PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Bent u op zoek naar het beste programma om een PDF van het Japans naar het Engels te vertalen? Ja, het zoeken naar de juiste app kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als u er niet goed van op de hoogte bent. Gelukkig zal dit programma u een grondige handleiding geven over hoe u een PDF van het Japans naar het Engels kunt vertalen.

Methode 1: Vertaal een PDF van het Japans naar het Engels

U kunt PDFelement gebruiken om een PDF te vertalen van het Japans naar het Engels. U doet dit op deze manier.

Stap 1: Open de PDF

Download, installeer en start PDFelement op uw computer en klik op de optie "Bestand openen" links onderaan in het hoofdvenster. Kies het PDF-doelbestand uit de respectieve opslaglocatie en upload het naar het programma.

translate pdf japanese to english

Stap 2: Voer OCR uit (Indien Nodig)

Het programma zal het geüploade document automatisch detecteren als gescand bestand. Klik op de link "OCR uitvoeren" om te beginnen en vink in het volgende venster het keuzerondje "Bewerkbare tekst" aan.

pdf japanese to english

Stap 3: Kopieer de Tekst

Selecteer vervolgens de doeltekst, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Tekst kopiëren" of druk gewoon op de combinatie van "Ctrl + C" op uw toetsenbord.

japanese to english pdf

Stap 4: Vertaal de PDF van het Japans naar het Engels

Navigeer naar Google Translate en plak de tekst die u zojuist uit het PDFelement hebt gekopieerd. De brontaal zal automatisch worden gedetecteerd als Japans. Aan de rechterkant van het venster, selecteer Engels als uitvoer en klik dan op "Vertalen" om het PDF-bestand te vertalen.

translate japanese to english pdf

PDFelement is een krachtige PDF-oplossing met een verscheidenheid aan topmogelijkheden die de hele PDF-ervaring verbazingwekkend maken. Gebruikers kunnen hun PDF-documenten onder andere maken, bewerken, converteren, van aantekeningen voorzien en beveiligen. Met dit programma produceert u moeiteloos PDF-bestanden van hoge kwaliteit. De gestroomlijnde interface, gekenmerkt door een soepele leercurve, is ongetwijfeld een groot hoogtepunt naast de functionele functies. Download gewoon dit prachtige programma en ga aan de slag met uw PDF's.

Belangrijkste Functies:

  • PDF Bewerken - U kunt teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen, links toevoegen en het lettertype van de PDF wijzigen.
  • PDF converteren - Met dit programma kunt u PDF-bestanden converteren naar een groot aantal andere bestandsindelingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en afbeeldingen.
  • OCR - Met deze functie kunnen gebruikers gescande PDF-bestanden bewerkbaar en doorzoekbaar maken.
  • PDF's maken - U kunt klassieke PDF-bestanden maken van verschillende bestandsformaten zoals teksten en afbeeldingen of rechtstreeks van OCR-scanneropties.
  • Maak invulbare PDF-formulieren - U kunt niet-vulbare documenten in slechte een klik van andere formaten zoals Word converteren naar invulbare PDF-formulieren.
  • Beschermen en delen - U kunt een wachtwoord, een digitaal teken en annotaties gebruiken om uw PDF-document te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Methode 2: Vertaal PDF van het Japans naar het Engels met Google Translate

U kunt de webpagina Google Translate gebruiken om uw PDF-bestand van het Japans naar het Engels te vertalen.

Stap 1. Bezoek de officiële homepage van Google Translate met behulp van de respectieve URL.

Stap 2. Kies de upload optie als tekst of document. Als u tekst kiest, schrijft u gewoon in het commentaarvak of plakt u een tekst. Als u echter een document wilt uploaden, klikt u op de optie Document en uploadt u het document. Het programma zal automatisch de taal van het invoerbestand detecteren.

Stap 3. Kies in de rechterhelft van het commentaarvak de gewenste taal. Na het kiezen van de taal, klik op "Vertalen" en het bestand zal vertaald worden.

japanese to english pdf translator

Tips: Andere Hulpmiddelen om een PDF te Vertalen van het Japans naar het Engels

1. Yandex Translate

Yandex Translate is een uitstekende vertaalsite die een groot aantal talen ondersteunt. U kunt uw website en afbeeldingen met gemak en snel vertalen. Het is zeer goede software, vooral voor beginners. Wanneer u van taal naar taal gaat binnen hetzelfde document, hoeft u het niet opnieuw te uploaden. U kunt ook kiezen voor selectieve vertaling of vertaling van het hele document door respectievelijk interessante teksten of het hele document te selecteren. De website ondersteunt invoerteksten van maximaal 10.000 tekens.

translate pdf japanese to english

2. Reverso

Reverso is ook een andere functionele populaire vertaler met de mogelijkheid om te vertalen tussen verschillende talen zonder op een knop te klikken. Het mooie van Reverso is dat het ook suggesties geeft onder de vertaalde tekst over hoe ze in verschillende contexten zouden kunnen verschijnen. Hoewel dit programma goed is, maken gebreken zoals beperkte taalondersteuning en gebrek aan spraaktranscriptie het voor vele toepassingen niet echt tot de beste keuze.

pdf japanese to english

3. Bing Microsoft Translator

Dit is één van de meest populaire en nuttige Japans naar Engels vertaalwebsites onder mensen over de hele wereld. Net als andere vertalers, heeft het de capaciteit om de invoertaal te ontdekken en u zult, om die reden, geen moeilijkheid hebben om de taal in kwestie te ontcijferen.

japanese to english pdf
Home > PDF Kennis > Hoe eenPDF vertalen van Japans naar Engels
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen