PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een applicatie als Microsoft Word biedt je veel mogelijkheden. Zelfs een beginner waardeert dat. Waarschijnlijk wordt er op een bepaald moment gevraagd om een bepaald PDF afbeeldingsbestand in een standaard Microsoft Word document in te voegen of in te sluiten. Gelukkig is dit gemakkelijk te doen. In dit artikel leren we je hoe een PDF beeld in te voegen in Word met PDFelement.

Invoegen PDF Beeld in Word met PDFelement

Stap 1. Importeer je PDF in PDFelement

Installeer en start PDFelement. Klik op "Open Bestand". Doorzoek je computer om het gewenste PDF document te vinden. Klik op "Open" om het te uploaden in het programma.

pdf beeld invoegen in word

Stap 2. Bewerk en Maak Aantekeningen in je PDF (Optioneel)

Je kunt je PDF document ook bewerken met behulp van het tabblad "Bewerken". Hier kun je tekst en afbeeldingen invoegen of verwijderen, de lettergrootte of kleur wijzigen en meer. Meer informatie hierover vind je hier hoe PDF's bewerken.

Om aantekeningen te maken in je PDF, moet je naar het tabblad 'Opmerkingen' gaan. Je kunt plaknotities, tekstvakken, typemachinetools, gebiedsmarkeringen, onderstrepingstekens en meer toevoegen. Meer informatie over hoe aantekeningen in PDF te maken vind je hier.

hoe een pdf beeld invoegen in word

Stap 3. Converteer PDF to Beeld

Ga naar de "Converteren" tab. Klik op "Naar Beeld" en selecteer een beeldformaat als .jpg, .png of .tiff in het nieuwe pop-up scherm om direct te converteren.

hoe een pdf beeld invoegen in word

Stap 4. Invoegen PDF Beeld in Word

Open je Word document. Klik op de "Invoegen" knop. Klik op het "Beeld" icoon en ga naar het geconverteerde beeld in je output map. Klik op "Invoegen" om het in het Word document in te voegen.

invoegen pdf beeld in word

Importeer PDF Beeld in Word met PDFelement

PDFelementheeft het allemaal: geavanceerde tekstbewerkingsgereedschappen, uitgebreide aantekeningentools, uitstekende en soepele weergave, de mogelijkheid om interactieve PDF documenten te maken, PDF beveiligingsfuncties, PDF creatie vanaf nul, een eindeloze reeks ondersteunde formaten (Word, Excel, TXT, PowerPoint, EPUB, HTML, RTF en afbeeldingen zoals JPG, JPEG, PNG, TIFF) in conversie en vooral, de OCR plug-in waarmee je gescande documenten kunt digitaliseren. Laten we ons concentreren op de conversiemogelijkheden van de beste PDF afbeelding in Word converter en de onderliggende geheimen ontdekken om gebruikers te helpen een PDF afbeelding in te voegen in een standaard kantoordocument zoals MS Word.

Stap 1. Open een PDF

Na het starten van PDFelement sleep het gewenste PDF naar het programma.

invoegen van een pdf in een word document als beeld

Stap 2. Importeer PDF Beeld in Word

Op het tabblad "Converteren" kun je op de knop "Naar Word" klikken om deze PDF afbeelding rechtstreeks naar een Word bestand te exporteren. Na de conversie kun je het geconverteerde Word document rechtstreeks in de outputmap openen.

toevoegen pdf beeld in word

Stappen om een PDF Beeld In te Voegen in Word

Er is ook een andere optie om een PDF afbeelding in Word in te voegen. Volg de onderstaande stappen om de taak snel en gemakkelijk te voltooien.

Stap 1. Open een Word Bestand

Open je Microsoft Word document.

invoegen pdf in een word document als beeld

Stap 2. Invoegen PDF Beeld als Object

Klik op de "Invoegen";"Object" knop in Word, selecteer "Aanmaken van bestand" in het pop-up venster en zoek het PDF bestand dat je wilt invoegen. Selecteer een van de opties "Bestand koppelen" of "Weergeven als pictogram" om het in te voegen zoals je wilt.

invoegen pdf beeld in word
  • Koppeling naar bestand: als je deze optie aanvinkt, wordt een koppeling gemaakt naar de locatie van de ingevoegde PDF op je schijf. Wijzigingen in het PDF bestand op je schijf worden ook toegepast op de ingevoegde PDF in je Word document.
  • Weergeven als pictogram: als je deze optie aanvinkt, wordt het ingevoegde PDF bestand weergegeven als een klein pictogram met de titel eronder. Het is in wezen hetzelfde als de functie slepen en neerzetten.
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Beeld in Word Invoegen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen