PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Beste Gratis iOS en Android PDF Scanner App

author

2022-06-15 16:25:22 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

Mobiele apps hebben ons leven heel eenvoudig gemaakt. Het scannen van documenten was vroeger zo'n gedoe, maar dat is het nu niet meer dankzij de iOS en Android scanners, waarmee elk type document eenvoudig naar PDF gescand kan worden. Hier introduceren we de beste gratis Android en PDF Scanner app, inclusief PDFelement voor iOS, zodat u uw documenten gemakkelijk naar PDF-bestanden kunt scannen.

download on app store download on google play

PDFelement voor iOS is de beste PDF-scanner voor iOS 14/13/12/11/10/9/8/7. De tool wordt geleverd met vele voordelen waarmee u uw PDF-bestanden kunt beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld notities, bonnetjes en visitekaartjes scannen en omzetten in PDF's. Het stelt u ook in staat om PDF's op te slaan en te delen via cloud-diensten, en het helpt u bij het overbrengen van bestanden naar de computer via Wi-Fi.

pdf editor for iphone ipad

Meer nog, het is ingebed met verschillende mappen om PDF vlot te beheren en uw map aan te passen op iPhone en iPad, inclusief iPhone X/8. Ten slotte helpt het PDF-bestanden om te zetten in Word, Excel en PowerPoint met behoud van de oorspronkelijke lay-out.

download on app store download on google play


Andere Scan naar PDF App voor iPhone en iPad

1. Scanner Pro

Scanner Pro is een van de beste scan-apps voor iPhone en iPad. Het heeft krachtige scanfuncties en naast het scannen van PDF's, scant het snel elk document op uw iPhone en iPad. Het scant het document met de camera van uw iPad of iPhone, en u kunt ze verzenden naar Google Drive, Dropbox, Evernote, iCloud, en One Drive, of u kunt ze opslaan op uw IOS-apparaat.

app scan to pdf

2. FP Scanner

FP Scanner is een gratis document naar PDF scanner-app voor de iPhone gebruiker. Het is een multifunctionele document scanner, tekst extractor, PDF converter en File manager die omvat: single file scanner, batch-bestanden scanner, OCR, kaart scanner, file manager. FP Scanner kan snel en nauwkeurig papieren, boeken, kranten, handgeschreven brieven, notities, PPT, posters, billboards, schoolborden, whiteboards, telefoonschermen, fotoalbums, facturen, kwitanties en contracten scannen en ze converteren naar PDF, JPGE & Tekst. Dan kunt u ook de bestanden of teksten die u gescand op uw telefoon bewerken en gemakkelijk op volgorde beheren.

pdf scanner app for iphone

3. Cam Scanner

CamScanner verandert uw apparaat in een krachtige draagbare scanner die automatisch tekst herkent (OCR) en helpt u productiever te worden in uw werk en dagelijks leven. Download deze gratis scanner app om elk document in PDF, JPG, Word of TXT formaat direct te scannen, op te slaan en te delen. Deze kleine maar krachtige gratis scanner app is een must-have voor studenten en iedereen die betrokken is bij een klein bedrijf: accountants, makelaars, managers, of advocaten. Scan alles wat u nodig hebt, inclusief bonnetjes, contracten, papieren notities, faxpapieren, boeken en sla uw scans op als PDF- of JPG-bestanden met meerdere pagina's

pdf scanner app for iphone

4. Prizmo

Prizmo is een krachtige scan app voor iPad en iPhone waarmee u alle documenten kunt scannen en opslaan als tekst, PDF, vCard, JPEG, en PNG. De app kan PDF bestanden scannen, en u kunt de gescande bestanden opslaan in uw camera bibliotheek of uw online opslag accounts zoals Evernote, Dropbox, Google Drive en nog veel meer. Met de applicatie kunt u de documenten snel en op hoge snelheid scannen.

pdf scanner app for iphone

5. JotNot Pro

JotNot Pro biedt u een eenvoudige en krachtige manier om uw documenten te scannen. JotNot Pro is een wachtwoord-beveiligde scanner-app die uw PDF's op hoge snelheid scant. Meer zelfs, het scant bonnetjes, notities, bladmuziek, schetsen, contracten, recepten, foto's, visitekaartjes en nog veel meer. De app scant deze documenten vanaf uw iOS-apparaat en slaat ze op als JPEG of PDF. Het biedt een snellere manier om uw bestanden te scannen zonder gedoe.

scan to pdf app android

6. TinyScan Pro

TinyScan Pro is een eenvoudig te gebruiken scan-app voor iPad en iPhone. Het maakt gebruik van de camera van uw iOS-apparaat om documenten te scannen. Het helpt bij het scannen van PDF's, notities en bonnetjes en laat ze u opslaan in Dropbox, Camera Roll, Box, Evernote en Google Drive met behulp van e-mail. U kunt ze ook afdrukken met AirPrint, faxen met Tiny Fax en delen naar uw pc via Wi-Fi. U kunt uw documenten ook beveiligen met een wachtwoord.

best scan to pdf app


Gratis PDF Scanner App voor Android Apparaten

1. Genius Scan

Genius Scan is een Android scan-app die zowel JPG als PDF ondersteunt. Het ondersteunt ook meervoudig scannen. Daarnaast ondersteunt het verschillende pagina-indelingen, zoals A5, A4, A3, visitekaartjes en juridische brieven. Het wordt ook met technologiegeleverd, zoals perspectief correctie, slimme pagina detectie en verschillende verbeteringen voor hoge kwaliteit scans. Bovendien kan het een back-up maken van scangegevens en deze herstellen. Het is compatibel met Android, iOS en Windows.

pdf scanner app

2. Mobile Doc Scanner

Mobile Doc Scanner wordt geleverd met geweldige functies, zoals de batch-modus, die het de gebruikers mogelijk maakt om documenten snel na elkaar te scannen. Het heeft een aantal gebaren om met gemak te navigeren. Verder wordt het in een Lite en een volledige versie geleverd. Daarnaast ondersteunt het een verscheidenheid aan pagina-indelingen, zoals Tabloid, Executive, A5, A4, A3, B5, visitekaartjes, Letter Legal, en envelop. Het ondersteunt Androids vanaf 2.3 en hoger.

scan to pdf app

3. Handy Scanner

Handy scanner biedt een aantal geavanceerde functies om ervoor te zorgen dat uw PDF-scan goed genoeg is. Het ondersteunt ook een batch-scan, zodat u meerdere documenten tegelijk kunt scannen. Bovendien heeft het een handige back-up- en herstelfunctie en kunt u het gescande bestand uploaden naar Google Drive, Dropbox en andere populaire cloud-diensten. De pro-versie biedt scans van hoge kwaliteit, onbeperkte cameraopnamen en de mogelijkheid om afbeeldingen te verfijnen.

best pdf scanner app

4. CamScanner

CamScanner is de beste PDF scanner voor Android en andere platforms zoals iOS. Het maakt het scannen van PDF's, ontvangstbewijzen, notities op een whiteboard, visitekaartjes, contracten, ID en nog veel meer mogelijk. Het kan scans verbeteren, tekst uit afbeeldingen halen en er aantekeningen in maken. Het heeft ook een zoekfunctie waarmee u documenten uit het verleden kunt doorzoeken. Bovendien ondersteunt het verschillende cloud-opslagdiensten zoals Box, Dropbox, Evernote, Google Drive en One Drive.

scan pdf app

5. TurboScan

Naast de gebruikelijke scanfuncties heeft TurboScan de functie "SureScan3x", waarmee de app zich onderscheidt. De tool maakt drie foto's van dezelfde pagina voor resultaten van hogere kwaliteit. Bovendien kunt u de gescande bestanden automatisch naar uw account e-mailen. Andere functies zijn de mogelijkheid om scans op te slaan als JPG, PDF en PNG, automatische correctie van scans en Cloud Print. Het ondersteunt Android vanaf 4.0 en iOS-apparaten.

pdf scan app

Beste PDF Editor Beschikbaar voor Desktop - PDFelement

Producteigenschappen PDFelement voor iOS
ios pdf editor
PDFelement voor Mac
mac pdf editor
Bekijk PDF-bestanden
Bewerk PDF-bestanden
Paginabeheer
Aantekeningen en opmerkingen
Creëer PDF-bestanden
Bladwijzers toevoegen
OCR functie
Redactie
Watermerken, Achtergronden, Kop- en Voetteksten Toevoegen
Toegang tot Honderden PDF sjablonen

Probeer Het Gratis of Koop PDFelement nu!

Probeer Het Gratis of Koop PDFelement nu!

Koop PDFelement nu!

Koop PDFelement nu!

0 Comment(s)
Home > PDF-app > Beste Gratis iOS en Android PDF Scanner App