PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als u een klein scherm hebt, is het misschien vervelend om de PDF bestanden op uw iApparaten zoals iPhone 7, iPhone 6S, iPod touch of iPad mini te lezen. Maar door PDF software te gebruiken om een PDF naar EPUB bestanden te converteren, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over dergelijke problemen. Om een PDF naar EPUB op een iMac, MacBook Pro of MacBook Air te converteren, hebt u een professioneel hulpmiddel nodig die uw PDF bestand naar een EPUB eBook kan converteren met de extensie van .epub. Het hoofddoel van dit artikel is dus het introduceren van PDFelement aan u, en hoe u een PDF naar EPUB kunt converteren in macOS.

PDFelement 6 voor Mac is een krachtig PDF hulpmiddel waarmee u PDF bestanden en formulieren snel, betaalbaar en veilig kunt produceren. De editor zal het wijzigen van tekst, grafische afbeeldingen, watermerken en digitale handtekeningen toestaan. Het kan conversies uitvoeren tussen PDF's en honderden andere bestandsindelingen.

Kenmerken van PDFelement 6 voor Mac:

  • Bewerk PDF tekst en afbeeldingen soepel met krachtige bewerkingshulpmiddelen.
  • U kunt PDF van of naar andere populaire bestandsformaten batchgewijs op een supersnelle manier converteren met behulp van deze software.
  • Optical Character Recognition (OCR) is een hulpmiddel waarmee een doorzoekbare en bewerkbare PDF kan worden gescand.
  • De OCR functie ondersteunt meer dan 20 talen.
  • Het biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk formulier te maken met behulp van verschillende andere opties zoals tekstvelden, knoppen, vervolgkeuzelijst, enzovoort.
  • Het kan ook in batch alle beperkingen in meerdere PDF bestanden verwijderen.
  • Het kan draaien onder Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12 en 10.13 High Sierra.

Hoe PDF naar EPUB Converteren voor Mac

Stap 1. Open PDF Bestand

Start PDFelement voor Mac in launchpad. Klik op de knop "Bestand openen" in het startvenster en kies het PDF bestand dat u wilt converteren. Klik vervolgens op "Openen".

converteer pdf naar epub mac

Stap 2. Bewerk PDF Bestand (Optioneel)

U kunt het PDF bestand bewerken voordat u het naar EPUB converteert. Klik op de knop "Bewerken" en gebruik vervolgens de geweldige hulpmiddelen uit het tabblad Bewerken om uw PDF bestand aan te passen.

pdf naar epub converter mac

Stap 3. Converteer PDF Bestand naar EPUB

Klik op de knop "Converteren" in de rechterbovenhoek van de programma interface. Er verschijnt dan een dialoog. Klik op het blauwe "W" pictogram en kies "Elektronische publicatie (.epub)". Klik vervolgens op "Converteren" om het conversieproces te starten.

pdf naar epub mac

Hoewel het PDF bestandsformaat veel gebruikt wordt, is het niet geheel foutloos. Bij het bekijken van uw PDF bestand op uw mobiele apparaat en u probeert in te zoomen om het lezen te vergemakkelijken, worden de teksten buiten het scherm verplaatst. Daarom is het epub bestandsformaat beter omdat het door het ontwerp goed is aangepast aan de schermgrootte. Als u dit probleem ondervindt met uw PDF bestanden en deze wilt converteren naar de EPUB bestandsindeling, dan is dit artikel precies wat u zoekt. In dit artikel ontvangt u een gedetailleerde gids over de beste PDF naar EPUB converter voor Mac (inclusief macOS 10.13 High Sierra).


Andere PDF naar EPUB Converter voor Mac OS X

1. 4Videosoft PDF naar ePub Maker voor Mac

4Videosoft PDF naar ePub Maker voor Mac is een effectief hulpmiddel waarmee u uw PDF bestand eenvoudig kunt converteren naar het EPUB formaat. U kunt slepen en laten vallen gebruiken om een bronbestand toe te voegen en een aantal PDF bestanden in één keer naar het EPUB formaat te converteren. Als u uw uitvoer wilt aanpassen, zijn er twee opties beschikbaar in dit hulpmiddel. U kunt ervoor kiezen om voor TXT of beeldmodus te kiezen om uw PDF pagina's naar EPUB te converteren. Als u ook de paginabereik wilt opgeven die u wilt converteren, kunt u de betaalde versie gebruiken. 4Videosoft PDF naar ePub Maker voor Mac heeft een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface waarmee de gebruiker gemakkelijk kan navigeren.

pdf naar epub mac

2. PDFMate PDF Converter voor Mac

PDFMate PDF Converter voor Mac is een zeer nuttig hulpmiddel die kan worden gebruikt om een PDF bestand naar het EPUB bestandsformaat te converteren. Er is één unieke functie in dit hulpmiddel die hem onderscheidt van de andere PDF-naar-EPUB-conversiehulpmiddelen. De reden hiervoor is dat de gebruiker een set PDF-naar-EPUB-presetregels krijgt en de gebruiker ook aangepaste regels laat gebruiken om hun PDF bestanden naar een vergelijkbare EPUB bestandsindeling te converteren.

pdf naar epub converter voor mac

Met behulp van de scriptingtaal kan de gebruiker aanpassen hoe de teksten en afbeeldingen in het PDF bestand moeten worden geëxtraheerd. Bovendien stelt deze functie de gebruiker in staat om de DPI (de resolutie van de afbeelding) en de glyph (de karakterafbeeldingen) met gemak in te stellen. De conversiesnelheid van dit hulpmiddel is niet zo snel; het duurt iets langer in vergelijking met soortgelijke producten. Normale gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het aanpassen van de conversies en het ziet eruit alsof het is ontworpen voor professionele gebruikers.

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe PDF naar EPUB Converteren op een Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen