PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het lijkt erop dat Apple Voorvertoning heeft uitgerust met vele PDF-functies: PDF-bestanden beoordelen, PDF opmaken met hulpmiddelen, PDF-pagina's verwijderen & samenvoegen, enz. Echter, het enige wat je niet kunt doen is PDF-formulieren maken op Mac OS X. Om deze taak te volbrengen, moet je nooit vertrouwen op Voorvertoning, maar op een professionele PDF-formuliermaker voor Mac. Nu, in dit artikel zul je een geweldige oplossing vinden.

Beste PDF-formuliermaker voor Mac (compatibel met High Sierra)

Hier wil ik je graag PDFelement aanraden – een geweldige PDF-formuliermaker voor Mac. Je kunt het gebruiken om je eigen stijlvolle formulieren te ontwikkelen omdat het je gratis formuliersjablonen aanbiedt en opties om tekstvelden, knoppen, lijsten en meer te maken. Bovenop het werken als maker, is het ook een formulierinvuller en formulierbewerker. Met de hulp ervan kun je PDF-formulieren invullen en artikelen zoals je wilt bewerken.

PDFelement voor Mac kan voldoen aan jouw behoeften qua PDF bewerken, maken en converteren. Je kunt veranderingen maken in PDF-teksten, afbeeldingen en pagina's, net zoals met een Word-processor. De geavanceerde OCR-technologie laat jou zelfs gescande PDF omzetten in bewerkbare tekst. Daarnaast kun je er PDF mee converteren naar of vanuit verschillende documentsformaten.

pdf formuliermaker voor mac

Gids voor het maken van PDF-formulieren op Mac OS X

PDFelement is volledig compatibel met Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10.8 en 10.7. Download en installeer het pakkeer voor het Mac PDF-formuliermaakhulpmiddel. Als je een Windows-computer hebt, kun je PDF-formuliermaker proberen voor Windows - PDFelement. Volg nu de stappen hieronder om te leren hoe je PDF-formulieren maakt op Mac.

Stap 1. Download een PDF-formuliersjabloon

Een manier om het efficiënt te maken om formulieren te maken in Mac is om te beginnen met PDF-formuliersjablonen, in plaats van overnieuw te beginnen. Je kunt PDF-formuliersjablonen downloaden vanaf onze sjablonenpagina of vanaf het internet. Lanceer daarna de software en klik op “Bestand openen” om de sjablonen die je hebt gedownload te importeren.

maak pdf-formulier op mac

Stap 2. Maak een PDF-formulier vanuit een sjabloon

  • Per standaard, wanneer je een PDF-formuliersjabloon opent Mac, alle interactieve velden zullen worden gemarkeerd. Dit is de modus voor het invullen van een formulier op Mac. Klik op de knop “Velden markeren” op de bovenste informatiebalk, dan zullen alle interactieve velden bewerkbaar worden. Je kunt dan de inhoud invullen.
  • Als je de artikelen wilt bewerken, kun je klikken op “Formulieren > Formulieren bewerken” om ze te bewerken of kies een optie die je nodig hebt om nieuwe artikelen toe te voegen aan je formulieren.
maak een pdf-formulier op mac

Stap 3. Bouw een PDF-formulier vanaf nul

Als je wilt beginnen vanuit een blanco document, kun je gaan naar “Bestand > Maken > Blanco document” om een blanco pagina te openen. Kies dan op de knop “Formulieren” om alle formulierelementen te tonen, zoals selectievakjes, keuzerondjes, tekstvelden enzovoorts. Klik op een van de elementen in het zwevende menu. Beweeg de muis over een blanco gedeelte om selectievakjes, keuzerondjes, lijstvelden enz te tekenen.

maak pdf formulier mac

Stap 4. Veldeigenschappen bewerken

Na het toevoegen van een element kun je de eigenschappen voor het interactieve veld instellen door erop te dubbelklikken. Om interactieve velden uit te lijnen, ga dan naar de linkerzijde “Meer formulieropties” om een van de Uitlijningsopties te kiezen.

Bewerk een bestaand veld. Klik om het veld te selecteren. En druk dan op de knop Delete om het te verwijderen. Of verplaats je muis om de grootte aan te passen. Na het tekenen van formulieren kun je de tekst intypen.

pdf-formulieren op mac maken
Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe maak je PDF-formulieren op Mac (inclusief High Sierra)
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen