PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wanneer we met afbeeldingen en foto's in documenten werken, hebben we niet altijd het oorspronkelijke formaat nodig. Een reden waarom we afbeeldingen meestal verkleinen, is om ervoor te zorgen dat ze minjder plaats innemen. Een foto van 5 MB neemt een hele pagina in Word. We moeten het formaat wijzigen om in het document te passen en de leesstroom niet te verstoren. Hier gaan we zien hoe je het formaat van een afbeelding in Word kunt aanpassen zodat deze aan je behoeften voldoet. Dit kan ook worden gedaan met PDFelement om foto's in een PDF bestand te wijzigen.

Hoe een Fotoformaat Wijzigen in Word 2016

Mwt Microsoft® Word kun je niet alleen het formaat van afbeeldingen wijzigen, maar ook tekstvakken, WordArt en vakken. Als je wilt, kun je ook ongewenste delen van de foto verwijderen door deze bij te snijden. Laten we het hier echter hebben over het verkleinen van een afbeelding in Word.

Het formaat van een afbeelding wijzigen in Word is heel eenvoudig. Als je de afbeelding wilt vergroten, verkleinen of eenvoudig wilt wijzigen, volg dan deze stappen:

 1. Klik op de foto, object, WordArt of vorm die je wilt wijzigen.
 2. Pak een formaatgreep en beweeg het van of naar het midden om de afbeelding te vergroten of te verkleinen. Houdt tegelijkertijd Ctrl ingedrukt om het midden op dezelfde plaats te houden terwijl je de formaatgreep sleept.
 3. Als je de verhoudingen wilt behouden, houdt Shift ingedrukt terwijl je de formaatgreep van of naar het midden sleept.
 4. Als je het midden op dezelfde plaats wilt houden en de verhoudingen wilt behouden, houdt je Ctrl en Shift ingedrukt terwijl je de formaatgreep sleept.
aanpassen foto in word

Het is belangrijk op te merken dat het formaat van het WordArt object alleen wordt aangepast aan het vak waarin de WordArt zich bevindt. De werkelijke WordArt tekst gedraagt zich net als elke andere tekst in Word. Als je het formaat van de tekst in WordArt wilt wijzigen, selecteer je de tekst en wijzig je de tekengrootte op de Start tab van de balk.

Als je het formaat van de afbeelding in Word wilt aanpassen tot een exacte hoogte en breedte, volg dan deze stappen:

 1. Klik op de foto die je wilt wijzigen.
 2. Klik in de "Foto Tools" tab op de "Formaat" tab.
 3. Om het formaat van een afbeelding te wijzigen, ga naar het tabblad Afbeeldingsindeling en voer vervolgens de gewenste afmetingen in voor Hoogte en Breedte. Als je het formaat van een vorm of object wijzigt, ga naar "Vormopmaak" en voer de afmetingen in voor "Hoogte en Breedte".
hoe een foto in word aanpassen

Een andere optie om het formaat van een afbeelding in Word te wijzigen, is het gebruik van percentages. Volg deze stappen als je het formaat wilt wijzigen in een exacte verhouding met behulp van percentages:

 1. Klik op de foto die je wilt aanpassen.
 2. Ga naar de Foto Formaat tab en klik op "Positie"; "Meer Lay-out Optie".
 3. Klik op het tabblad "Grootte" en zorg er vervolgens voor dat in het gedeelte "Schaal" het selectievakje "Beeldverhouding Vergrendelen" is uitgeschakeld. Voer nu percentages in voor Hoogte en Breedte.
 4. Klik op "OK" als je klaar bent met de percentages.
hoe een foto aanpassen in word 2013

PDFelement is een alles-in-een PDF oplossing, niet alleen voor persoonlijke behoeften, maar ook voor je zakelijke behoeften. Als je het formaat van PDF afbeeldingen wilt wijzigen, kun je het PDF bestand openen in PDFelement en vervolgens op de knop "Bewerken" in de linkerbovenhoek klikken en op de afbeelding klikken om meer instellingen aan de rechterkant te openen. Je kunt ook de hoek van de afbeelding slepen om het formaat aan te passen zoals je wilt. Lees meer details over hoe PDF afbeeldingen wijzigen.

hoe een foto wijzigen in word

Tips: PDF Documenten Versus Word Documenten

Microsoft® Word is niet de enige software die je kunt gebruiken om het formaat van afbeeldingen te wijzigen. Tegenwoordig heeft PDF Word overgenomen als het populairste gegevensbestand. PDF is veel veelzijdiger, omdat je het op verschillende platforms kunt gebruiken, ongeacht de software. Dat maakt PDF bestanden veel beter overdraagbaar. En daarom kiezen zakelijke professionals steeds meer voor PDF boven Word.

Laten we nu we weten hoe we het formaat van een afbeelding in Word kunnen wijzigen, hetzelfde proces in PDF bekijken. Is het zo simpel? Of is het ingewikkelder? Eerst en vooral heb je een goede PDF softwaretool nodig.

 • Aanmaken PDF documenten vanuit het niets en PDF converteren naar en van bestaande bestanden zoals DOC, PPT, XLS, Afbeeldingen en meer.
 • PDF documenten bewerken, of het nu tekst of afbeeldingen zijn. In het bewerkingsgedeelte kun je het formaat van afbeeldingen wijzigen.
 • OCR gebruiken om gescande documenten tot een compleet bewerkbaar en doorzoekbaar document te maken.
 • Tekstvelden toevoegen.
 • Automatisch formulier invullen.
 • Annotatie tools als opmerkingen, aangepaste stempels, notities en nog veel meer.
 • Digitaal ondertekenen van PDF documenten.
 • Ophalen van specifieke pagina's van een document om nieuwe PDF bestanden aan te maken.
 • Samenvoegen en splitsen van documenten of nieuwe pagina's invoegen en verplaatsen in een bestaande PDF.
 • PDF documenten professioneel en georganiseerd houden met kop- en voetteksten.
Home > Hoe kan ik > Hoe de Grootte van een Foto Gratis te Veranderen in Word op Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen