PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De volgende generatie Apple Mac-software komt deze herfst, en de naam is Mac OS High Sierra. Je vraagt je misschien af waarom de naam High Sierra, en het antwoord is simpel, Siri is de belangrijkste upgrade naar het nieuwe besturingssysteem. Augustus is meestal de tijd van het jaar waarin de rage rond Apple-producten enorm omhoog gaat. Naarmate september nadert, de maand waarin Apple meestal een nieuwe Mac OS en nieuwe iPhone vrijgeeft, willen fans graag weten wat ze kunnen krijgen met hun nieuwe besturingssysteem. Gelukkig voor jou heeft Apple al een derde openbare beta van de Mac OS High Sierra vrijgegeven, dus w hebben een vrij goed idee van wat het te bieden heeft. En als je nog niet hebt besloten of je de beta wilt proberen, wacht op de uiteindelijke versie of niet naar High Sierra wilt upgraden, laten we zeggen: nu is het zover. Hier volgen de 8 redenen waarom je moet upgraden naar macOS High Sierra.

8 redenen om te upgraden naar macOS High Sierra

1. Siri

Allereerst, het belangrijkste van Sierra is Siri, Apple's stemassistent dat onderdeel was van de iOS voor enkele jaren. Sinds de introductie van Siri in 2011, wilden Apple-fans weten of ze Siri om hulp kunnen vragen op hun Mac-computers. En eindelijk is het mogelijk. Siri doet veel geweldige dingen voor je Mac, waaronder helpen met zoeken en gegevensopslag van documenten, assisteren met computer-instellingen (volume omhoog en omlaag) evenals het mogelijk maken om berichten te sturen en tweets via stem. Als je van Siri houdt op je iPhone, zul je haar te gek vinden op je Mac.

macos high sierra siri

2. Berichten

Nu we het onderwerp van berichten hebben aangesneden, zul je de nieuwe rich links in berichten geweldig vinden. Je kunt nu elke rich link bekijken in berichten, maar ook grotere en betere emojis sturen en ontvangen. Terug-tapopties die het mogelijk maken om te reageren op berichten zijn slechts het kersje op de taart.

macos high sierra kenmerken

3. Continuïteit

Een van de belangrijkste redenen waarom je moet upgraden naar Mac OS Sierra is continuïteit, een functie die Apple introduceerde in Yosemite twee jaar geleden en nu een nog groter onderdeel is van het ecosysteem. Continuïteit ontving Universal Clipboard, een functie waarmee je sneller en gemakkelijker documenten kunt verplaatsen tussen je Apple-producten.

macos high sierra wat is er nieuw

4. Apple-bestandssysteem

Nu we het hebben over documenten en gegevens, Apple zal het nieuwe Apple-bestandssysteem introduceren, ofwel APFS, dat het maken van een backup van documenten enorm zal verbeteren, evenals de opslageffectiviteit. Optimale opslag is een functie van Mac waar gebruikers gek op waren, maar El Capitan verwijderde het uit het ecosysteem. Sierra brengt de optimale opslag terug, en gezien de voorvertoning van Apple tijdens WWDC 2016 werkt het nog beter. Wanneer je te weinig opslag hebt, zal optimale opslag alle documenten opslaan in je iCloud die je lange niet hebt gebruikt, waardoor je harde schijf in betere conditie verkeert.

macos high sierra verbeteringen

5. Auto-unlock

Apple heeft ook een gemakkelijke manier geïntroduceerd om je Mac te ontgrendelen. Als je Sierra eenmaal installeert, kun je automatisch je Mac-computer ontgrendelen wanneer je je Apple Watch binnen bereik hebt. Niet veel mensen hebben de horloge, maar degenen die hem hebben zullen van dit nieuwe kenmerk en diepere integratie tussen Apple-producten houden.

waarom upgraden naar macos high  sierra

6. Foto's

Laten we het even hebben over foto's, omdat het een groot onderdeel is van de gebruikerservaring. De foto's-applicatie in Mac OS Sierra krijgt een welkome update en werkt met verschillende algoritmes. Apple heeft Memories geïntroduceerd in Foto's, een nieuwe en gemakkelijke manier om je foto's op categorie en groep te bewaren. Het algoritme gebruikt gezichtsherkenning en zal foto's categoriseren op mensen. En wanneer je een feature-foto hebt geselecteerd voor een vriend, zal Apple hem herkennen en alle foto's met die vriend opslaan in een map. Bijvoorbeeld, je hebt een feature-foto van jouw vriend David, Apple zal zijn gezichtsuitdrukking herkenning en elke foto van David zal dezelfde map ingaan.

redenen om te upgraden naar macos high sierra

7. Picture in Picture

Picture in Picture is nog een functie waar Mac-gebruikers naar hebben verlangd. En nadat iPad-gebruikers het een jaar hadden sinds iOS9, komt de functie eindelijk naar Mac. Sierra introduceert picture-in-picture, een manier om een video te extraheren uit een webpagina en af te spelen op je bureaublad, gemakkelijk gepositioneerd in een hoek waar het blijft staan terwijl je schakelt tussen meerdere bureaubladen.

macos high sierra nieuwe functie

8. Tabs

Tot slot, een van de meest praktische functies is Tabs. Deze functie is nu beschikbaar in elke Apple-applicatie, zij het Maps, Mail of een andere. Het belangrijkste doel is het reduceren van jouw rommel, en de app levert perfectie.

macos high sierra nieuw

Beste PDF-bewerker voor mac OS High Sierra

Voor zakenmensen en zelfs gewone gebruikers van Apple Mac-besturingssysteem, spelen PDF-documenten een enorme rol. En als het gaat om PDF-documenten is de beste bewerker zeker PDFelement voor Mac.

Met de redelijk scherpte prijs doet PDFelement zoveel goede dingen voor je. Om te beginnen kun je elk PDF-document bewerken en dan samenvoegen met andere PDF-documenten of zelfs Microsoft Word, Excel en PowerPoint-documenten. De bestandsconversiekwaliteit is subliem, er wordt voor een goede conversie gezorgd ongeacht het bestandstype.

pdf-bewerker voor macos sierra

Documenten bewerken is nog zo'n aspect van wat Wondershare PDFelement zo goed maakt. De andere aspecten zijn digitale handtekeningen, evenals watermerken en wachtwoord-versleutelingen. Simpel gezegd, de bewerker zal ervoor zorgen dat je kan doen wat je wilt met je PDF-documenten.

Home > PDF Kennis > 8 overtuigende redenen om te upgraden naar macOS High Sierra
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen