Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe PDF in Word Invoegen als Afbeelding

author name

2022-06-15 16:21:35 • Filed to: PDFelement voor Mac Hoe kan ik • Proven solutions

In een situatie waarin u met Microsoft Word werkt en dan vitale informatie uit een PDF-document moet halen, kunt u gerust zijn omdat Microsoft Word gemakkelijk kan worden gebruikt om PDF in Word in te voegen als een afbeelding.

Hoe PDF invoegen in Word als afbeelding

Microsoft Office Word, ontworpen door Microsoft, is een algemeen tekstverwerkingsprogramma, dat vooral wordt gebruikt voor het maken en bewerken van documenten. Enkele nuttige functies die toegankelijk zijn in Microsoft Word en die het gemakkelijker maken om te gebruiken voor studie en werk zijn:

  • De in Word beschikbare spellingcontrole kan worden gebruikt om tikfouten op te sporen en te corrigeren en om woorden of zinsdelen in de inhoud van een Word-document te vervangen.
  • Microsoft Word maakt het gemakkelijk om inhoud in een document te organiseren, omdat het de gebruiker toelaat om paginanummers, kop- en voetteksten toe te voegen.
  • Microsoft staat toe dat een gebruiker een wachtwoord instelt om een document te beveiligen.
  • Microsoft Word kan ook worden gebruikt om PDF-documenten vrij gemakkelijk te maken, te bewerken en te converteren.

Microsoft Word beschikt over verschillende functies die kunnen worden gebruikt om PDF in Word in te voegen als een afbeelding. Als u Word nodig hebt om PDF in te voegen als een afbeelding, zijn er twee methoden die kunnen worden gebruikt:

Een daarvan is het gebruik van de functie PDF invoegen in Word, waarmee u een PDF-bestand in zijn geheel in een Word-document kunt invoegen, terwijl de andere de PDF als een aanklikbaar object kunt invoegen.

Methode 1: PDF invoegen als een statische afbeelding

Met de functie PDF invoegen is het eenvoudiger om PDF-afbeelding in Word 2016 in te voegen. Open gewoon de PDF met Word 2013 of 2016 en Word zal de PDF converteren naar een bewerkbare tekst; waar een gebruiker het vervolgens kan kopiëren en plakken in het Word-document. In deze methode haalt Microsoft Word gewoon de inhoud uit het PDF-document zoals de gebruiker wenst naar een Word-bestand. De volgende stappen worden gebruikt om PDF in Word in te voegen:

1. Klik op Invoegen > Object gevonden in de groep Tekst

2. Klik op Maken uit bestand > Bladeren

3. Zoek het PDF-bestand dat u in Word wilt invoegen en klik vervolgens op Openen.

4. 4. Klik op OK. U kunt gemakkelijk een specifiek deel van de PDF of alles eruit halen en de PDF met succes in Word invoegen.

Methode 2: PDF als afbeelding invoegen in Word

1. Start Adobe DC en open de gewenste PDF.

2. 2. Selecteer Bestand > Exporteer naar > Afbeelding > JPEG of JPPNG. Blader vervolgens naar of maak een map voor de afzonderlijke afbeeldingen; houd er rekening mee dat elke pagina van de PDF zal worden geconverteerd naar een afzonderlijk afbeeldingsbestand.

3. Open ten slotte het Word-document waarin de afbeelding(en) moet(en) worden geplaatst. Plaats uw cursor waar u de eerste afbeelding wilt hebben. Selecteer Invoegen >Afbeeldingen. Blader door de locatie van deze afbeeldingen.

Methode 3: PDF als afbeelding invoegen in Word

1. Installeer PDFelement en open de gewenste PDF in PDFelement.

2. Selecteer de optie Bestand > Exporteren naar > Afbeelding > "JPEG/PPNG". Blader dan naar of maak een map voor de afbeeldingen; klik daarna op de Opslaan knop in de pop-up knop om de geconverteerde afbeeldingen op te slaan.

insert pdf into word as an image

3. Open tenslotte het Word document en selecteer de Invoegen > Afbeeldingen optie om de afbeeldingen toe te voegen. Blader vervolgens naar de locatie van deze afbeeldingen om ze in Word in te voegen.

Beste PDF naar Word converter - PDFelement voor Mac

PDFelement for Mac wordt beschouwd als de meest uitstekende toepassing voor de conversie van PDF naar Word op de Mac (inclusief MacOS 11), omdat het de gebruiker in staat stelt een groot aantal bestandsaanpassingsopties uit te voeren, waaronder het splitsen, samenvoegen en beschermen van pagina's in een PDF-document.

PDFelement voor Mac basisfunctie die het uitstekend geschikt voor de Mac maakt omvat: de Batch verwerking van PDF-bestanden, Bestandsgrootte optimalisatie, de ondersteuning voor slepen en neerzetten en de mogelijkheid om PDF's gemakkelijk te scannen.

Bij het werken met en bewerken van een PDF-document, is het essentieel om in staat te zijn om PDF naar Word op de Mac te converteren zonder veel problemen. Vandaar de behoefte aan een gebruiksvriendelijk, handig en flexibel softwarepakket.

Belangrijkste kenmerken:

  • De grotere OCR-vaardigheden vereenvoudigen het proces van het omzetten van afbeeldingen of gescande PDF-bestanden in gemakkelijk bewerkbare en doorzoekbare tekstformaten.
  • De verschillende functies voor het bewerken van Word-documenten, zoals de paragraafmodus, spellingscontrole en regelmodus.
  • De mogelijkheid om PDF's te maken en te converteren naar elke andere documentindeling zoals Word en de verhoogde functies voor gegevensbeveiliging in de vorm van machtigingen, wachtwoorden, digitale handtekeningen, tekstredactie, enzovoort.
  • De functies maken het gemakkelijk om opmerkingen en notities achter te laten en tekst te markeren in PDF-bestanden.
  • De zeer efficiënte, gebruikersvriendelijke interface.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe PDF in Word Invoegen als Afbeelding