PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Microsoft Excel is een standaard spreadsheet toepassing die wordt gebruikt voor het uitvoeren van berekeningen en het maken van dynamische tabellen en grafieken. Het maakt meestal deel uit van het Microsoft Office pakket en wordt met regelmaat dagelijks gebruikt door bedrijven, overheden, individuen en andere entiteiten. Soms is het echter nodig om de informatie in een Excel bestand in een PDF weer te geven, vooral wanneer het de bedoeling is dat de documenten worden rondgestuurd. Dan kunt u gemakkelijk de XLS/XLSX naar een PDF converteren op een Mac. Met het programma PDF Creator voor Mac, kunt u eenvoudig Excel naar PDF converteren op een Mac.

Bestanden als PDF zijn meestal eenvoudig te beheren, te delen en te presenteren binnen een professionele omgeving. Alle soorten documenten binnen het Microsoft Office pakket zien er gewoonlijk beter uit in PDF vorm en hebben doorgaans minder kans om door eindgebruikers gewijzigd te worden. Dit is een van de redenen waarom veel officiële publicaties vaak als PDF worden gepresenteerd. Net als andere bestanden zien Excel bestanden er ook professioneler uit als ze als een PDF worden gepresenteerd. Daarom is het nodig om Excel op te slaan als PDF op een Mac (inclusief de nieuwste macOS 10.13 High Sierra).

excel naar pdf mac

Het product PDF Creator voor Mac is speciale software waarmee u Microsoft Office documenten, waaronder Excel, naar PDF kunt converteren. Hiermee kunt u dit doen, zelfs als u een niet technische gebruiker bent, vanwege de eenvoudige en intuïtieve interface. Bovendien kunt u met PDF Creator voor Mac alle documenten die via Microsoft Office zijn gemaakt, op hetzelfde platform converteren naar PDF zonder dat u extra hulpmiddelen hoeft te downloaden.

Naast de eenvoudige gebruikersinterface ondersteunt deze software batchconversie, wat betekent dat u tijd kunt besparen door meerdere documenten tegelijk te uploaden voor conversie. Ondanks zijn minimalistische interface, produceert PDF Creator voor Mac ook hoogwaardige PDF uitvoer die in elke professionele omgeving kan worden gebruikt.


Hoe Excel naar PDF Converteren met PDF Creator voor Mac

Stap 1. Open en Importeer Bestanden

Wanneer PDF Creator voor Mac wordt gestart, zal het eerste venster een eenvoudige interface zijn waarmee u uw bestand(en) kunt uploaden voor conversie. Als uw bestanden handig op uw bureaublad staan, kunt u ze gewoon naar het venster Programma's slepen om ze te uploaden. Anders kunt u uw bestanden importeren door bovenaan op de knop "Bestanden toevoegen" te klikken of op de knop "Map toevoegen" als u meerdere bestanden hebt om te uploaden.

converteer excel naar pdf mac

Stap 2. Maak Bestanden

Klik onderaan op "Maken" en selecteer de doelmap voor de bestanden die u aan het converteren bent. Zorg ervoor dat u een map selecteert die u eenvoudig kunt vinden, anders kunt u uw nieuw geconverteerde PDF bestand kwijtraken.

excel naar pdf converter mac

Stap 3. Voorbeeld Bestanden

Wanneer u in het vorige venster op "Opslaan" klikt, gaat PDF Creator voor Mac verder met het converteren van uw Excel bestand naar PDF. U kunt klikken op "Voorbeeld" in het volgende venster om een voorvertoning te zien van het bestand dat is geconverteerd. U kunt ook klikken op "Weergeven in Finder" om het PDF bestand vanaf de harde schijf te bekijken.

bewaar excel als pdf mac

Tip: als u PDF wilt bewerken, annoteren of ondertekenen na het maken vanuit Excel, kunt u de volgende software proberen:

Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u een andere geweldige PDF bewerkingshulpprogramma downloaden en installeren, PDFelement. Het is een handig hulpmiddel voor het bekijken, bewerken, afdrukken en algemene PDF bewerking die kan worden gebruikt om uw PDF bestand op te schonen voor een mooie, professionele uitstraling. Als u tabellen of gegevens uit andere Excel bestanden moet toevoegen, kunt u met PDFelement dit doen via een eenvoudig proces. Het is compatibel met Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12, 10.13 en ondersteunt de nieuwe macOS High Sierra.

excel naar pdf mac

Het kan ook worden gebruikt om annotaties, bladwijzers, bates nummering, watermerken, wachtwoorden toe te voegen en om PDF documenten af te drukken. U kunt ook extra PDF pagina's en formulieren toevoegen en zelfs grotere PDF bestanden in kleinere formaten comprimeren. In combinatie met PDF Creator kunnen deze twee hulpmiddelen een integraal onderdeel worden van elk bedrijfsproces.


Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe Excel naar PDF Converteren op een Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen