Heeft u een PDF annotator voor Mac nodig om opmerkingen toe te voegen of PDF bestanden te markeren? Het is beslist noodzakelijk om PDF annotatiesoftware bij het dagelijks gebruik te hebben. Of u het nu leuk vindt of niet, PDF is de standaard geworden voor het heen en weer verzenden van bestanden in de zakenwereld en het studeren. Op kantoor zijn contracten, projecten, financiële rapporten, afschriften en rapporten meestal PDF bestanden. Bij het studeren, zijn leerboeken vaak PDF bestanden. Om efficiënter te werken en te studeren, is een PDF annotator onmisbaar. In dit artikel zal ik u de beste PDF annotator voor Mac introduceren - PDFelement en de manier om een PDF op een Mac te annoteren.

Ja, u kunt standaard PDF annotator Voorvertoning op de Mac gebruiken om de PDF op een Mac te annoteren als u slechts een paar eenvoudige annotaties wilt maken. Het is gratis. Zoals u echter weet, is Voorvertoning meer een PDF lezer dan een PDF annotator. Telkens wanneer u een PDF annoteert, moet u dieper zoeken om de annotatiehulpmiddelen te selecteren. Als u moe bent van dit soort lastige manieren om de PDF te annoteren, heeft u een professionele PDF annotator voor Mac OS X nodig, inclusief Yosemite, EI Capitan, Sierra en macOS 10.13 High Sierra, namelijk PDFelement 6 voor Mac.

pdf annotator voor mac

PDFelement 6 voor Mac is een gebruikersvriendelijk PDF hulpmiddel waarmee u op een intuïtieve manier aantekeningen kunt maken in PDF bestanden. Alle annotatiehulpmiddelen worden weergegeven in de werkbalk. Wanneer u een hulpmiddel nodig heeft, selecteert u deze gewoon in de werkbalk. Bovendien kunt u de werkbalk personaliseren door de veelgebruikte hulpmiddelen naar de werkbalk te slepen en neer te zetten. Het is een eenvoudige, professionele, maar toch betaalbare PDF annotator. Probeer de proefversie om te zien of dit het juiste programma voor u is of niet.


Hoe een PDF op een Mac Annoteren

Stap 1. Voeg Opmerking toe aan PDF

Om opmerkingen toe te voegen aan uw PDF, klikt u op het tabblad "Opmerking" en kunt u de "Notitie" functie gebruiken voor annotaties. U kunt op het snelkoppelingspictogram klikken met de juiste afbeelding. Klik vervolgens op de PDF pagina's om de opmerking erin te plaatsen. Dubbelklik vervolgens op het gele commentaargebied, u kunt woorden invoegen.

mac pdf annotator

Stap 2. Markeren/Doorhalen/Onderstrepen PDF

Klik op de knop "Markeren" in het submenu "Opmerking". Vervolgens moet u de tekst kiezen die u wilt markeren. Geel is de standaardkleur van de markering en u kunt deze wijzigen als het u niet bevalt.

pdf annotator mac

Als u uw PDF wilt doorhalen of onderstrepen, kunt u op overeenkomstige wijze klikken op de knop "Doorhalen" of de knop "Onderstrepen".

Stap 3. Voeg stempel en handtekening toe aan PDF

Ga gewoon naar het tabblad "Opmerking" en kies de knop "Meer & gt; Stempel" en een venster zal onmiddellijk verschijnen. U kunt kiezen welke stempels u wilt gebruiken.

annoteren pdf mac

Als u een handtekening wilt toevoegen, gaat u weer naar "Opmerking" en kies het pictogram "Meer > Handtekening". Klik in de pop-up op het "Plus" pictogram. En dan kunt u kiezen of de handtekening al bestaat of kunt u gewoon uit de vrije hand een handtekening tekenen.

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > How een PDF Annoteren op een Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen