PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Portable Document Format is een van de documentformaten die wordt gebruikt door de meeste studenten en bedrijven, zo niet de meeste kantoren. Met een PDF documentsformaat wilt u misschien inhoud toevoegen of bepaalde teksten verwijderen. Het is duidelijk dat niet alle programma's op uw Mac u in staat stellen tekst in uw PDF aan te passen. Dus hoe kunt u PDF tekst op een Mac bewerken? Hier is de oplossing - PDFelement.

PDFelement 6 voor Mac is een complete PDF oplossing, die u ook kan helpen bij het converteren van PDF naar Word, Excel, PPT, EPUB, Pages, RTF, HTML, afbeeldingen, tekst en anderen, en PDF bestanden maken in de industriestandaard vanuit verschillende bronbestanden. U kunt niet alleen een wachtwoord toevoegen om te voorkomen dat PDF's worden bekeken, gekopieerd, bewerkt en afgedrukt, maar ook gevoelige inhoud verbergen met redactiehulpmiddelen.

pdf tekst editor voor mac
  1. Bewerk, voeg tekst toe en verwijder deze probleemloos zoals u dat doet in Microsoft Word.
  2. Bij het invoeren van nieuwe inhoud komen tekst en lijnen automatisch overeen met de originele stijlen.
  3. Breng elke wijziging aan in uw document zonder de originele documentopmaak te verstoren.
  4. Naast tekst kunnen afbeeldingen en pagina's ook eenvoudig worden bewerkt met krachtige hulpmiddelen.
  5. Bewerk een afbeelding PDF of gescande PDF direct met geavanceerde meertalige OCR functie.

Hoe Tekst Bewerken in een PDF op een

PDFelement voor Mac is compatibel met macOS X 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra) en 10.13 (High Sierra). Download en installeer dit programma om aan de slag te gaan.

Stap 1. Open PDF Bestand in het Programma

Zodra u PDFelement op uw Mac hebt gedownload en geïnstalleerd, start u deze op om bestanden aan het programma toe te voegen. Klik gewoon op de knop "PDF bewerken", die vetgedrukt wordt weergegeven onder het blauwe gebied. Hetzelfde PDF bestand wordt dan in het programma geopend.

bewerk pdf tekst op een mac

Als alternatief kunt u bestanden aan het programma toevoegen door op de knop "Bestand openen" in het startscherm te klikken. Het programma leidt u vervolgens naar de finder waar u moet zoeken en opent u het PDF bestand dat u wilt bewerken.

Stap 2. Begin met Bewerken van de Tekst in de PDF

Klik bovenaan in de werkbalk op de knop "Bewerken" om de bewerkingsmodus te openen. U kunt vervolgens in het tekstblok klikken om tekst te wijzigen, in te voegen of te verwijderen. Om tekst gemakkelijk en soepel te bewerken, kunt u ook kiezen tussen "Paragraafmodus" en "Lijnmodus". Vervolgens kunt u de tekst bewerken in het regel of alineabegrenzingsvak.

bewerk tekst in een pdf op een mac

Om een nieuw tekstblok toe te voegen, klikt u op "Bewerken > Tekst Toevoegen". Gebruik uw muis om overal in uw document een tekstblok te tekenen en typ er vervolgens tekst in. Om ongewenste tekst te verwijderen, kunt u de tekst selecteren en op de toets "Delete" op uw toetsenbord klikken.

Stap 3. Bewaar PDF na Bewerken

Om de aangebrachte wijzigingen door te voeren, moet u uw werk opslaan. Ga naar "Bestand" en klik op de optie "Opslaan". U heeft nu de tekst in uw PDF bestand bewerkt.

hoe tekst bewerken in een pdf op een mac

Hoe een PDF Bewerkeb met Voorvrtoning in macOS

Voorvertoning is een andere oplossing om PDF tekst op een Mac te bewerken. Hier laten we u ook zien hoe u een PDF kunt bewerken met Voorvertoning.

Stap 1. Bewerk PDF Tekst met Voorvertoning

Open PDF bestanden in Voorvertoning en klik vervolgens op het pictogram "T" op het menutabblad. Nadat een nieuw tekstvak in de PDF is weergegeven, kunt u tekst in het vak plaatsen om PDF tekst aan het bestand toe te voegen. U kunt ook naar "Hulpmiddelen" gaan en op "Tekstselectie" klikken. Daar kunt u de tekst van de PDF selecteren en met rechts klikken om ze te kopiëren.

hoe pdf tekst bewerken op een mac

Stap 2. Voeg Annotatie aan PDF toe met Voorvertoning

Na het bewerken van de PDF tekst kunt u ook voor eigen gebruik aantekeningen invoegen in PDF bestanden. Klik op het pictogram "Opmerking" in de menubalk. Klik vervolgens op de plek in de PDF waar een notitie moet verschijnen. Hier kunt u opmerkingen in het tekstvak invoegen voor annatatie. U kunt ook uw muis slepen om de gewenste annotatie te maken.

mac bewerk pdf tekst

Vormen en handtekeningen zijn ook beschikbaar in Voorvertoning. Klik op "Extra" en selecteer vervolgens "Annoteren". Daar ziet u alle annotatiehulpmiddelen in het menu. Kies degene die u in het PDF document wilt plaatsen.

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe PDF Tekst Bewerken op een Mac (inclusief 10.13 High Sierra)
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen