het Duits naar het Engels of een andere taal is nu een fluitje van een cent. Laten we eens kijken hoe u als een pro een PDF van het Duits naar het Engels kunt vertalen.

De eerste methode om een PDF van het Duits naar het Engels te vertalen

Stap 1: Download PDFelement

Open het PDF bestand in PDFelement dat tekst in het Duits bevat. Hier kunt u niet alleen een PDF-bestand openen, maar u hebt ook de mogelijkheid om een Word-document of een afbeelding met gescande documenten te openen. Bestanden in een ander formaat dan PDF worden automatisch geconverteerd naar PDF.

translate pdf german to English

Stap 2: Kopieer de Duitse tekst in de PDF

Om de Duitse tekst in de PDF te kopiëren, klikt u op het pictogram "Selecteren" onder het tabblad "Bewerken". Druk op "Ctrl + A" om alle tekst in één keer te selecteren, of sleep de muiscursor van begin tot eind om de tekst te selecteren. Zodra alle tekst is geselecteerd/gemarkeerd, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u op "Tekst kopiëren".

translate german to english pdf

Stap 3: Vertaal Duits naar Engels

Open nu Google Translator en plak de gekopieerde tekst erin. Het zal automatisch de Duitse taal detecteren terwijl u de uitvoertaal moet selecteren; Engels. Zodra u dit doet, zal de tekst worden vertaald in het Engels. Selecteer en kopieer nu de Engelse tekst en plak het waar u het wilt gebruiken.

translate document german to english

Opmerking: PDFelement heeft een ingebouwde OCR-functie, dus als de PDF-bestanden zijn gescand of u een afbeelding hebt geopend, kunt u er door het uitvoeren van OCR een bewerkbaar bestand van maken dat gemakkelijk kan worden vertaald.

Dus, dit is hoe u een PDF van het Duits naar het Engels of van het Engels naar het Duits vertaalt.

Misschien bent u geïnteresseerd om meer te weten over PDFelement. Het is geen gewoon PDF-hulpmiddel, maar volwaardige software die is uitgerust met een overvloed aan functies en functionaliteiten, waaronder het maken en bewerken van PDF's, het invullen en maken van formulieren, het converteren van bestanden, het extraheren van gegevens en nog veel meer. Door het te gebruiken, kunt u niet alleen uw productiviteit in het bedrijfsleven verhogen, maar ook uw school- en collegeopdrachten zonder enige moeite uitvoeren.


De tweede methode om een PDF van het Duits naar het Engels te vertalen met Google Translate

U kunt ook een PDF van het Duits naar het Engels en vice versa vertalen met Google Translate. Laten we het hieronder stap-voor-stap doen.

Step 1: Open Google Translate.

Open de browser en ga naar translate.google.com.

Stap 2: Upload uw PDF document.

Klik op "Bladeren op uw computer", zoek het PDF-bestand met de Duitse tekst die u wilt vertalen, en upload het.

translate document german to english

Stap 3: Vertaal het Document

Zodra het document is geüpload, klikt u op de knop Vertalen om uw document in het Engels te vertalen.

Stap 4: Kopieer de Vertaalde Tekst

Nadat u op de knop Vertalen hebt geklikt, wordt u doorgestuurd naar een pagina met de vertaalde tekst. Kopieer dus de tekst en plak het waar u het wilt gebruiken.

Dit is dus hoe u een Duits PDF-bestand vertaalt naar het Engels met behulp van Google Translate, terwijl u geen andere software of hulpmiddel nodig hebt in deze methode. Was dat niet gemakkelijk?


Tips: Andere Software / Sites die u kunnen helpen het vertalen van een PDF van het Duits naar het Engels

Als u op zoek bent naar andere websites of software om een PDF van het Duits naar het Engels te vertalen, hebben wij de 3 beste alternatieven voor u op een rij gezet.

1: DocTranslator

Online DocTranslator is een opvallend hulpmiddel om Engelse PDF-bestanden naar het Duits te converteren zonder gebruik te hoeven maken van software of gereedschap van derden. Het beste van deze online vertaler is dat het geheel gratis is. Het enige wat u hoeft te doen is uw PDF-bestand te uploaden naar de website. Zodra het PDF-bestand is geüpload, hebt u de mogelijkheid om het te vertalen in ongeveer 50 talen. Het duurt niet meer dan 10 seconden om 100 woorden in een andere taal om te zetten. Deze site biedt vele andere waardevolle diensten, waaronder converters, wachtwoordgeneratoren, bestandsformaatconverters en nog veel meer.

german to english translation pdf

2: DeepL Translator

DeepL Translator is een online vertaler die een aantal van de belangrijkste en meest populaire talen ter wereld ondersteunt, zoals Engels, Duits, Russisch, Frans en Spaans. Met behulp van DeepL Translator, kunt u niet alleen een volledig document vertalen maar ook gekopieerde tekst direct op de website vertalen. DeepL Translator heeft ook een desktop versie die gratis kan worden gedownload en geïnstalleerd op Windows. DeepL wordt aanbevolen door een aantal top tech bedrijven waaronder TechCrunch, La Stampa, ABC, en Wired.de.

pdf german to english

3: DeftPDF

DeftPDF is een ander online hulpprogramma dat kan worden gebruikt om online een PDF van het Duits naar Engels te vertalen. Het ondersteunt ook het vertalen van bestanden in het Word-formaat. U kunt uw bestanden uploaden vanaf uw systeem, maar ook Google Drive, Dropbox of een web URL. Daarnaast ondersteunt het ook talen zoals Chinees, Turks, Tsjechisch en Arabisch. Helaas ondersteunt DeftPDF alleen de eerste 10000 tekens gratis, daarna moet u $5 per 10000 tekens betalen.

translate pdf english to german

Samengevat: Dit waren de 3 betrouwbare hulpmiddelen om online of offline te vertalen van het Duits naar het Engels. Naar onze mening is de meest aanbevolen methode om uw PDF van het Duits naar het Engels te vertalen het gebruik van PDFelement en vervolgens Google Translate.

Home > PDF Kennis > Hoe een PDF vertalen van het Duits naar het Engels
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen