PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Moet je regelmatig een PDF bestand maken? Gelukkig zijn er veel PDF makers op de markt die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn en die ook veel handige tools hebben voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik, vooral als je kiest voor een betaald programma. Als je echter op zoek bent naar een PDF maker die handige functies heeft maar ook gratis is, heb je ook geluk. Er zijn veel gratis PDF creatorprogramma's op de markt. Hier geven we een overzicht van de top 5 gratis PDF makers op de markt.

5 Beste Gratis PDF Creator Tools

1. PDFelement

Boveaan de list staat PDFelement, waarmee je PDF's kunt bewerken, annoteren en maken. Er is een reeks markeringen beschikbaar waarmee je je documenten kunt markeren, onderstrepen en doorhalen of links kunt toevoegen, bladwijzers of kop- en voetteksten kunt toevoegen.

gratis pdf creator

PDFelement heeft ook een OCR functie om je gescande PDF bestanden te converteren naar een volledig bewerkbaar digitaal PDF bestand of zelfs naar een ander gewenst bestandsformaat (Word, Tekst en PowerPoint). Je kunt ook de functie voor het invullen van formulieren gebruiken om je eigen invulbare formulieren te maken. Vervolgens kun je je documenten online delen of afdrukken. Het is geen wonder dat PDFelement een van de beste PDF bewerkers voor Windows is.


2. Foxit PhantomPDF

Foxit PhantomPDF is ook een gratis PDF maker. Het bevat echter wel advertenties. Misschien wil je het gebruiken als je je documenten moet converteren en afdrukken. Je kunt ook je PDF bestanden coderen en ondertekenen of ze met dit programma samenvoegen tot één bestand. Je kunt je bestanden converteren naar een Connected PDF bestand en vervolgens kun je je documenten ook wijzigen of bijwerken. Foxit Reader biedt je de mogelijkheid om je werkbalk aan te passen en je bestanden te bekijken, bewerken of in te vullen. Je mag je beoordelingen delen en opmerkingen maken over of PDF-bestanden maken met invoegtoepassingen voor Word, PowerPoint of Excel.

pdf creator gratis download

3. Cute PDF

Cute PDF is een betrouwbare PDF maker. Je kunt het gebruiken om je bestanden te bewerken of om je afbeeldingen of foto's te beheren, die je kunt aanpassen met behulp van de vele functies die het biedt. De applicatie kan worden geïnstalleerd als een printerstuurprogramma en heeft een PS2PDF converter nodig om te worden ingeschakeld, maar het biedt zeer goede functies als je een bewerkbaar, schoon PDF bestand wilt maken. Met de software kun je gegevens importeren uit een geheugenbuffer en je gegevens exporteren naar andere bestandsindelingen. Je kunt je documenten beveiligen door ze te coderen en je kunt ook de instellingen aanpassen aan je behoeften.

pdf creator gratis download

4. Pdfforge

Pdfforge PDF Creator is een gratis PDf maker die beschikbaar is voor zowel Windows als Mac apparaten. Hiermee kun je je afbeeldingen scannen, je PDF bestanden ordenen en aanpassen, je documenten bewerken en converteren, en meer. Met de applicatie kun je een breed scala aan bestandsindelingen (PDF-, JPG-, PNG- of TIF-bestanden) maken, meerdere documenten samenvoegen tot één bestand en je afbeeldingen comprimeren of vergroten of verkleinen totdat je de gewenste grootte hebt. Met deze gratis PDF maker kun je je bestanden coderen en beveiligen met een wachtwoord of je beveiligingsinstellingen wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot je bestanden te voorkomen.

download pdf creator

5. 7-PDF Maker

7-PDF maker is een gratis PDF maker waarmee je hoogwaardige PDF bestanden kunt maken. Deze software ondersteunt verschillende bestandsformaten zoals Word, Excel, afbeeldingen, PowerPoint, eBooks en meer, en converteert ze naar PDF bestanden. Het ondersteunt ook batchconversie van bestanden naar PDF, wat een hoop tijd bespaart. Met dit programma kun je PDF bestanden maken zonder een printer te gebruiken.

gratis pdf creator

De gemaakte PDF bestanden kunnen worden beveiligd met een wachtwoord. Een geweldige functie van de 7-PDF Maker is dat het een draagbare versie heeft die precies werkt als de desktopversie. Het ondersteunt een breed scala aan Windows besturingssystemen zoals; 10, 7, Server, Vista, XP en Windows 8.

Home > Beste PDF Software > De Top 5 Gratis PDF Writers op de Markt
Wondershare Editor

Posted by to Beste PDF Software
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen