PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF-documenten hebben de beste bestandsindeling om in het bedrijfsleven mee te werken, maar soms heeft u niet het gehele verzonden document nodig. Het extraheren van één pagina uit een volledig PDF-document is van oudsher een gecompliceerde taak waarvoor vaak dure software nodig is. De opkomst van thuiswerken heeft de behoefte gecreëerd om dit onderweg snel te kunnen bereiken. Als u niet op kantoor bent en slechts één pagina van een document met uw baas moet delen om een taak te voltooien, moest u in het verleden misschien wachten tot u weer op kantoor was of toegang had tot een desktopapparaat. Als dit een direct verzoek van uw baas was, moest u snel een oplossing vinden. Dit is altijd een probleem geweest.

PDFelement voor iOS heeft dit probleem opgelost met een dynamische app die beschikbaar is voor iPhone en iPad en die een eenvoudig hulpmiddel biedt voor het extraheren van afzonderlijke pagina's uit PDF-documenten. Met deze app kunt u eenvoudig en binnen enkele minuten een pagina uit een document van elk formaat extraheren. PDFelement is de beste oplossing om pagina's uit een PDF te extraheren.

Hoe pagina's uit PDF-bestanden op een iPhone of iPad extraheren

PDFelement biedt een snelle en gemakkelijke oplossing om pagina's uit uw PDF-bestanden te extraheren. Dit is hoe:

1. Open de PDFelement-app en uw PDF-bestand

Download de gratis PDFelement-app uit de Apple Store naar uw apparaat en registreer u vervolgens voor een account.

Bij het downloaden kan de app worden geopend via het app-pictogram op het startscherm van uw apparaat. Het bestand dat u nodig heeft, is dan toegankelijk vanuit het "Lokale" scherm in de applicatie.

extrheer pagina uit pdf op een iphone

2. Toegang tot de paginabeheerfunctionaliteit

Gebruik het geopende bestand vanaf de bovenkant van het scherm om toegang te krijgen tot het derde pictogram dat u naar de paginabeheerfunctionaliteit brengt en waarmee u alle pagina's in uw document afzonderlijk kunt beheren.

extract page from pdf on ipad

3. Extraheer de pagina

Selecteer "Bewerken" onderaan de pagina en vervolgens de individuele pagina die u wilt extraheren. Selecteer nu het gereedschap "Uitpakken" (het veld met twee pijlen).

extraheer pagina uit een pdf op een ipad

4. Bewaar uw pagina

Selecteer de witte balk met de originele bestandsnaam erin en hernoem met de toetsenbordfunctie van uw apparaat de naam en selecteer vervolgens "Gereed".

Selecteer het vinkje in de linkerbenedenhoek van het scherm en u heeft nu die pagina uitgepakt en opgeslagen. Deze zijn nu gereed om met anderen te worden gedeeld.

extraheer pagina uit een pdf op een ipad

Het extraheren van individuele pagina's uit grote PDF-documenten zal nooit meer een probleem zijn! PDFelement biedt een eenvoudig en effectief hulpmiddel om enkele of meerdere pagina's te extraheren uit PDF-documenten waarmee u werkt. Dit hulpmiddel is geheel beschikbaar in de ene app naast andere hulpmiddelen voor bewerken, opslaan, beheer en delen, waardoor PDFelement de complete oplossing is voor uw PDF-werk. Dit alles kan worden voltooid op uw iPhone of iPad met de beste gratis app op de markt.


Home > PDF-app > Hoe pagina's uit PDF uitnemen op iPhone of iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen