PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wanneer u een watermerk in uw PDF document invoegt, helpt dit om het namaken van documenten te voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u watermerken toevoegt als u een document hebt dat u wilt personaliseren. Wat als u een document hebt met meerdere pagina's, voegt u het dan per pagina toe met een watermerk? Nee, dit artikel laat zien hoe u een PDF in batch van een watermerk kunt voorzien (inclusief High Sierra) met het krachtige watermerkhulpmiddel PDFelement.

Er zijn verschillende hulpmiddelen die u kunt gebruiken om watermerken toe te voegen aan PDF's, maar niets is beter dan PDFelement 6 voor Mac. Deze software is voorzien van een watermerk hulpmiddel. Met dit watermerk kunt u in batch watermerken aan uw PDF toevoegen. Wondershare PDFelement voor Mac is een eenvoudig te gebruiken software die compatibel is met de Mac besturingssystemen MacOS High Sierra, Sierra, El Capitan, Yosemite, Mountain Lion en Lion.

voeg watermerk toe aan een pdf op een mac

Kenmerken van PDFelement 6 voor Mac:

  1. Het is een PDF editor waarmee tekst, afbeeldingen, objecten en pagina's kunnen worden gewijzigd en koppelingen kunnen worden toegevoegd.
  2. U kunt ook kopteksten, voetteksten en bates nummering toevoegen.
  3. Hiermee kunt u opmerkingen maken over PDF pagina's door middel van markeringen, onderstrepen, doorstrepen, aantekeningen maken, vormen te markeren, een tekstvak toe te voegen, opmerkingen op te roepen en nog meer.
  4. Het is een PDF converter die bewerkbare formaten ondersteunt, zoals RTF, HTML, EPUB, afbeeldingen, DOC, DOCX, XLS, PPT en TXT.
  5. Het is een PDF formuliervuller en maker.
  6. Het is een PDF printer die bestanden afdrukt die compatibel zijn met PDF hulpmiddelen.
  7. Hiermee kunt u een PDF met een wachtwoord beveiligen door middel van een open wachtwoord en een gebruikerswachtwoord. U kunt het ook gebruiken om PDF beperkingen te ontgrendelen.
  8. Het is compatibel met Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12 en macOS High Sierra.

Hoe een Watermerk een een PDF Toevoegen op een Mac

Stap 1. Ga naar het "Bewerken" Tabblad

Open een PDF, ga naar het tabblad "Bewerken" in de bovenste werkbalk. Klik vervolgens op "Watermerk" en "Toevoegen", u kunt een watermerk toevoegen aan een PDF op een Mac. U kunt "Tekst", "Afbeelding" of "PDF" in het vak "Bron" in het rechterpaneel kiezen om een watermerk toe te voegen.

batch pdf watermerk software voor mac

Stap 2. Stel Voorkeuren van het Watermerk in

U kunt het uiterlijk van het watermerk instellen door op het tabblad "Uiterlijk" te klikken. U kunt de rotatie, dekking, locatie en andere opties kiezen. Als u op het tabblad "Positie" klikt, kunt u de positie, het paginabereik en andere parameters naar wens instellen. Zeer gemakkelijk.

batch toevoeghen watermerk aan pdf bestanden op een mac

Het watermerk wordt op de pagina's weergegeven als voorbeeld, als u denkt dat het goed is, klikt u gewoon op "Toevoegen".


Hoe een Watermerk in Batches aan een PDF Toevoegen op een Mac

Stap 1. Open PDF Bestand

Start PDFelement in het Launchpad op uw mac. Wanneer u het opent, ziet u een vereenvoudigde interface met knop "Batchproces" rechtsonder. In het nieuwe venster kunt u een aantal batchtaken uitvoeren, zoals watermerk, gegevensextractie, OCR, conversie en codering, kies "Watermerk". Nu kunt u op "+" klikken om al uw PDF bestanden aan het programma toe te voegen.

batch pdf watermerk software voor mac

Stap 2. Bewerk Watermerk

Maar omdat u watermerken aan meerdere PDF's in één batchtaak wilt toevoegen, navigeert u naar het bovenste menu en klikt u op "Watermerk > Toevoegen". Klik vervolgens op de knop Volgende aan de rechterkant om uw watermerk te configureren. U kunt teksten, afbeeldingen of een PDF als watermerk gebruiken. U kunt de lettergrootte, kleur en hoek van het watermerk wijzigen. Voordat u het opslaat, kunt u het watermerk van de afbeelding naar de gewenste hoek roteren. U kunt ook de dekking ervan aanpassen.

batch toevoegen watermerk aan pdf bestanden op een mac

Stap 3. Voeg Watermerken aan PDF toe in Batches op een Mac

Klik tenslotte op "Toevoegen" om alle PDF's tegelijk te markeren. Na het toevoegen van het watermerk, klik op "Afronden" en een nieuwe map verschijnt. Hier staan al uw PDF's met aangepast watermerk die u hebt gemaakt.

voeg watermerk toe aan meerdere pdf bestanden op een mac
Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe een Watermerk Toevoegen aan een PDF op een Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen