PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Is er een programma om makkelijk geschreven tekst naar online tekst te converteren? Zeker, zolang je PDFelement PDFelement gebruikt, kun je zonder probleem handgeschreven tekst converteren naar tekst. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderworpen idee zodra je PDFelement gebruikt. Het kan handschrift naar tekst scannen en kan ook volledige functies uitvoeren om het PDF beheer makkelijk te maken.

Converteer Handgeschreven Tekst naar Tekst met PDFelement

Stap 1. Laad een PDF

Sleep je PDF handschriftbestand naar het menu om te controleren of het bestand is geopend. Het is een van de makkelijkste manieren om het bestand te openen.

handschrift naar tekst

Stap 2. Schakel OCR in

Over het algemeen zijn handschriftdocumenten gescande bestanden. Dus na het openen van je gescande PDF bestand, krijg je een melding om de OCR uit te voeren. Klik op "Converteren"; "OCR" knop om het OCR dialoogvenster te openen. Selecteer de modus "Bewerkbare Tekst" en klik op de knop "Taal Wijzigen" om de taal van je handschrift tekst voor OCR te kiezen.

converteer handschrift naar tekst

Stap 3. Converteer Handschrift naar Tekst

Na het uitvoeren van OCR is het bestand al bewerkbaar. Je kunt dus op de knop "Converteren"; "Naar Tekst" knop om het handschriftbestand direct naar een tekstbestand te converteren. Voordat je converteert, kun je ook op de knop 'Bewerken' klikken om de inhoud naar wens te bewerken. Leer hier meer over hoe PDF's bewerken.

onenote handschrift naar tekst

PDFelement is een van de beste programma's dat beschouwd wordt als een van de beste programma's om ervoor te zorgen dat het algehele beheer van PDF eenvoudig en veilig wordt uitgevoerd. Het is een van de manieren om ervoor te zorgen dat het converteren van gescand handschrift naar tekst een zeer eenvoudig proces is om uit te voeren. Het OCR handschrift naar tekst is een ander proces dat ook is toegevoegd aan PDFelement. Met dit programma zorg je er ook voor dat je het beste resultaat krijgt. Het is heel makkelijk te gebruiken en PDFelement is een van de beste manieren om het werk uit te voeren. Van eenvoudige tot geavanceerde functies PDFelement is het programma dat je leven makkelijk maakt.

Opmerking: Om handschrift naar tekst te converteren, moet je het in formeel lettertype schrijven, zoals het gedrukte woord. Zelfs Adobe Acrobat kan handschrift niet naar tekst converteren. Als je informeel handschrift wilt converteren, kun je ICR - Intelligent Character Recognition software proberen.


Handschrift Scannen naar Tekst

Handgeschreven notities om te zetten in tekst, is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat het resultaat er aantrekkelijk uitziet. Je kunt dit programma gebruiken om handschrift in tekst om te zetten, want dit is het beste programma dat je kunt vinden en gebruikers van over de hele wereld waarderen dit zeer. Met PDFelement zorg je er ook voor dat de complexe PDF gerelateerde processen veilig en makkelijk worden uitgevoerd. Het beste deel van PDFelement is dat het geen internetverbinding vereist om te werken in tegenstelling tot andere programma's.

Stap 1. Verbind je Scanner

Nadat je PDFelement hebt gestart, klik je op de knop "Van Scanner" op het tabblad "Startpagina". Selecteer vervolgens je scanner om verbinding te maken. Je kunt ook de gewenste instelling selecteren en op "Scannen" klikken.

scan handschrift naar tekst

Stap 2. Scan Handschrift naar Tekst

De gescande PDF wordt direct in PDFelement geopend zodra de scan is voltooid. En als je in stap 2 de optie "Tekst Herkennen (OCR)" hebt geselecteerd, kan de tekst in het gemaakte PDF bestand al worden bewerkt. Vervolgens kun je het bestand converteren naar een .txt bestand met de knop "Naar Tekst" op het tabblad "Converteren". Voordat je converteert, kun je ook op de knop 'Bewerken' klikken om de inhoud naar wens te bewerken. Leer hier meer over hoe PDF's bewerken.


De Beste Software Om Handgeschreven Tekst te Converteren

PDFelement is ongetwijfeld het beste programma dat kan worden gebruikt om PDF gerelateerde problemen te verhelpen die door andere programma's worden veroorzaakt. Met PDFelement kun je er ook voor zorgen dat het PDF beheer nooit een moeilijke taak is om uit te voeren. Met PDFelement krijgt u zeker de resultaten die gewoon geweldig zijn en het is een van de beste programma's op de markt. PDFelement is ontwikkeld door een veerkrachtig team van professionals die het programma regelmatig bijwerken om ervoor te zorgen dat je met gemak en tevredenheid de beste en meest geavanceerde resultaten krijgt.

PDFelement is een van de belangrijkste programma's die de manier waarop je met PDF bestanden werkt, kunnen veranderen. Download het programma om ervoor te zorgen dat je de problemen overwint waarmee je kunt worden geconfronteerd tijdens het gebruik van de programma's die niet aan de normen voldoen. Je zult PDFelement zien dat het een van je favoriete programma's wordt het eenmaal gebruikt om je problemen op te lossen. Je kunt ook contact opnemen met het ontwikkelingsteam als het programma je in de problemen brengt. Met 24/7 ondersteuning krijgt je het beste en het meest geavanceerde resultaat. Je zult kunnen genieten van alle functies van PDFelement, zelfs als de gratis versie is gedownload.

PDFelement heeft een zeer intuïtief menu dat ervoor zal zorgen dat beginnende gebruikers er ook gebruik van kunnen maken. Je zult zien dat er letterlijk zowat een honderd functies zijn in het programma waarmee je PDF bestanden kunt bewerken. Met PDFelement is het eenvoudig om ervoor te zorgen dat de gecodeerde PDF bestanden ook gemakkelijk kunnen worden geopend. Je kunt de bestanden ook beveiligen zodat geen ongeautoriseerde toegang de inhoud van het bestand kan wijzigen of beschadigen. Met PDFelement zijn je PDF bestanden altijd veilig. Je zult zeker versteld staan van dit programma en constateren dat het het beste is.

Home > OCR-oplossing > Hoe Handschrift te Converteren naar Tekst (Update voor 2020)
Wondershare Editor

Posted by to OCR-oplossing
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen