PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het bijsnijden van PDF pagina's zorgt ervoor dat randen waar u niet blij mee bent of die teveel zijn worden weggewerkt. Door middel van bijsnijden kunt u het document kleiner maken en de meest relevante inhoud overhouden. Uiteraard zult u vele softwareprogramma's tegenkomen om u te helpen maar in dit artikel zal ik u de eenvoudigste oplossing melden om PDF pagina's bij te snijden met PDFelement.

Deze uitstekende PDF bijsnijder heeft enkele van de beste bewerkingsmogelijkheden en dat vertaalt zich in gegarandeerde effectiviteit. Er zijn geen limieten aan de omvang van het bewerken dat u kunt uitvoeren aan een PDF document met PDFelement. Het kan gaan om het aanpassen van de tekst, de afbeeldingen en pagina's, of het annoteren en markeren, wat allemaal binnen de mogelijkheden van het programma ligt.

bijsnijden pdf

Daarnaast kunt u uw PDF document converteren van of naar Word, Ecel en tevens Powerpoint, en nog heel eenvoudig een paar anderen. De kwaliteit is 100% origineel en compatibiliteit is gegarandeerd, dus hoeft u zich weinig zorgen te maken. De OCR functie digitaliseert gescande PDF documenteninhoud voor het makkelijker zoeken, formatteren, bewerken en andere taken zoals verwijderen, invoegen en formaat wijzigen.


Hoe een PDF Bestand Bijsnijden

Stap 1. Open het PDF Bestand

U start vanaf dit punt met het importeren van de PDF bestanden in PDFelement. Om dit te doen, kunt u klikken op de "Open Bestanden..." knop in het Home venster om te bladeren naar uw lokale map.

pdf bijsnijden

Stap 2. Bijsnijden PDF Pagina/Afbeelding

Klik op het "Wijzig" menu en vindt de knop "Bijsnijden". Beweeg de muis over de pagina om het gebied te selecteren dat u wilt bijsnijden. Dubbelklik het geselecteerde deel om meer opties te hebben. Als u een PDF afbeelding wilt bijsnijden, klikt u gewoon op de "Toevoegen Afbeelding" knop en dan "Bijsnijden" om het bijsnijden te voltooien.

hoe een pdf bijsnijden

Stap 3. Bewerk PDF Pagina (Optioneel)

Naast bijsnijden, zijn er andere bewerkingstaken te doen bij uw PDF's en deze omvatten formaat wijzigen, invoegen, pagina's splitsen enz. Kies wat u nodig hebt onder het "Pagina" tabblad en pas toe.

hoe een pdf bijsnijden
Home > Hoe kan ik > Hoe een PDf bijsnijden om Marges te Verwijderen in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen