Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe Word naar PDF converteren op Mac (inclusief Big Sur)

author name

2022-06-29 21:47:06 • Filed to: PDFelement voor Mac Hoe kan ik • Proven solutions

Veel mensen zullen zich afvragen hoe Word te converteren naar PDF op de Mac? Er zijn vele methoden om Word te converteren naar PDF Mac. De eenvoudigste is het slepen van een Word-document naar PDFelement voor Mac om het direct als PDF te maken. PDF-bestanden zijn gemakkelijk te delen via Dropbox en e-mail, veiliger en zien er vaak professioneler uit dan andere bestandsformaten. De meeste online tijdschriften en magazines aanvaarden enkel PDF-bestanden in tegenstelling tot andere bestandsformaten zoals Word.

Deel 1. Hoe converteert u een Word document naar PDF op de Mac

Stap 1. Worddocumenten laden

Eerst moet u PDFelement downloaden en installeren. Start deze Word naar PDF converter voor Mac, u kunt uw Word-document in het programmavenster slepen en neerzetten.

how to convert word to pdf on mac

Stap 2. Word naar PDF opslaan op Mac

Zodra uw Word-document in het programma is geopend, dan is het al naar het PDF-bestand omgezet. Klik op de knop Bestand > Opslaan Als in het menu bovenaan om het als een PDF-bestand op uw macOS 11 op te slaan.

word to pdf mac

Stap 3. PDF bewerken (optioneel)

Als u wilt weten hoe u PDF op Mac kunt bewerken, kan PDFelement voor Mac u ook helpen. Het wordt ook gebruikt om annotaties, bladwijzers, bates nummers, watermerken, wachtwoorden toe te voegen en ook om PDF-documenten af te drukken. U kunt ook extra PDF-pagina's en formulieren toevoegen, en zelfs grotere PDF-bestanden comprimeren tot kleinere formaten. In combinatie met PDF Creator voor Mac kunnen deze twee hulpmiddelen een integraal onderdeel worden van elk bedrijfsproces.

convert word to pdf mac

Deel 2. Hoe Word Doc omzetten naar PDF op de Mac met Office

Stap 1. Open een Word-bestand

Open het Word-bestand op uw Mac met het juiste Microsoft Office-programma. Klik op de knop Bestand in het hoofdmenu en selecteer de knop Opslaan als.

word to pdf converter for mac

Stap 2. Word opslaan als PDF

In het pop-up venster selecteert u PDF als de indeling om op te slaan. En dat is hoe u een Word-document naar PDF converteert met Office op Mac.

save as windows

Deel 3. Andere methoden om Word Doc naar PDF om te zetten op de Mac

Word-documenten converteren naar PDF op de Mac is een gangbare praktijk. Vandaag de dag is Microsoft Word een van de meest gebruikte verwerkingssoftware. Deze software is populair vanwege het grote aantal hulpmiddelen voor ontwerp, beoordeling en lezen. Door het aantal beschikbare versies van deze software komt het echter vaak voor dat een .docx-document op andere computers en apparaten niet nauwkeurig wordt weergegeven.

Het compatibiliteitsprobleem in Word-documenten kan eenvoudig worden opgelost door Word-documenten naar PDF te converteren. Het PDF-formaat staat bekend om zijn compatibiliteit met meerdere apparaten en de enorme precisie waarmee het allerlei soorten tekst- en beelddocumenten kan weergeven, ongeacht het besturingssysteem of het apparaat van waaruit het wordt geopend.

Er zijn verschillende hulpmiddelen waarmee u op de Mac Word-documenten naar PDF kunt converteren. Ik zal u hieronder over een aantal van hen vertellen.

Mac Preview

Preview is een PDF-bestands- en afbeeldingsviewer die in macOS is ingebouwd. Voorvertoning kan Word-bestanden openen, maar u kunt ze niet zoals een tekstverwerker bewerken. Wanneer u een Word-document met Voorvertoning opent, zal de toepassing u toelaten om het naar een PDF-formaat te converteren.

click file

Zodra u het Word-document met Voorvertoning hebt geopend, hoeft u alleen nog maar het optiemenu Bestand te openen en de optie Exporteren als PDF ... te kiezen

PDF Expert

PDF Expert is een toepassing gespecialiseerd in het lezen en bewerken van PDF-documenten. Elk tekst- of afbeeldingsdocument dat u met deze toepassing opent, wordt automatisch geconverteerd naar PDF.

pdf expert

U moet eerst de toepassing openen en het Word-bestand toevoegen dat u wilt converteren. U kunt het in het daarvoor bestemde vak slepen en neerzetten of op de knop Bestand Selecteren klikken.

Adobe Acrobat Pro DC

Adobe Acrobat Pro DC is een software voor het lezen en bewerken van PDF-documenten. Deze software heeft vele hulpmiddelen die allerlei taken met betrekking tot het beheer van PDF-documenten vergemakkelijken. Word documenten omzetten naar PDF met Adobe Acrobat Pro DC is heel eenvoudig. Nu zal ik u laten zien hoe het gedaan moet worden.

Stap 1: Klik op PDF maken

click on create pdf

Na het openen van de applicatie, is het eerste wat u moet doen naar de Gereedschappen-sectie gaan en op PDF Maken klikken

.

Stap 2: Selecteer het bestand dat u wilt converteren

create pdf from any format

Nu ziet u een venster waarin u het Word-document kunt opgeven dat u naar PDF wilt converteren. Vergeet niet dat u, indien u dat wenst, de optie Meerdere Bestanden kunt gebruiken om meerdere Word-documenten tegelijk naar PDF te converteren.

Conclusie

Het is waar dat het gebruik van Word als tekstverwerkingsprogramma zeer comfortabel is en de creatie van documenten vergemakkelijkt. Het is echter essentieel om altijd in gedachten te houden dat deze documenten mogelijk niet nauwkeurig worden weergegeven op andere apparaten. Uw Word-documenten naar PDF omzetten is de gemakkelijkste en meest effectieve manier om dit probleem op te lossen.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe Word naar PDF converteren op Mac (inclusief Big Sur)