Heb je een PDF op je PC die je wilt kopiëren of bewerken maar dat lukt niet? Het goede nieuws is dat er verschillende PDF Wachtwoord Verwijderaars voor Windows zijn die deze beveiligde PDF kunnen ontgrendelen om te kopiëren en te bewerken. In dit artikel hebben we de top 5 gratis PDF wachtwoordverwijderaars voor Windows gemarkeerd.

Top 5 Gratis PDF Wachtwoord Verwijderaars

1. PDFelement

De meest gewaardeerde PDF wachtwoord verwijderaar is PDFelement PDFelement, waarmee je wachtwoorden en beperkingen voor PDF bestanden kunt verwijderen. Je kunt ze ook converteren naar andere bewerkbare formaten, zoals platte tekst, afbeeldingen, EBUP, Rijke tekst, Word, Excel, HTML en PowerPoint. Hiermee kun je ook bestaande PDF's, HTML bestanden, afbeeldingen en zelfs schermafbeeldingen maken naar PDF bestanden. Bovendien heeft het ook de mogelijkheid om invulbare PDF formulieren te maken en deze ook in te vullen.

pdf versleuteling software

Met de OCR plug-in die meer dan zeventien wereldwijde talen ondersteunt, kun je de gescande of op afbeeldingen gebaseerde PDF bestanden bewerkbaar maken. Deze beste PDF Wachtwoord Verwijderaar kan ook PDF documenten bewerken, comprimeren, digitale handtekeningen invoegen, annoteren, redigeren, samenvoegen en splitsen van bestanden, watermerken toevoegen en verwijderen als beste PDF bewerker. Het is compatibel met alle Windows systemen van XP tot 10.


2. PDF Password Remover Tool

PDF Technologies heeft een PDF wachtwoordverwijderaar. Deze tool is gebouwd om "eigenaar" wachtwoorden op PDF bestanden te verwijderen. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat het is ontworpen voor persoonlijk gebruik. Het kan wachtwoorden van je PDF documenten verwijderen, zodat je teksten kunt bewerken, kopiëren, selecteren en afdrukken. PDF Password Remover software kan het geopende wachtwoord niet verwijderen als dit in het PDF bestand staat. Het leuke van de tool dat hij gratis is, daarom moet je gewoon de productpagina van PDF Technologies bezoeken en deze downloaden. Het is compatibel met Windows XP, Vista, 7, 8 en 10 van 32-bit en 64-bit.

beste pdf wachtwoord verwijderaar

3. PDF Password Remover voor Windows

Dit is een van de Wondershare producten speciaal ontworpen voor het verwijderen van wachtwoorden en vergrendelingen van je PDF bestanden. Wondershare PDF Password Remover is makkelijk te gebruiken en het laat je met 1 klik beperkingen verwijderen.

pdf wachtwoord verwijderaar

Het heeft een gratis proefperiode, hoewel je beperkt bent tot het aantal bestanden dat je wilt importeren en ontgrendelen. Met een gelicentieerde versie kun je bovendien wachtwoorden van meerdere PDF bestanden tegelijk verwijderen. Deze software ondersteunt Windows XP, Vista, 7, 8 en 10.


4. A-PDF Password Security

A-PDF Password is ook een andere kosteneffectieve PDF decrypter voor Windows waarmee je wachtwoorden voor je PDF bestanden kunt verwijderen. Het kan eigenaarswachtwoorden en eventuele beperkingen verwijderen, zodat je teksten in PDF bestanden kunt bewerken, afdrukken of kopiëren en plakken. Bovendien ondersteunt deze tool het verwijderen van gebruikerswachtwoorden, waardoor je het PDF bestand niet kunt bekijken. Om deze software toe te voegen ondersteunt batchgewijze verwijdering van wachtwoorden. Met deze software kun je ook je PDF documenten coderen met een wachtwoord. Het ondersteunt 128-bit codering en 40-bit RC4-codering. A-PDF wachtwoordbeveiliging is ontworpen met een unieke functie waarmee je de beveiligingseigenschappen van het PDF bestand tegelijkertijd kunt wijzigen. Een andere opwindende functie is dat je hiermee een map met bepaalde eigenschappen kunt maken, en elke PDF die in die map is opgeslagen, zal die eigenschappen vertonen. Als je Windows 2000, XP, Vista en 7 gebruikt, download dan deze tool.

pdf decrypter

5. Instant PDF Password Remover

Instant PDF Password Remover behoort tot onze top 5 van PDF wachtwoordverwijderaars. Deze software is voornamelijk voor persoonlijk gebruik. Hiermee kun je wachtwoorden voor PDF bestanden gebruiken en openen. Deze software kan ook het wachtwoord van de eigenaar van je documenten verwijderen, waardoor het mogelijk is om teksten te kopiëren, af te drukken, te ondertekenen, te becommentariëren, teksten te wijzigen, pagina's op te halen en zelfs tekstvelden van je PDF bestand invullen. Deze tool heeft een eenvoudige gebruikersmenu en verwijdert beperkingen onmiddellijk. Het heeft een functie voor selecteren en verwijderen die het gemakkelijker maakt om de wachtwoorden te verwijderen. Bovendien kun je PDF bestanden naar het programma slepen en neerzetten. Instant PDF Password Remover is helemaal gratis te downloaden. Het ondersteunt een aantal Windows besturingssystemen, waaronder; Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, 2003 en Windows XP.

beste pdf decrypter

Uit de bovenstaande lijst zijn PDFelement voor Windows en PDF Password Remover de meest geschikte software om beperkingen op je PDF bestand te verwijderen. Ze zijn effectief en hebben een geweldige gebruikersinterface.

Home > Beste PDF Software > 5 Beste Gratis PDF Wachtwoord Verwijderaars
Wondershare Editor

Posted by to Beste PDF Software
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen