PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het afgelopen decennium hebben personen en organisaties het Portable Document Format (PDF) omarmd als het belangrijkste middel om digitale documenten te delen en op te slaan. PDF bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld via Dropbox en e-mail, veiliger en vaak professioneler dan de meeste andere bestandsformaten. De meeste online journaalrepository's en tijdschriften accepteren alleen PDF inzendingen in tegenstelling tot andere bestandsformaten zoals Word. Het kan dus nodig zijn om Word als een PDF op een Mac op te slaan. Hier is uw beste oplossing: PDF Creator voor Mac.

Ondanks de duidelijke voordelen die PDF biedt, missen veel mensen de kennis om PDF documenten te maken van de meeste moderne tekstverwerkers. Dit heeft geleid tot een sterke stijging van het aantal gratis en betaalde beschikbare converters dat beschikbaar is als online of webgebaseerde applicaties. Deze applicaties variëren meestal in complexiteit en efficiëntie, dus het is altijd goed om uitgebreid onderzoek te doen om er een te vinden die bij u past, en Word naar een PDF op een Mac te converteren (inclusief de nieuwste macOS 10.13 High Sierra) met een goede uitvoerkwaliteit.

converteer Word naar pdf mac

Het product van PDF Creator voor Mac biedt een breed scala aan functies voor gebruikers van het Mac OS platform. Gebruikers profiteren van een eenvoudige en intuïtieve interface, wat betekent dat zelfs de meest elementaire gebruikers eenvoudig PDF documenten kunnen maken. Gebruikers kunnen ook verschillende versies van populaire Microsoft Office bestandsformaten converteren, waaronder DOCX, XLSX, PPTX en de oudere DOC-, XLS- en PPT extensies.

Het product van PDF Creator voor Mac ondersteunt ook meerdere bestandsconversies met behulp van een snelle batchverwerking. Gebruikers kunnen een map met meerdere MS Office documenten voor conversie naar PDF toevoegen met vrijwel geen beperkingen aan het aantal bestanden dat u kunt toevoegen voor conversie. De geconverteerde documenten zijn meestal van hoge kwaliteit, waarbij PDF Creator ervoor zorgt dat uw documenten hun originele opmaak behouden.


Hoe Word naar PDF Converteren door PDF Creator voor Mac

Stap 1. Laad Word Documenten

Het programma PDF Creator voor Mac wordt gestart met een eenvoudige interface voor het maken van PDF's waarmee u uw document eenvoudig kunt uploaden en converteren. In de eerste interface kunt u een bestand toevoegen via een van de drie opties. U kunt het bestand naar het venster slepen en neerzetten, op de optie "Bestanden toevoegen" klikken of de optie "Map toevoegen" selecteren om meerdere Word bestanden te converteren. Bij het toevoegen van meerdere Word bestanden voor conversie, kunt u met PDF Creator de documenten rangschikken in de volgorde waarin u ze wilt laten converteren.

converteer Word naar pdf mac

Stap 2. Maak PDF Bestanden van Word

Zodra uw bestand is geüpload, klikt u op de knop "Maken" om uw Word document te converteren. Wanneer u deze optie selecteert, wordt u gevraagd om eerst de bestemmingsmap voor uw nieuwe bestanden te kiezen. Navigeer op uw computer en selecteer de meest geschikte locatie voor het opslaan van uw bestand. U kunt ook een nieuwe map maken om al uw geconverteerde PDF bestanden op te slaan.

Word naar pdf converter mac

Stap 3. Voorbeeld Bestanden

Als het conversieproces is voltooid, klikt u op de knop 'Voorbeeld' in het voorafgaande venster om een voorbeeld van uw document te bekijken.

Word naar pdf op een mac

Aanbevolen hulpmiddel om u te helpen bij het bewerken van PDF's na het maken van Word bestanden.

Zo eenvoudig is het om PDF Creator voor Mac te gebruiken om PDF's te maken van extra conversies uit uw PowerPoint of Excel bestanden met behulp van dezelfde eenvoudige procedure. Als u echter nog meer bewerkingen in uw gemaakte PDF documenten moet uitvoeren, kunt u het beste PDFelement bekijken, waarmee u uw PDF documenten op een Mac kunt bekijken, bewerken en manipuleren. Het is compatibel met Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12, 10.13 en ondersteunt de nieuwe MacOS High Sierra.

Word naar pdf mac

PDFelement voor Mac kan ook worden gebruikt om annotaties, bladwijzers, bates-nummering, watermerken, wachtwoorden en PDF documenten af te drukken. U kunt ook extra PDF pagina's, formulieren toevoegen en zelfs grotere PDF bestanden in kleinere formaten comprimeren. In combinatie met PDF Creator voor Mac kunnen deze twee hulpmiddelen een integraal onderdeel worden van elk bedrijfsproces.


Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe Word naar PDF Converteren op een Mac (High Sierra Inclusief)
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen