PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

JPG is een afbeeldingsformaat die staat voor Joint Photographic Group. Dit is een bestandsformaat die goed gecomprimeerd is met behoud van kleur en informatie. Vanwege de grootte is het gemakkelijker om deze aan een e-mail te koppelen en op het internet te uploaden. Als u veel JPG afbeeldingen hebt, wilt u ze misschien op een Mac naar PDF converteren (inclusief macOS 10.13 High Sierra) en weet u wellicht niet hoe u op Mac een PDF kunt maken van een JPG. In dit artikel leert u een JPG naar PDF te converteren op een Mac met PDFelement

Om uw JPG's naar PDF te converteren, heeft u software nodig waarmee u PDF's kunt maken op basis van afbeeldingen, waaronder JPG bestanden. Een software die exclusief afbeeldingen naar PDF kan converteren, is PDFelement voor Mac. Bovendien ondersteunt deze software ook andere afbeeldingsformaten zoals PNG, BMP, GIF en TIFF. Deze meertalige software is up-to-date en werkt op Mac OS X 10.13, 10.12, 10.11 en 10.10.

PDFelement 6 voor Mac heeft onderstaand functionaliteiten:

  1. Het kan de PDF's ook omzetten naar RTF, TXT, DOC, DOCS, XLS, PPT, HTML, EPUB en afbeeldingen.
  2. Het is gebouwd met een krachtige editor die teksten kan bewerken, de tekengrootte of kleur kan veranderen, afbeeldingen kan toevoegen, pagina's kan verwijderen, pagina's kan toevoegen, pagina's kan vervangen en pagina's kan uitnemen.
  3. U kunt het ook gebruiken om te annoteren, opmerkingen toe te voegen, markeringen te tekenen, watermerken toe te voegen, koppelingen, markeringen onderstrepen en nog meer.
  4. Hiermee kunt u gemakkelijk PDF formulieren invullen en nieuwe formulieren maken.
  5. Het is ook uitgerust met een OCR plug-in die gescande PDF's bewerkbaar, selecteerbaar en doorzoekbaar maakt.
  6. De OCR invoegtoepassing in de koopversie ondersteunt meer dan 20 talen zoals Spaans, Frans, Fins, Koreaans en nog veel meer.
  7. Het is een hulpmiddel waarmee u uw digitale handtekening in uw PDF's kunt invoegen.

Hoe JPG naar PDF Converteren op een Mac

Het is zo eenvoudig om een JPG als PDF op een Mac op te slaan. Volg de stappen om een PDF te maken van een JPG op Mac:

Stap 1. Converteer JPG naar PDF

Start de software op uw Mac. In het startscherm ziet u de knop "PDF maken". Vervolgens kunt u de JPG bestanden op uw computer selecteren en deze in het programma openen. Op dezelfde manier kunt u naar het pictogram "Bestand" in het hoofdmenu gaan en klikken op "Maken" en vervolgens op "PDF vanuit bestand". Hiermee kunt u ook het JPG bestand uploaden.

converteer jpg naar pdf mac

Stap 2. Bewerk PDF (Optioneel)

Het JPG bestand verschijnt nu als afbeelding, maar in PDF indeling. Het programma detecteert vervolgens de afbeelding als gescand, dus moet u OCR uitvoeren zodat u deze kunt bewerken. Klik op de knop "OCR uitvoeren" en verander uw bestand in een bewerkbaar bestand. Klik vervolgens op "Bewerken" en u kunt het PDF bestand naar eigen inzicht bewerken.

jpg naar pdf converter mac

Stap 3. Bewaar PDF

Na het bewerken van uw PDF, klikt u op "Bestand" in het hoofdmenu en selecteert u "Opslaan als". Hernoem het bestand en sla het op. Als het eenmaal is opgeslagen, heeft u nu uw JPG bestand als een PDF.

jpg naar pdf converter mac os
Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe JPG naar PDF Converteren op een Mac (inclusief High Sierra)
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen