PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF's zijn een van de meest gebruikte bestandsindelingen omdat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld zonder de opmaak, lay-out en afbeeldingen te wijzigen. Niet iedereen heeft echter de juiste hulpmiddelen om PDF-documenten te lezen en te bewerken. Als u geen toegang hebt tot een PDF-lezer op uw OS of OS X-apparaat, kan het werken met PDF's een uitdaging zijn. Apple-apparaten hebben echter nog een andere optie, namelijk Keynote. In dit artikel bespreken we hoe u een PDF naar Keynote importeert op een Mac met behulp van een krachtig en efficiënt PDF-hulpmiddel - PDFelement.

De stappen voor het openen van PDF in Keynote

Stap 1. Open het PDF-bestand

Start het programma. Klik in het beginvenster op de knop "Bestand openen..." om het bestand te kiezen dat u wilt importeren. Of sleep het PDF-document rechtstreeks naar het programmavenster.

importeer pdf naar keynote

Stap 2. Converteer PDF Bestand

Converteer PDF's naar een formaat dat compatibel is met Keynote. Deze omvatten onder andere de .pptx-indeling. Dus hoe voltooid u dit proces? Klik op "Bestand" > "Exporteren naar" en selecteer "PowerPoint" of "Afbeelding". Als u voor het converteren de PDF-inhoud wilt wijzigen, kunt u dit programma nog steeds gebruiken om uw PDF-inhoud naar behoefte te bewerken. Leer meer over hoe u een PDF op een Mac bewerkt hier.

open pdf in keynote

Stap 3. Importeer PDF in Keynote

Na het converteren vindt u het geconverteerde ppt-bestand in de uitvoermap. Klik met de rechtermuisknop op het bestand om "Openen met" te kiezen en selecteer "Keynote" om het direct te openen.

hoen een pdf openen in keynote

PDFelement wordt voornamelijk gebruikt als een PDF-bewerkingshulpmiddel waarmee gebruikers PDF-documenten kunnen maken, bewerken en annoteren - dit omvat tekst, opmaak, afbeeldingen, paginering en nog meer. Gebruikers kunnen ook elementen voor de Eigenschappen toevoegen aan of verwijderen uit hun PDF-documenten en deze beveiligen met een wachtwoord en bewerkingsautorisatie. De krachtigste functie is de OCR-technologie die gescande documenten kan omzetten in doorzoekbare en bewerkbare PDF-documenten.


De stappen om een PDF te openen in Keynote

Stap 1. Open Keynote Bestand

Start het programma Keynote op uw Mac en kies een thema om te openen.

pdf in keynote

Stap 2. Open PDF Bestand

Open uw PDF-bestand in Voorvertoning en sleep de PDF-pagina's één voor één vanuit Voorvertoning naar de Keynote-miniatuurbalk.

exporteer pdf naar keynote

Stap 3. Open PDF in Keynote

De PDF-pagina's worden nu rechtstreeks in Keynote als afbeeldingen geopend en u kunt het formaat van de pagina wijzigen of de pagina naar wens verplaatsen.

invoegen pdf in keynote
Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe een PDF in Keynote in te voegen op de Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen