PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

E-boeken zijn steeds populairder geworden vanwege hun gemak en draagbaarheid. Het vinden van de beste PDF eBoek-lezer voor uw behoeften kan echter heel moeilijk zijn, vooral als u niet veel weet over het formaat en de systeemcompatibiliteit. Dit beschrijft de 5 beste PDF eBook-lezers op de markt die de moeite van het bekijken waard zijn.

1. PDFelement

PDFelement is een geweldig eBook en PDF-lezer. Hij wordt geleverd met verschillende weergavemodi en opties om in en uit te zoomen bij het lezen van eBooks.

Dit is een gebruiksvriendelijk en met functies verrijkt programma waarmee gebruikers vrijwel elk element van eBooks en PDF's kunnen lezen en bewerken. Hiermee kunt u ook PDF-documenten maken en bewerken. U kunt ook PDF-documenten met gepersonaliseerde handtekeningen ondertekenen en eBooks van PDF's naar andere formaten converteren.

pdf ebook lezer

Voordelen:

 • Converteer PDF naar EPUB, Word, Excel, HTML, Afbeelding enz.
 • Pas het lettertype aan, wijzig afbeeldingen, reorganiseer pagina's en werk watermerken bij
 • Optimaliseer PDF-bestanden voor eenvoudig lezen
 • Voeg meerdere bestanden samen tot één PDF
 • Voeg wachtwoorden en machtigingen toe om documenten te beveiligen
 • Gebruik de OCR-functie om met gescande PDF's en op afbeeldingen gebaseerde PDF's in meerdere verschillende talen te werken

2. Aldiko Book Lezer

Dit is een PDF eBook-lezer waarmee Android-gebruikers duizenden boeken kunnen downloaden en lezen op hun mobiele apparaat. Gebruikers kunnen overal en op elk moment door een uitgebreide catalogi van eBooks bladeren. De meeste eBooks in dit programma zijn gratis en kunnen worden gedownload vanuit de app. Aldiko Book Lezer staat garant voor een comfortabele en aangepaste leeservaring als het gaat om lettertype, achtergrondkleur en marge.

pdf book lezer

Voordelen:

 • Hiermee kunnen gebruikers boeken downloaden en lezen op hun mobiele apparaat.
 • Duizenden boeken kunnen worden gedownload van verschillende bronnen, en veel daarvan zijn gratis
 • Verlaagt kosten en papierverbruik

Nadelen:

 • Het kan sommige eBooks niet openen, vooral degenen die niet gratis zijn. Het ondersteunt alleen EPUB, PDF en Adobe DRM.

3. IBooks

Dit is de standaard eBook-lezer van Apple voor macOS X. Het is ook beschikbaar voor de iPad en iPhone. Deze PDF eBook-lezer is gratis en gebruiksvriendelijk. Gebruikers kunnen de boeken rechtstreeks vanuit de applicatie kopen. De interface is een moderne boekenplank waarin uw boeken netjes zijn gerangschikt. In de paginalay-out kunnen de gebruikers bepalen hoe helder of gedimd de pagina is, evenals de lettergrootte van uw keuze. De gebruiker kan ook het thema en de leesmodus kiezen. Het biedt de optie nachtmodus, waarmee u de pagina als zwart met witte tekst kunt bekijken voor een betere leesbaarheid.

ebook lezer pdf

Pagina's omslaan wordt ook gedaan door met uw vinger te vegen, wat een echt boek simuleert. Bladwijzers zijn ook beschikbaar om de pagina te markeren waarop u bent gebleven. Wanneer u het boek sluit en opnieuw opent, wordt het automatisch geopend met de pagina van de bladwijzer.

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Hiermee kunnen boeken rechtstreeks in de app worden gekocht

Nadelen:

 • Dit is de standaard van Apple, maar is mogelijk niet compatibel met andere besturingssystemen

4. Kindle

Met de Kindle PDF eBook-lezer kunnen gebruikers verschillende bestandsindelingen van Windows en andere besturingssystemen openen en lezen. De interface is visueel aantrekkelijk en presenteert boeken gemakkelijk die u kunt openen en opslaan in de cloud of op uw apparaat. Met een simpele klik keert u terug naar de laatst bekeken pagina en wordt er minder afleiding veroorzaakt door de pictogrammen om pagina's om te slaan. Gebruikers kunnen ook hun huidige plek markeren en terugkeren naar de bibliotheek.

beste ereader voor pdf

Voordelen:

 • Uitstekende interface
 • Bladwijzers beschikbaar
 • Gemakkelijk om boeken te lezen die zijn opgeslagen in de cloud of op het apparaat

Nadelen:

 • Om een Kindle te gebruiken, moet u een Amazon-klant zijn
 • Toegang tot boeken die niet via Kindle zijn gekocht, vereist een oplossing

5. Google Play Books

Deze gratis eBook-lezer is ook compatibel met Android-, iOS- en web-apps. Om in te loggen, heeft u alleen een Google-account nodig. Eerste gebruikers krijgen drie gratis boeken. Gebruikers kunnen schakelen tussen dag- en nachtinstellingen en het lettertype, de tekstgrootte en de regelhoogte wijzigen. De gebruiker kan ook hun voortgang zien tijdens het lezen en het totale aantal pagina's in het boek bekijken. Google Play Books ondersteunt de EPUB- en PDF-formaten.

ereader pdf

Voordelen:

 • Biedt een keuze uit vloeiend lopende tekst en gescande pagina's
 • Optionele 3D-paginabewegingen en andere veelgebruikte functies
 • Ontvang drie gratis boeken wanneer u zich aanmeldt

Nadelen:

 • Gebruikers moeten een Google-account hebben om in te loggen bij de app

Al deze PDF eBook lees-apps zijn goede hulpmiddelen die goed zijn ontworpen voor het lezen van eBooks. Veel mensen gebruiken de eBook en de PDF-lezer die automatisch met hun mobiele apparaat zijn meegeleverd, maar voor degenen die hun eigen onderzoek willen doen en een beter hulpmiddel willen vinden, zijn deze PDF-boeklezeropties de moeite van het bekijken waard als u het wilt proberen en vind de beste ereader voor PDF!

Home > Beste PDF Software > De 5 beste PDF eBook Readers
Wondershare Editor

Posted by to Beste PDF Software
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen