PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF bestanden met verschillende pagina's hebben flexibiliteit nodig op het gebied van het roteren onder de gewenste hoek. In dit artikel zal ik u kennis laten maken met een geweldig programma om pagina's te roteren - PDFelement om PDF pagina's te roteren, die voldoende functies biedt zoals pagina rotatie in stappen van 90° en meer, zowel met de wijzers mee als tegen de wijzers in.

Het roteren van PDF's is maar één van de functies waar PDFelement mee kan helpen. Het is voorzien van een flink aantal functies om de perfecte ervaring te creëren voor gebruikers die met regelmaat met PDF's werken.

  • Alle bewerkingsfuncties zijn beschikbaar met een Tekstverwerker. U kunt eenvoudig wijzigingen doorvoeren in teksten, afbeeldingen en de pagina's in een PDF.
  • OCR functie converteert perfect gescande afbeeldingen in volledig te bewerken PDF's waardoor gebruikers de inhoud kunnen wijzigen en eruit kunnen halen.
  • Vul eenvoudig PDF formulieren in of maak zeer aanpasbare formulieren inclusief selectievakjes en tekstvelden.
  • Converteer PDF van of naar andere populaire documentformaten terwijl 100% originele kwaliteit en layout behouden blijft.
roteer pdf

Hoe een PDF Blijvend Roteren

Stap 1. Open de PDF in PDFelement

Start PDFelement. Klik de "Open Bestand..." knop op het Home venster en blader dan naar uw lokale map om uw PDF bestand te uploaden.

hoe een pdf roteren

Stap 2. Roteer Pagina's in de PDF

Ga naar het "Pagina" menu, kies de richting van rotatie en dan kunt u eenvoudig de pagina roteren.

pdf roteren

Stap 3. Uw Instellingen Toepassen

Klik met rechts op de pagina die u wilt roteren en kies "Roteer Pagina", het instellingenvenster om Pagina's te Roteren zal verschijnen, waarmee u de richting van de geselecteerde pagina's kunt wijzigen. U kunt kiezen uit vier verschillende richtingen. U kunt tevens de pagina's om te roteren kiezen door of al de pagina's in het document te kiezen of door het selecteren van een reeks pagina's om te draaien. U kunt de pagina's kiezen via even of oneven of een combinatie van beide. Als u klaar bent met roteren klikt u op "OK".

hoe een pdf roteren en bewaren

Stap 4. Bewaar het Document

Als u klaar bent met bewerken, kunt u op het "Bestand" tabblad klikken en kiest u "Bewaar als" om de geroteerde PDF te bewaren.

hoe roteert u blijvend een pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe een PDF Pagina Roteren Onder een Bepaald Hoek
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen