PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het lijdt geen twijfel dat Adobe Acrobat Pro voor de Mac de industriestandaard is als het gaat om het bewerken van PDF's. De kosten van deze software zijn echter meestal een nadeel, vooral voor kleine bedrijven en particulieren. Adobe Acrobat heeft echter ook enkele minpunten en misschien wilt u een alternatief voor Adobe Acrobat voor de Mac overwegen. Als dat zo is, heeft u geluk. In het onderstaande artikel worden de vijf beste gratis alternatieven voor Adobe Acrobat beschreven.

Top 5 Adobe Acrobat voor Mac Alternativeven

1. PDFelement

Dit is de eerste op onze lijst met Adobe Acrobat voor Mac-alternatieven. PDFelement is een gemakkelijke en robuuste PDF-editor voor de Mac. Een pluspunt van PDFelement is dat het betaalbaar is, vooral in vergelijking met Adobe Acrobat. Dit maakt het een van de beste PDF-editors die waarde biedt tegen veel lagere kosten.

adobe acrobat voor mac

PDFelement kan PDF's snel en gemakkelijk bewerken en annoteren. Het kan PDF-bestanden maken en converteren van het ene formaat naar het andere, en kan gemakkelijk formulieren invullen en ondertekenen. PDFelement kan niet alleen tekst bewerken, maar ook afbeeldingen, pagina's en links bewerken. Het is zeer compatibel met macOS 10.15 Catalina.

Voordelen::

 • Betaalbaar: een grote uitdaging bij Adobe Acrobat voor de Mac is dat het duur is. PDFelement is echter veel betaalbaarder. U kunt alle functies van Acrobat met PDFelement tegen veel lagere kosten krijgen.
 • Gratis proefversie: niet alle PDF-editors bieden een gratis proefversie van hun software aan, maar PDFelement wel. U kunt PDFelement gratis proberen en zien hoe het werkt voordat u de volledige versie koopt. Na het testen van de gratis proefversie, kunt u upgraden naar de betaalde versie als deze geschikt lijkt voor uw behoeften.
 • Beveiliging van topklasse: PDFelement is ontworpen met een beveiliging va topklasse voor uw documenten. Bescherm uw documenten zodat ze niet kunnen worden bekeken door onbevoegde derden. U kunt ook wachtwoordbeveiliging gebruiken om documenten te beschermen tegen toegang door onbevoegden.

Ondersteunde systemen: Mac, iOS, Windows, Android

Download nu dit Adobe Acrobat voor Mac-alternatief.


2. PDF Expert

Dit is een ander goed alternatief voor Adobe Acrobat voor de Mac. Naast PDF-bewerking en annotatie, kunt u met PDF Expert voor de Mac PDF-bestanden samenvoegen en splitsen, uw documenten annoteren, inhoud delen met anderen, PDF-formulieren maken en invullen en PDF's converteren van en naar andere formaten. Naast het bovenstaande kunt u met deze software ook PDF's coderen, redigeren en ondertekenen. PDF Expert ondersteunt alle Mac-systemen.

adobe acrobat voor mac

Voordelen:

 • Er is een mogelijkheid om de proefversie in eerste instantie te gebruiken
 • Niet zo duur als Adobe Acrobat Pro voor de Mac

Nadelen:

 • De proefversie heeft beperkte functies
 • In vergelijking met andere editors is de gebruikersinterface niet zo goed

3. Infix PDF Editor

Dit is een ander alternatief voor Adobe PDF Reader voor de Mac dat PDF-bestanden gemakkelijk kan bewerken. Het kan tekst, afbeeldingen en lettergroottes bewerken, evenals bewerkte documenten opnieuw opmaken. Infix PDF Editor is zeer eenvoudig te gebruiken en het gebruik van de software voelt aan als het bewerken in Microsoft Word. Het is redelijk betaalbaar voor $99 voor de volledige versie.

adobe acrobat voor mac gratis download volledige versie

Voordelen:

 • Het is ontworpen om heel gemakkelijk te gebruiken
 • Het kan worden gebruikt om tegelijkertijd in meerdere bestanden te zoeken en te vervangen

Nadelen:

 • Zelfs de geavanceerde versie van de software mist veel functies
 • Er staat een watermerk op het uiteindelijke document na het bewerken

4. PDF Signet

PDF Signet is misschien niet zo populair als andere PDF-editors op de markt, maar het is ook een van de beste alternatieven voor Adobe Acrobat voor de Mac. De software kan voor veel dingen worden gebruikt, zoals het ondertekenen van PDF-documenten en het verifiëren van handtekeningen. Er zijn veel meer functies in deze app en deze kost slechts $10 en ondersteunt alle Mac-systemen.

adobe acrobat pro mac crack

Voordelen:

 • Het ondertekent documenten automatisch
 • Het kan de geldigheid van handtekeningen bevestigen

Nadelen:

 • Deze app heeft beperkte functionaliteit als het gaat om PDF-bewerking
 • Het is niet zo eenvoudig te gebruiken als andere PDF-editors

5. PDFClerK Pro voor de Mac

Deze software kan PDF-bewerking op Mac-systemen aan en is tegelijkertijd niet al te complex. Het heeft veel interessante functies die het een waardig alternatief maken voor Adobe Acrobat voor de Mac. PDFClerk Pro bevat veel lay-outopties in vergelijking met andere PDF-editors. U kunt PDFClerk Pro al vanaf $48 krijgen.

adobe acrobat pro mac torrent

Voordelen:

 • Hiermee kunt u het formaat van hele documenten wijzigen.
 • Makkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • Het heeft geen interessante interface
 • Het mist enkele van de belangrijkste functies die te vinden zijn in andere topeditors

Wat is Adobe Acrobat Pro voor Mac Crack en Torrent

Adobe Acrobat Pro Mac crack is een versie die is gekraakt uit de gratis of proefversie van Adobe Acrobat. Vanwege de dure en onbetaalbare prijs van de volledige premiumversie van Adobe is de Adobe Acrobat Pro Mac Crack nodig op de markt. Veel gebruikers kunnen de functies op grote schaal gebruiken Met behulp van Adobe Acrobat Pro Mac crack. Aan de andere kant is Adobe Acrobat Pro Mac torrent gewoon een andere versie van de software die kan of is gekraakt.

Voordelen van het gebruik van Adobe Acrobat Pro voor Mac Crack:

 • Deze versie is betaalbaar in tegenstelling tot de originele
 • U kunt de functies van de premium krijgen met de gekraakte versie

Nadelen van het gebruik van Adobe Acrobat Pro voor Mac Crack:

 • Het kan op elk moment stoppen met werken, vooral als het verouderd raakt
 • Sommige programma's werken mogelijk niet correct
 • De gekraakte versie kan andere programma's verstoren
 • Het is mogelijk niet eens geactiveerd
Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Top 5 Adobe Acrobat Pro alternatieven voor Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen