PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er zijn veel mensen die Microsoft ® Word zien als een hulpmiddel om alleen tekst te schrijven, maar zich niet bewust zijn dat u daadwerkelijk afbeeldingen in Word-documenten kunt invoegen. De waarheid is dat het heel belangrijk is om te vermelden hoe u afbeeldingen in Word invoegt, als u een document zo illustratief mogelijk wilt maken. Het is belangrijk om te vermelden dat Word verschillende afbeeldingsindelingen accepteert en ook grote afbeeldingsformaten kan plaatsen. Als de afbeeldingsgrootte bijvoorbeeld groot is, kunt u de grootte van de afbeelding altijd wijzigen, zodat de totale grootte van het document binnen de perken blijft. Als u met Word werkt, is het raadzaam om te weten hoe afbeeldingen in Word in te voegen en dit is precies wat dit artikel u zal tonen plus een extra bonus over het invoegen van afbeeldingen in een PDF met PDFelement.

Een afbeelding in Word invoegen zonder de tekst te verplaatsen

Het is gemakkelijk om een afbeelding in Word in te voegen in slechts enkele stappen zoals hieronder te lezen is:

  1. Open een nieuw Word-document en ga naar het tabblad "Invoegen". Let erop dat alles dat in een Word-document kan worden ingevoegd zich op het tabblad "Invoegen" bevindt.
  2. Klik op de exacte locatie waar u de afbeelding in Word wilt invoegen en klik vervolgens op "Afbeeldingen". Hiermee bladert u naar het afbeeldingsbestand dat in het systeem is opgeslagen.
  3. invoegen afbeelding in word
  4. Selecteer de afbeelding die u in het document wilt invoegen. Let erop dat als u meerdere afbeeldingen wilt invoegen, u de Ctrl-knop kunt gebruiken om ze allemaal te selecteren door deze ingedrukt te houden.
  5. Klik ten slotte om een afbeelding in een Word-document in te voegen op "Invoegen" en de geselecteerde afbeeldingen verschijnen daarna in uw Word-document. U hebt de keuze om het formaat, de beeldkwaliteit en grootte te wijzigen, de kleur aan te passen en desgewenst enkele effecten toe te voegen.
  6. hoe een afbeelding in word invoegen

PDFelement is kosteneffectief in vergelijking met andere concurrenten die ook geweldig zijn. Een naam die te binnen schiet is Adobe. Met PDFelement kunt u echter alle uitstekende functies van Adobe krijgen en het mooie is dat het voor een fractie van de prijs van Adobe wordt geleverd. Daarom wordt het beschouwd als de meest kosteneffectieve PDF-editor.

Na het openen van een PDF-bestand in PDFelement, kunt u op het tabblad "Bewerken" klikken en vervolgens op de knop "Afbeelding toevoegen" klikken om een afbeelding rechtstreeks in het PDF-bestand in te voegen. Als u afbeeldingen uit een PDF wilt verwijderen, kijk dan hier voor de vervolgstappen.

invoegen afbeelding in word

Tips: Word Formaat VS PDF Formaat

We hebben gezien hoe afbeeldingen in Word moeten worden ingevoegd, het is tijd om te zien hoe afbeeldingen in PDF kunnen worden ingevoegd. Dit komt omdat het voor kantoorbedrijven bijna onmogelijk is om een PDF te vermijden. Het is vandaag de dag een van de meest populaire documentindelingen die overal ter wereld worden gebruikt voor het delen en verspreiden van digitale documenten. De reden voor de toename in populariteit wordt toegeschreven aan het vermogen om de opmaak te behouden en de platformoverschrijdende compatibiliteit. Dit geeft het een enorme voorsprong op alle andere documentindelingen, inclusief Word, en daarom is het beter dat u weet hoe u een PDF moet manipuleren om geweldige documenten te produceren.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat voor het werken met een PDF, inclusief het invoegen van afbeeldingen, u een PDF-editor nodig hebt en er is eigenlijk geen betere PDF-editor dan PDFelement en u zult zien waarom.

  • Het beschikt over eersteklas functies en om die reden wordt het beschouwd als een "Alles-in-één PDF-editor". Het is in staat om vanaf nul PDF's te maken, PDF's van het ene formaat naar het andere te converteren, PDF's net zo eenvoudig te bewerken als Word-documenten bewerken en ook een handtekeningapplicatie naar documenten om het authentiek te maken. Bovendien helpt PDFelement gebruikers met hun annotatieproblemen, het extraheren, samenvoegen, afdrukken en splitsen van PDF-documenten. Het beste gedeelte is dat het zorgt voor een wachtwoordbeveiliging van uw documenten en dit betekent dat uw documenten altijd veilig zullen zijn.
  • Het is belangrijk om te vermelden dat PDFelement zeer gemakkelijk in gebruik is. Dit betekent dat u geen technische vaardigheden nodig hebt om de software te gebruiken. Het is ontworpen om eenvoudig door iedereen te worden gebruikt. Het heeft bijvoorbeeld een vriendelijke gebruikersinterface plus de optie om te slepen en neer te zetten, waardoor het zo gemakkelijk in gebruik is.
  • Een andere zeer belangrijke reden waarom PDFelement als een van de beste PDF-editors wordt geclassificeerd, is vanwege de uitstekende OCR-functie. OCR is optische tekenherkenning en wordt gebruikt om elk gescand PDF-document om te zetten in een bewerkbaar, selecteerbaar en doorzoekbaar document. Dit betekent dat u een op afbeeldingen gebaseerde PDF eenvoudig kunt omzetten in bruikbare tekst zonder de opmaak van het document te wijzigen. Ontvang meer informatie over het gebruik van PDFelement .
Home > PDF Kennis > Hoe gratis een afbeelding in Word invoegen
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen