PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Of u nu een persoonlijke of professionele gebruiker bent, u zult waarschijnlijk op een gegeven moment uw PDF naar DOCX/DOC op een Mac (inclusief macOS Mojave) moeten converteren. Docx is een formaat dat een gemakkelijk formaat is om te bewerken, en het kan ook snel weer worden omgezet naar het PDF-formaat. Docx is een formaat dat het bewerken gemakkelijker en sneller kan maken dan in pdf-formaat. Om een PDF naar DOCX te converteren, heeft u een goede PDF naar DOCX/DOC-converter voor de Mac nodig. In dit artikel gaan we de stappen bekijken om een PDF naar DOCX/DOC op een Mac te converteren met twee van de beste PDF naar doc-converters op de Mac inclusief PDFelement.

Hoe een PDF naar DOCX op een Mac converteren

Stap 1: Importeer PDF Bestand

Start het programma nadat u PDFelement op uw Mac hebt geïnstalleerd. Klik op de knop "Bestand openen" in het hoofdprogrammavenster om te bladeren en selecteer een PDF-bestand dat u wilt converteren. Of u kunt direct klikken en alle PDF-bestanden openen waaraan u onlangs hebt gewerkt.

pdf naar doc converter mac

Stap 2: Converteer PDF naar DOCX/DOC op een Mac

Klik op het menu "Bestand" in de werkbalk en klik vervolgens op "Exporteren naar" om het uitvoerformaat, in dit geval "Word" te selecteren. Hernoem uw bestand in het pop-upvenster, selecteer het uitvoerformaat en klik vervolgens op de knop "Opslaan". Na een paar seconden wordt de PDF geconverteerd naar DOCX en u kunt hem vinden in de opgegeven uitvoermap.

pdf naar docx mac

Converteer een PDF naar DOCX/DOC op een Mac in een reeks

PDFelement kan u ook helpen om meerdere PDF's in reeksen naar docx-bestanden te converteren om tijd en moeite te besparen.

Stap 1: Start PDFelement

Na het openen van PDFelement, klik op de "Hulpmiddel" > "Batch Process" button.

pdf naar doc mac

Stap 2: Laad meerdere PDF bestanden

Kies "PDF Converter" in de linkerwerkbalk en klik op de knop "+Toevoegen" om meerdere PDF's te selecteren om direct te laden.

converteer pdf naar docx mac

Stap 3: Converteer PDFs naar Docxs op een Mac

Selecteer "Naar Word (docx)" in het tabblad "Opmaak". Als u een gescande PDF naar DOCX wilt converteren, vergeet dan niet om de "OCR-instelling" te controleren en de taal te selecteren. Nadat u alle instellingen naar wens heeft aangepast, drukt u op de blauwe knop "Toepassen" om het proces te starten.

converteer pdf naar doc mac

De Beste PDF naar DOC Converter op de Mac

Het ultieme hulpmiddel voor PDF-beheer is PDFelement. In tegenstelling tot de meeste andere softwareprogramma's voor PDF-conversie, zal deze de inhoud van het PDF-bestand dat u aan het converteren was op geen enkele manier veranderen. Naast dat u een bestand van het ene formaat naar het andere kunt converteren, biedt het programma u ook veel opties waarmee u uw PDF's vóór de conversie gemakkelijker kunt bewerken en transformeren.

Ondanks alle geavanceerde functies is PDFelement zeer eenvoudig te gebruiken. Converteren, bewerken of een andere functie kan snel en gemakkelijk worden gedaan. Het ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder Windows en Mac, en het ondersteunt ook mobiele apparaten zoals iPad, iPhone en meer. Bewerk, converteer en deel PDF-documenten vanaf elke locatie.

PDFelement is compatibel met macOS 10.12, 10.13, 10.14 en de nieuwste macOS Catalina. Daarom zijn er geen compatibiliteitsproblemen.

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe PDF naar DOCX/DOC converteren op de Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen