PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een voordeel van Mac ten opzichte van Windows is dat het een geweldige ingebouwde PDF-viewer heeft, ook wel Voorvertoning geheten. Windows mist deze applicatie, maar er zijn alternatieven voor Windows OS. Dit artikel introduceert de beste Voorvertoning voor Windows - PDFelement die niet alleen dezelfde functies bevat als Voorvertoning op Mac, maar nog meer biedt.

Hoe een PDF bewerken met Voorvertoning voor Windows

Een gebruikersvriendelijke interface is voor de meeste typen gebruikers belangrijk. Zodra u PDFelement start, merkt u meteen de eenvoud van de menu's en de interface. PDFelement biedt ultieme eenvoud.

Stap 1. Bewerk PDF Tekst

Open uw PDF in PDFelement door de functie slepen en neerzetten te gebruiken of door in het opstartvenster op de knop "Openen" te klikken. U kunt ook naar "Bestand > Open > Bladeren" gaan. Om uw PDF-document te bewerken, klikt u gewoon op "Bewerken" in het menutabblad.

U kunt een bepaald tekstgebied selecteren om het lettertype, de grootte en de kleur te wijzigen door op "Bewerken" te klikken. U kunt afbeeldingen in de PDF ook verwijderen, vergroten of verkleinen, roteren of kopiëren. Voeg een tekstvak toe en voer de gewenste tekst in door op het vak "Tekst toevoegen" te klikken. Of u kunt een bepaalde afbeelding invoegen in de PDF-bestanden waaraan u werkt door op "Afbeelding toevoegen" te klikken.

voorvertoning voor windows

Stap 2. Annoteer PDF

Op het tabblad "Opmerking" kunt u notities toevoegen aan bepaalde delen van uw document, een aangepast tekstvak tekenen om uw opmerkingen en notities in te voegen, een bepaald deel van de tekst markeren, vormen tekenen of fouten in uw PDF-document markeren.

voorvertoning app voor windows

Stap 3. Converteer PDF

Documenten converteren was nog nooit zo eenvoudig. PDFelement ondersteunt conversie van PDF's naar Microsoft Office-bestanden, Epub, tekst, HTML en meer. Start de applicatie en open uw bestand. Selecteer de "Naar Word" of andere opties in het tabblad "Converteren" om naar verschillende bestandstypen te converteren. Geef in het pop-upvenster de doelmap op. Klik op "Opslaan" om het proces te bevestigen.

mac voorvertoning voor windows

Stap 4. PDF OCR

Start PDFelement en klik op "Openen" om uw gescande PDF in het programma te importeren. PDFelement herkent uw bestand automatisch en geeft een knop "OCR uitvoeren" weer in de bovenste informatiebalk. Zodra u op de knop klikt, kiest u een OCR-taal. Standaard is deze ingesteld op Engels. Als u de exacte pagina's wilt instellen waarop u OCR wilt uitvoeren, klikt u op "Pagina's aanpassen". Als u klaar bent met de instellingen, drukt u op "OK".

voorvertoning voor windows 10

Voorvertoning App voor Windows

PDFelement is een alles-in-één PDF-oplossing die iedereen kan gebruiken, zowel studenten als zakelijke professionals. Veel bestandstypen kunnen worden geconverteerd naar PDF-documenten. PDFelement biedt ook geavanceerde OCR-technologie, waarmee u gescande documenten kunt digitaliseren zodat de tekst kan worden bewerkt en doorzocht. U kunt hier meer informatie vinden over hoe u een PDF kunt bewerken.

apple voorvertoning voor windows

PDFelement biedt tal van hulpmiddelen voor annotaties. U kunt tekstvakken, onderstreepgereedschap, markeergereedschap, typemachinehulpmiddelen en meer gebruiken. Bovendien biedt PDFelement voor de beveiliging van documenten de mogelijkheid om wachtwoorden en machtigingen aan uw documenten toe te voegen. Bovendien kan het meerdere verschillende soorten formaten converteren.

Home > PDF Software Vergelijking > Beste Mac preview alternatief voor Windows
Wondershare Editor

Posted by to PDF Software Vergelijking
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen