Terwijl u met PDF-documenten werkt op een Windows-apparaat, kunt u gemakkelijk PDF's bekijken met ingebouwde applicaties zoals Microsoft Edge. Als u echter PDF-bestanden moet bewerken, is dat niet zo eenvoudig. Misschien wilt u een PDF maken, converteren of bewerken. In dat geval heeft u een pdf-applicatie van derden nodig. Dit artikel bevat de beste PDF-app hulpmiddelen voor Windows 10/8/7 die u zullen helpen uw productiviteit te verhogen.

De beste app voor PDF's op Windows-machines

1. PDFelement

PDFelement staat bovenaan de lijst. Dit product heeft een eenvoudig te gebruiken interface, waarmee u eenvoudig PDF's kunt bekijken, tekst kunt bewerken, pagina's kunt aanpassen, pagina's kunt extraheren, opmerkingen kunt plaatsen, aantekeningen kunt maken, een watermerk kunt toevoegen en links naar PDF's kunt toevoegen.

PDFelement ondersteunt batchconversie van PDF-bestanden, batchverwijdering van markeringen en batchbescherming van bestanden. Het kan ook bates-nummering, kopteksten, voetteksten en digitale handtekeningen toevoegen. Bovendien kunt u hiermee OCR-PDF's maken, PDF's afdrukken en PDF-bestanden delen. Deze PDF-applicatie ondersteunt ook Window 10, 8, 7, XP en Vista.

pdf app

Waarom voor PDFelement kiezen>>>


2. Nitro Pro

De Nitro Pro-software is compatibel met Windows 10. Deze software is niet alleen een PDF-lezer, maar ook een PDF-maker. Het kan PDF-bestanden van elk MS Office-bestandsformaat maken en bewerkbaar maken. Nitro PDF converteert ook PDF-bestanden naar bestandsindelingen zoals Excel, Afbeeldingen, Word, PowerPoint en meer.

app pdf

Met deze Windows-applicatie kunt u ook pagina's bewerken, bekijken, wijzigen, PDF-formulieren invullen, PDF-formulieren maken en tekst aan uw PDF toevoegen. Nitro PDF ondersteunt ook Windows 8, 7, Vista en XP.


3. Foxit Reader

Foxit Reader is een andere PDF-applicatie die zowel op Windows 10 als Windows 7, 8, Vista en XP kan worden geïnstalleerd. Met deze lichtgewicht applicatie kunt u moeiteloos uw PDF-bestanden bekijken. Het kan ook PDF-bestanden maken vanuit elk bestandsformaat. Foxit Reader is goed ontworpen om u in staat te stellen uw PDF-bestanden te beveiligen met wachtwoorden of beperkingen.

pdf bestand app

U kunt Foxit Reader gebruiken om PDF-formulieren in te vullen, PDF-bestanden te delen, pagina's aan te passen en PDF-bestanden af te drukken. Het is een platformonafhankelijke software die Mac- en Linux-besturingssystemen ondersteunt.


4. Adobe Acrobat DC

Adobe Systems biedt een geweldige PDF-applicatie voor Windows 10, bekend als Adobe Acrobat DC. Deze applicatie kan PDF's bewerken, PDF's digitaal ondertekenen, PDF-formulieren invullen, PDF-bestanden maken en bestaande PDF-bestanden naadloos converteren. Adobe Acrobat DC heeft ook andere functionaliteiten waarmee u PDF-bestanden kunt bekijken, becommentariëren en annoteren.

app voor pdf bestand

Het integreert ook goed met e-mails en opslagdiensten, waardoor het mogelijk wordt om uw PDF-bestanden moeiteloos online te delen. Een onderscheidend kenmerk van Adobe Acrobat DC is de mogelijkheid om pdf's hardop te lezen. Het is ook belangrijk op te merken dat u met deze applicatie uw PDF-bestanden kunt scannen.


5. PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor is een hulpmiddel van Tracker Software Products. Het is een betrouwbare, snelle en efficiënte applicatie voor Windows 10, 8, 7, Vista en XP. Met deze PDF-applicatie kunt u uw PDF-bestanden bekijken en waar nodig bewerken. Het is gebouwd met een OCR-plug-in waarmee u op afbeeldingen gebaseerde bestanden kunt scannen en ze ook bewerkbaar kunt maken.

beste pdf app

PDF-XChange Editor is handig wanneer u pagina's wilt markeren, commentaar wilt geven op PDF's, annotaties wilt toevoegen, PDF's wilt ondertekenen, PDF's wilt maken en pagina's wilt exporteren naar PDF. Het is ook handig wanneer u PDF's via e-mail wilt delen. Met de geavanceerde versie van deze software kunt u PDF-formulieren invullen, stempels maken en PDF's converteren naar elk bestandsformaat.


Tips: PDF-bestanden bewerken met de beste PDF-applicatie

Hieronder behandelen we de stappen om PDF-bestanden met PDFelement 6 op uw Windows-computer te bewerken:

Stap 1. Upload het Document

Open PDFelement op uw computer. Klik vervolgens op de knop "Bestand openen" in het startvenster. U kunt ook bestanden openen door op "Bestand" en vervolgens op "Openen" in het hoofdmenu te klikken. Selecteer het juiste PDF-bestand en upload.

algemene app pdf

Stap 2. Bewerk PDF Bestand

Het geüploade PDF-bestand wordt daarna weergegeven in een nieuw venster. Ga naar het bovenste menu en klik op de knop "Bewerken" in de linkerbovenhoek. Verplaats uw cursor naar de ingediende tekst en klik erop. Van daaruit kunt u tekst bewerken, verwijderen of toevoegen.

Om afbeeldingen te bewerken, kunt u nog steeds de knop "Bewerken" gebruiken of het pictogram "Afbeelding toevoegen" selecteren om een afbeelding toe te voegen. Vervolgens kunt u uw cursor verplaatsen naar het gebied in het document waar u de afbeelding wilt toevoegen of wijzigen.

app voor pdf

Stap 3. Bewaar PDF Bestanden

Als u klaar bent met het naar wens bewerken van tekst en afbeeldingen, kunt u de aangebrachte wijzigingen opslaan. Ga naar "Bestand" en klik op de knop "Opslaan". Als u het bestand in een nieuwe map wilt opslaan of de naam ervan wilt wijzigen, klikt u op de optie "Opslaan als".

pdf apps

Waarom voor PDFelement kiezen

8 redenen om voor pdfelement te kiezen
Home > Beste PDF Software > Top 5 PDF applicaties voor Windows
Wondershare Editor

Posted by to Beste PDF Software
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen