PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hyperlinks kunnen uw PDF-document op veel manieren verbeteren. Het leidt de lezer naar nieuwe inhoud en meer diepgaande informatie over een onderwerp, of voegt een interactief element toe aan uw bestand. Met veel softwareoplossingen kunt u gemakkelijk hyperlinks toevoegen aan uw PDF-bestand. Voor Mac-gebruikers is de beste hyperlinkoplossing waarmee u hyperlinks aan PDF's op een Mac kunt toevoegen en uw links ook gemakkelijk kunt bewerken PDFelement.

Link aan een PDF toevoegen op een Mac

Heeft u PDFelement al? Hier leest u hoe u een hyperlink aan een PDF op een Mac toevoegt met behulp van het programma.

Stap 1. Open een PDF om de Link in toe te voegen

Start PDFelement. Klik op "Bestand openen..." om het PDF-bestand te openen waaraan u links wilt toevoegen. U kunt het bestand ook op het programma slepen.

voeg hyperlink toe aan een pdf op een mac

Stap 2. Voeg Link toe aan een PDF op een Mac

U kunt dan op "Link" klikken in de linkerwerkbalk om het paneel te bekijken. Gebruik uw cursor om een gedeelte op de PDF-pagina te selecteren waar u een link wilt invoegen. Op die plek verschijnt een blauw vak.

In het bovenste paneel kunt u de volgende acties kiezen: "Ga naar paginaweergave" of "Open een webpagina". Hieronder vindt u meer informatie over deze drie acties:

  • Ga naar paginaweergave: Wanneer u op "Ga naar paginaweergave" klikt, verschijnt er een pop-upvenster. Selecteer de pagina waarnaar u wilt linken en klik vervolgens op de knop "Opslaan" in het pop-upvenster.
  • Open een webpagina: Wanneer u op "Een webpagina openen" klikt, voert u uw websitelink in het vak "http://" eronder in.
hoe een hyperlink aanbrengen op een mac

Stap 3. Bewerk Link in een PDF op een Mac

Als u de specifieke link wilt bewerken, dubbelklik dan op het rechthoekige vak. Als u de link van uw PDF-pagina wilt verwijderen, kunt u op het pictogram "Verwijderen" klikken om het te verwijderen.

hyperlink in een pdf op een mac

Stap 4. Open Link in een PDF op een Mac

Om de zojuist geplaatste link te openen, moet u de bewerkingsmodus uitschakelen door op het pictogram "Link" in de linkerwerkbalk te klikken. Selecteer vervolgens de tekst van de hyperlink.


Het beste hulpmiddel om een hyperlink in een PDF op een Mac in te voegen

Ongeacht het type PDF-document dat u maakt, u moet proberen het visueel aantrekkelijk en boeiend te maken voor de lezer. Het toevoegen van hyperlinks is een goede manier om dit te bereiken. Er zijn veel opties beschikbaar voor het toevoegen van koppelingen die opvallen wanneer u PDFelement gebruikt om uw PDF-bestanden te bewerken.

PDFelement is een krachtig PDF-bewerkingshulpmiddel die aan al uw PDF-behoeften voldoet. Of u nu een PDF-bestand helemaal opnieuw wilt maken, een bestand wilt bewerken, annotaties wilt toevoegen, kop- en voetteksten wilt toevoegen, contracten wilt invullen en ondertekenen, of bestanden wilt converteren of afdrukken, deze software is compatibel met alle Mac-apparaten, inclusief de nieuwste macOS 10.15 Catalina.

toevoegen links een een pdf op een mac

De efficiëntie houdt daar niet op; u kunt ook verschillende soorten links toevoegen aan uw PDF-bestand. U kunt de link naar wens activeren of deactiveren, of u kunt de grootte, kleur en dikte van de link opmaken.

  • Breed palet aan annotatiehulpmiddelen, waaronder tekenen of opmerkingen toevoegen, plaknotities en tekstvakken. Met gepersonaliseerde tekeningen op een Mac kunt u verschillende vormen toevoegen voor visuele annotatie
  • De mogelijkheid om eenvoudig hyperlinks, notities en opmerkingen toe te voegen aan een PDF
  • De mogelijkheid om eenvoudig invulbare PDF-formulieren te maken
  • Een goed ontworpen, gebruiksvriendelijke interface
  • Biedt soepele tekstbewerkingshulpmiddelen en formaten
  • Optimaliseert de PDF-bestandsgrootte door ongewenste pagina's of bestanden bij te snijden of te verwijderen
  • Functionele OCR maakt gescande PDF bewerkbaar en doorzoekbaar

Met dit snelle, efficiënte en robuuste hulpmiddel hoeft u geen onnodige tijd meer te besteden aan eenvoudige taken zoals het toevoegen van hyperlinks aan uw PDF-document.

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe een hyperlink aan PDF toevoegen op de Mac (inculsief Catalina)
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen