PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

We komen allemaal wel eens een paar foutjes en andere problemen op het werk, achter onze computerbureaus of tijdens het werken met draagbare apparaten. Voorvertoning, de standaard digitale formaten en PDF-weergaveprogramma op Mac, ondanks de onbetwistbare handigheid en uitgebreidheid, is helemaal geen uitzondering. In dit document presenteren wij jou de 3 meest voorkomende problemen gerelateerd aan Voorvertoning die niet werkt op Mac zoals het zou moeten en bespreken wij de meest gebruikte oplossingen en introduceren wij één belangrijke oplossing (een perfect gelijkwaardig programma voor Voorvertoning op Mac OS). Dus, als je er klaar voor bent, gaan we beginnen.

Beste alternatief voor Voorvertoning voor Mac

PDFelement voor Mac is de applicatie die jou helpt al je pijn vergeten tijdens het tobben met Voorvertoning. Het is volledig pakket die zelfs aan de moeilijkste verwachtingen kan voldoen van elke gebruiker. Je kunt genieten van de online-tekstbewerkingsfuncties, zonder ongewenste veranderingen te veroorzaken aan het document. De OCR-technologie die wordt gebruikt in PDFelement stelt jou in staat om doorzoekbare en bewerkbare gedigitaliseerde documenten te maken.

In termen van conversie is PDFelement helemaal het kersje op de taart. Het ondersteunt PDF naar Word, Excel, Tekst, PowerPoint, ePub, HTML, RTF en afbeeldingen zoals JPG, JPEG, PNG, TIFF enzovoorts. Met de annotatiehulpmiddelen kun je een deel of delen van de tekst markeren, verschillende vormen maken om je document illustratief te maken. Lees de PDFelement en Voorvertoning vergelijking

voorvertoning voor mac werkt niet

Snelle oplossingen voor Voorvertoning die niet werkt op Mac

Inline tekstbewerkingsprobleem

Voorvertoning stelt ons soms teleur in het toepassen van veranderingen aan de tekst van een PDF. Bijvoorbeeld, problemen kunnen voorkomen wanneer je simpelweg een woord wilt vervangen in een PDF met een ander woord zonder verder iets te veranderen. Voorvertoning zal je hoogstwaarschijnlijk teleurstellen op dit gebied. Ik bedoel, zelfs als de PDF ene klein beetje bewerkbaar is in andere applicaties zoals Adobe Reader, verpest Voorvertoning je tijd en het resultaat is meestal niet naar behoren.

Oplossing:

Helaas, er is niet veel wat je kunt doen binnen Voorvertoning zelf. Wij raden aan om dit probleem op te lossen met een andere applicatie. Een gemakkelijk te leren applicatie zoals Wondershare PDFelement (https://pdf.wondershare.nl/pdfelement.html). Importeer simpelweg de PDF waar je een probleem mee hebt en pas je gewenste veranderingen toe en sla hem op als nieuwe PDF. Open daarna de nieuwe PDF met Voorvertoning.

voorvertoning op mac werkt niet

Voorvertoning crasht

Crashes zijn lastig! Soms ben je de hele dag bezig met het lezen en annoteren van PDFs, waarbij je leerzame flash cards maakt (als je een collegestudent bent zoals ik) die je later kunt gebruiken ter referentie. Voorvertoning heeft een grote neiging om te crashen wanneer je bezig bent met het lezen van of een PDF hebt geopend met te veel pagina’s en je probeert een bepaalde pagina te annoteren. Het is mij al vele malen overkomen en het is zo vervelend. Dit probleem wordt gemeld door zowel gebruiekrs van Yosemite en El Capitan.

Oplossing:

  • Wis de lettertypecache. Sommige gebruikers hebben gemeld dat dit het probleem kan verhelpen, al dan niet tijdelijk. Om dit te doen ga je naar de map Library/Caches/ATS en zoek je en verwijder je je lettertypecachemap. Bijvoorbeeld, als jij de eerste gedefinieerde gebruiker bent op jouw Mac, heet de map 501. Als jij de tweede gebruiker bent, heet de map 502.
  • Update Voorvertoning naar de laatste versie met de App Store. Mac-ontwikkelaars hebben misschien geluisterd naar het groeiende protest tegen de fouten in Voorvertoning.
  • Start je computer opnieuw op, maar onthoud, als je dit herhaaldelijk moet doen, overweeg dan serieus om contact op te nemen met het ondersteuningsteam. Er kan iets ernstig mis zijn met jouw computer.

Voorvertoning kan de tekst niet selecteren

Als je een gescand PDF-document opent met Voorvertoning en besluit deze te annoteren, zul je merken dat het selecteerhulpmiddel of het markeerhulpmiddel niet werkt, bijvoorbeeld. Je kunt dan geen veranderingen aanbrengen aan sommige delen van de tekst of het kan zijn dat je de hele pagina markeert! Best vervelend, niet?

Oplossing:

Onze oplossing is het gebruiken van een goedkope OCR-applicatie. Voorvertoning ondersteunt niet het bewerken van PDF-documenten. Volg het artikel om meer te weten over onze suggestie.

mac voorvertoning werkt niet
Home > Vergelijking van Mac Software > Snelle oplossingen voor Voorvertoning die niet werkt op Mac OS X
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen