PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De realiteit is dat er altijd een mogelijkheid is om de inhoud van een heel Word-document in een ander te willen invoegen. Het is aanlokkelijk om te kopiëren en plakken als u een Word-document in een ander Word-document wilt invoegen, maar er is een betere manier om dit uit te voeren in plaats van kopiëren en plakken. Het lastige is dat Word nu een functie heeft waarmee u een Word-document in Word kunt invoegen. De vraag is altijd geweest hoe een Word-document in een ander Word-document moet worden ingevoegd.

Invoegen Word Document in Word

Om een Word-document in een Word-document in te voegen, zijn er stappen die moeten worden gevolgd zoals hieronder te lezen.

    1. Open eerst het document dat de ontvanger van het bestaande bestand zou moeten zijn.
    2. Laat uw cursor op de plaats staan waar het bestand naartoe gaat.
    3. Ga naar het "Invoegen" tabblad > "Tekst" sectie > "Object" en daarna "Tekst uit bestand".
invoegen word document in word
    1. Ga naar uw map en selecteer het bestand dat u wilt invoegen.
    2. Dubbelklik vervolgens op het bestand en zie hoe het document wordt toegevoegd.
hoe u een Word-document in een ander Word-document invoegt

Het is belangrijk om te vermelden dat sommige van deze stappen die zijn gemarkeerd om een Word-document in Word in te voegen, kunnen variëren, afhankelijk van de versie van Word. Ze zijn echter bijna hetzelfde met slechts een beetje variatie, vooral bij de nieuwere versie van Word, maar er is niets om u zorgen over te maken.


Voordelen van een PDF Document

Het lijdt geen twijfel dat geen enkel ander documentformaat superieur is gebleken aan PDF. PDF is niet alleen erg populair, het heeft een breed scala aan toepassingen en functies op de manier dat iemand PDF op een bepaald moment gewoon geen andere keuze heeft om documenten te delen.

De voordelen van het gebruik van PDF ten opzichte van Word kunnen niet genoeg worden benadrukt. Dit komt omdat PDF veel goede functies heeft. PDF is bijvoorbeeld goed beveiligd op een manier die u de mogelijkheid geeft om een wachtwoord te gebruiken om uw bestand te vergrendelen.

Ongeautoriseerde toegang voorkomen. In een kantooromgeving worden verschillende gevoelige documenten gedeeld en daarom worden ze normaal gesproken gedeeld met behulp van PDF, omdat dit beveiliging biedt.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat u met PDF ook afbeeldingen, hyperlinks en andere niet-tekstuele elementen gemakkelijk kunt integreren. Dit is de reden waarom PDF-documenten de juiste lay-out hebben en gemakkelijk te lezen zijn. Dan is er ook een factor grootte. PDF comprimeert documenten om kleiner te worden. Degenen die deze functie kunnen waarderen, zijn normaal degenen die geen grote opslagcapaciteit hebben.

Een ander voordeel van PDF is dat het altijd de documentindeling kan behouden. Het is eigenlijk heel logisch dat bestanden na het delen er hetzelfde blijven uitzien. Veel andere bestandsindelingen zullen de indeling wijzigen wanneer deze wordt gedeeld, maar PDF zorgt ervoor dat het document er op dezelfde manier uitziet als hoe u het hebt gedeeld.

Over PDF gesproken, het is belangrijk om te begrijpen dat de enige manier waarop u eraan kunt werken, is door software te gebruiken die bekend staat als PDFeditor. Om eerlijk te zijn, er zijn veel PDF-editors, maar degene die opvalt is PDFelement. Dit is een PDF-editor die alles in huis heeft om u een complete PDF-oplossing te bieden.

PDFelement is een alles-in-één PDF-editor die professionals een complete oplossing biedt voor alle PDF-taken voor slechts weinig kosten. Hiermee kunt u eenvoudig PDF-bestanden maken, bewerken en zelfs converteren. Het is de beste optie voor mensen die met PDF werken en daarom wordt het door professionals beoordeeld als de beste betaalbare PDF-software. PDFelement is in staat om te converteren van en naar verschillende formaten zoals converteren naar Word en afbeeldingsbestandstypen zoals JPG, RTF en HTML. De uitvoer van deze conversies is een originele PDF die door alle PDF-lezers kan worden gelezen.

invoegen word document in word document

Hij heeft een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface. In feite zijn alle hoofdsecties en subsecties op een intuïtieve manier ingedeeld. Alle hulpmiddelen zijn goed gelabeld en zijn zeer duidelijk. Bovendien heeft het een slepen en neerzetten-optie in zijn functies, waardoor het nog gemakkelijker in gebruik is.

Het is belangrijk om te vermelden dat de algehele kwaliteit van PDFelement het het beste alternatief voor Adobe maakt. Voor professionals die Adobe te duur vinden om te kopen, overbrugt PDFelement de kloof door de functies van Adobe aan te bieden, maar tegen een veel lagere prijs. Lees verder de artikelen om PDFelement beter te gebruiken.


Invoegen Word Document in PDF

Stap 1: Open PDF Bestand

Klik op de knop "Bestand openen..." om te bladeren en het bestand in PDFelement te openen.

een word document in een ander word document invoegen

Stap 2: Ga naar het "Opmerkingen" Tabblad

Selecteer het gedeelte om de bijlage in te voegen. Ga naar het tabblad "Opmerkingen" en klik op de knop "Bijlage invoegen" in de werkbalk.

invoegen word document in word

Stap 3: Bladeren om Word in PDF in te voegen

Zodra u op de knop "Bijlage invoegen" klikt, verschijnt er een venster waarmee u op uw computer kunt bladeren en het Word-document kunt selecteren dat u wilt invoegen. Klik op "Openen" om te voltooien.

hoe u een Word-document in een ander Word-document invoegt
Home > MS Word-functies > Hoe een Word document in een ander Word document invoegen
Wondershare Editor

Posted by to MS Word-functies
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen