Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

6 Beste Word naar PDF-converters Offline

author name

2022-06-15 16:21:56 • Filed to: Beste PDF Software • Proven solutions

Hoewel er veel online Word-naar-PDF-converters beschikbaar zijn, is een Word-naar-PDF-converter offline een betere oplossing, vooral wanneer u een stabiele converter nodig hebt om meerdere bestanden in bulk te converteren zonder internetverbinding of u zich ongemakkelijk voelt over het uploaden van uw documenten online naar een website van derden. Deze post zal 6 Word naar PDF converter offline programma's introduceren die gratis kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op uw apparaat. Of u nu Word naar PDF offline moet converteren op een computer of mobiele telefoon, u kunt hier de juiste oplossing vinden.

De beste 4 Word naar PDF Converter Offline voor PC/Mac

1. Wondershare PDFelement

PDFelement is de beste Word Doc naar PDF offline converter. U kunt het gratis downloaden op uw Windows PC of Mac om Word naar PDF offline te converteren. Deze Word naar PDF offline converter stelt u in staat om hoge kwaliteit PDF's te maken met behoud van de oorspronkelijke opmaak. Het ondersteunt batch-verwerking om in een keer meerdere Word-bestanden te converteren naar PDF.

Bovendien kunt u de krachtige PDF-bewerkingstools gebruiken om PDF-tekst, afbeeldingen en andere elementen gemakkelijk te bewerken. Het heeft een OCR-functie waarmee u gescande PDF-bestanden gemakkelijk kunt bewerken. Met PDFelement kunt u gemakkelijk PDFs converteren en vereenvoudigt u uw werk.

Download PDFelement gratis offline door op de onderstaande knop te klikken.

Voordelen

 • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken..
 • Maak PDF van Word, Excel, PPT, webpagina's, EPUB, en andere formaten..
 • Gemakkelijk bewerken, verwijderen, invoegen, toevoegen van tekst, afbeeldingen en pagina's.
 • Voeg watermerken, wachtwoorden en handtekeningen toe of extraheer gegevens.
 • Het stelt u in staat om PDF-bestanden te converteren naar Word, Excel, PPT en andere formaten.
 • U kunt PDF-bestanden beveiligen met een Open-wachtwoord en een Toestemmingenwachtwoord.
 • U kunt PDFs ondertekenen met handgeschreven en digitale handtekeningen.

Deze offline Microsoft Office Word doc naar PDF converter werkt voor alle MS Word-versies, zodat u elk Worddocument gemakkelijk en naadloos kunt converteren.  


Hoe Offline Word naar PDF omzetten met PDFelement

Om Word naar PDF te converteren met PDFelement offline, downloadt u de software gratis op uw PC of Mac. 

Zodra het programma is geopend, importeert u het Word-bestand door op de knop PDF maken te klikken. Selecteer het doc-bestand dat u wilt converteren en klik op Openen. Het Word document zal automatisch naar PDF worden geconverteerd.

Als u nog wijzigingen wilt aanbrengen, kunt u dat op dit moment doen. Als u klaar bent met het bewerken van het bestand, slaat u uw werk op. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand en kies de optie Opslaan als, een pop-up venster zal verschijnen, waar u uw bestand een naam kunt geven, en in de sectie formaten, kiest u PDF.

Klik nu op de Opslaan knop en u bent klaar met het offline converteren van een Word doc naar PDF met PDFelement.

 

how to save a word document as a pdf

2. Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro is een andere professionele offline Word naar PDF converter . Het stelt u in staat om Word, Excel en andere formaten gemakkelijk te converteren naar PDF met eenvoudige muisklikken. Deze Word to PDF offline converter is volledig compatibel met Excel, Word, PowerPoint, HTML en afbeeldingsformaten. U kunt er ook met een wachtwoord beveiligde PDF-documenten mee converteren. De OCR-functie kan gescande documenten omzetten in bewerkbare teksten en ook pagina's wijzigen en van formaat veranderen.

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijke interface.
 • Extreem snel en stabiel.
 • Converteer PDF naar meerdere bestandsformaten.
 • Markeer teksten en voeg vormen toe.
 • Zet meerdere bestanden om in één PDF en afzonderlijke bestanden in meerdere bestanden.
 • Ondersteunt meerdere talen.

Nadelen

 • Een beetje duur en heeft minder mogelijkheden dan de meeste PDF-converters.
doc to pdf converter offline

Hoe Word naar PDF Offline omzetten met PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro is een eenvoudig te gebruiken professionele PDF converter. U moet het echter op uw apparaat downloaden om PDF-bestanden offline te converteren. Download het van de officiële website op uw apparaat en volg de instructies om het te installeren.

Zodra Wondershare PDF Converter Pro is geïnstalleerd, start u het programma. Klik op PDF maken op de hoofdpagina van de software en vervolgens op Bestanden toevoegen. U wordt doorgestuurd naar de Open pagina waar u het Word bestand kunt selecteren dat u wilt converteren. Klik op de Openen knop en het zal automatisch aan de software worden toegevoegd.

Als alternatief kunt u gebruik maken van drag and drop functies om hier bestanden toe te voegen.

Zodra het bestand is geopend in de software, klikt u op de knop Maken en uw Word-doc wordt geconverteerd naar PDF.

docx to pdf converter offline

3. Nitro

Nitro Word to PDF converter offline is een van de toonaangevende alternatieven voor Adobe Acrobat. Het biedt PDF productiviteitstools en elektronische handtekeningen via een browser-gebaseerde service. Met Nitro Doc to PDF converter kunt u uw lay-outs, lettertypen en afbeeldingen behouden, alles blijft waar het was in de originele bestanden. Het stelt u ook in staat om e-mailbijlagen en media om te zetten in PDF-bestanden en deze te archiveren. Het kan meerdere bestanden tegelijk converteren en de spellingscontrole bevordert de professionaliteit.

Voordelen

 • Gratis proefversie beschikbaar.
 • Ontworpen voor bedrijven van elke omvang.
 • Meerdere functies met een gebruiksvriendelijke interface.
 • Microsoft Office-lintachtige interface.
 • Volledig geïntegreerd met de cloud voor eenvoudigere samenwerking.
 • Verbeterde documentconversie.

Nadelen

 • Geen specifieke mobiele toepassing.
docx to pdf converter offline

4. Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC is een uitstekend offline programma voor het converteren van Word naar PDF en een topleverancier. Dit programma heeft elk hulpmiddel dat u nodig hebt om PDF's te maken en te wijzigen. Deze Doc to PDF converter offline wordt algemeen beschouwd als de industriestandaard, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan drukke werkzaamheden en meer tijd kunt besteden aan het voltooien van projecten zodra u vertrouwd bent geraakt met de krachtige functies. Het converteert het document met behoud van de oorspronkelijke lay-out, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het maken van aanpassingen.

Voordelen

 • Alles-in-één PDF-convertersoftware.
 • De gestroomlijnde menubalk benadrukt de belangrijkste functies.
 • Maak de documentbeoordeling naadloos.
 • Integratie met cloud voor eenvoudigere samenwerking.

Nadelen

 • Duurder dan andere PDF-converters.
how to save a word document as a pdf

De beste Word naar PDF-converter offline voor Mac

1. Mac Preview

Voorvertoning is een voorgeïnstalleerde applicatie voor het bekijken van afbeeldingen die in de meeste macOS te vinden is. Het wordt ook geleverd als een PDF-viewer. Het komt van pas wanneer u digitale afbeeldingen bekijkt of ze wilt laten afdrukken. U kunt ook bestanden in het portable document formaat bekijken in Voorvertoning.

Als u een Word-document op de Mac hebt en u wilt het opslaan in PDF-formaat, dan kunt udat gemakkelijk doen met Voorvertoning op de Mac: Open Voorvertoning in uw macOS en open daarin het Word-document dat u wilt opslaan als PDF. Zodra het is geopend, gaat u naar het menu waar u de optie Bestand vindt. Hier moet u de optie Exporteren als PDF kiezen.

Zodra dat is gedaan, zal het Word-document worden opgeslagen als een PDF.

 

Word to PDF Offline for Mac

Voordelen

 • Preview is een voorgeïnstalleerde toepassing op macOS.
 • Het is niet nodig om software van derden te downloaden om Word naar PDF te converteren.
 • Het is gratis te gebruiken.
 • Het kan ook helpen bij het converteren van PDF bestanden naar JPG.

Nadelen

 • De batch-converteerfunctie ontbreekt.
 • Sommige bestanden kunnen bepaalde functies verliezen tijdens de conversie.

Om de beperkingen van de Preview toepassing te omzeilen, is PDFelement handige software. Het helpt om Word naar PDF te converteren. Het biedt ook verschillende bewerkingsfuncties die afwezig zijn in de Voorvertoningstoepassing. Het is mogelijk om bladwijzers, annotaties, datums, nummers, wachtwoorden, watermerken, en anderen toe te voegen. Het heeft ook een batchconversie-functie. Het kan worden gebruikt om grote bestanden te comprimeren tot kleinere afmetingen en om extra pagina's aan een PDF-document toe te voegen.

2. Microsoft Office voor Mac

Het Microsoft Office-pakket is ook beschikbaar voor macOS. Deze toepassing wordt gebruikt wanneer u Word wilt openen en bewerken en het wilt opslaan als een PDF. De stappen om dit te doen zijn als volgt:

Stap 1. Open Office op de Mac en zoek het Word-document dat u wilt opslaan als PDF; dit doet u door het Word-document te vinden onder de optie Bestand. Zodra het is geopend, klikt u op Opslaan als.

Stap 2. Wanneer u op Opslaan als klikt, verschijnt er een pop-upvenster. Hier kunt u PDF selecteren als het formaat waarin u het Word document wilt opslaan.

Stap 3. Zodra u klaar bent met het opslaan van het bestand, zou het een PDF-bestand zijn dat is opgeslagen in de map of op de drive van uw keuze.

Microsoft Word to PDF Converter Offline Mac

Voor- en nadelen

 • Microsoft maakt een eenvoudige conversie van Word naar PDF mogelijk.
 • Met Microsoft Office is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het Word-document voordat u het opslaat als PDF.
 • Microsoft Word moet op de Mac worden geïnstalleerd en dat is software van derden.

Word naar PDF converter Offline APK voor Android

Een van de beste Word naar PDF converters voor Android is de Word naar PDF Converter. Het is compatibel met Android 4.0 en hoger. Het pp is een toegewijde doc naar pdf converter die woord naar PDF converteert of vice versa. Het biedt geen grote verscheidenheid aan functies, maar als u alleen een eenvoudige app nodig hebt om Word-documenten om te zetten in PDF op uw Android-telefoon, is deze app een fatsoenlijke keuze.

Om Word naar PDF offline te converteren met uw telefoon, moet u een Word-document (DOCX of DOC) op uw Android-telefoon kiezen en vervolgens een Linux-server of Windows-server selecteren om het bestand te converteren. Na het selecteren van een server, tikt u op de Nu converteren knop. U kunt het geconverteerde PDF-bestand downloaden na de conversie.

Doc to PDF Converter for Android


Word naar PDF converter offline voor iPhone

Voor al die Apple-gebruikers die een oplossing voor dit probleem zoeken, is er een PDFelement app voor iOS die compatibel is met uw iPhone en iPad. De app is beoordeeld als de hoogste in PDF-conversiekwaliteit en dit is te danken aan de verscheidenheid aan tools die allerlei behoeften oplossen.

Het kan niet alleen Word naar PDF offline converteren, maar ook Excel, PPT, JPG, PNG, enz. naar PDF. Met de PDFelement-app kunt u een geweldige redacteur worden, omdat het u in staat stelt aanwijzingen aan te brengen in het PDF-document, inclusief markeren en onderstrepen, tekenen om elementen te benadrukken en zelfs een E-handtekening te maken die uw PDF overal en altijd beveiligt.

Om een Word-document op uw apparaat om te zetten in een PDF op iPhone, opent u de toepassing PDFelement en selecteert u het gewenste document. Tik vervolgens op Omzetten naar PDF om het voor elkaar te krijgen.

PDFelement Converter


Hoe gratis Word naar PDF Offline omzetten

Als u gebruik maakt van een Windows OS, Microsoft Office 2007 en hogere versies dan zijn er biedt eenvoudige oplossingen voor het omzetten van Word-documenten naar PDF. Dit is een vooraf geïnstalleerde toepassing die wordt geleverd met Windows. Als gevolg hiervan kunt u via Word 2007, 2010, of 2013 gemakkelijk documenten opslaan in PDF-formaat. Stappen om dit te doen zijn als volgt:

Open het Word-document dat u wenst te converteren.

Klik op de optie Bestand in de linkerbovenhoek van het menu.

Klik in de vervolgkeuzelijst op 'Opslaan als'. Wanneer het aparte scherm 'Opslaan als' verschijnt, kiest u PDF-type om het bestand op te slaan.

U kunt ook kiezen in welke map u het bestand wilt opslaan. Als het bestand eenmaal als PDF is opgeslagen, kunt u het vervolgens weer terugzetten in het Word-document.

Wanneer u de map bezoekt waarin het PDF-bestand is opgeslagen, wordt het bestand via de PDF-viewer geopend door erop te klikken.

 


Beste Word naar PDF converter online

Als u nog steeds een betrouwbare online Word naar PDF converter nodig hebt, kunt u Wondershare HiPDF. Dit is een volledig gratis online Word naar PDF converter. Het heeft een zeer nette interface en zal u niet lastig vallen met vervelende advertenties. Het is zeer eenvoudig te gebruiken: klik gewoon op Choose File om uw Word document te uploaden en klik vervolgens op Convert om het om te zetten naar PDF. Uw Word document zal snel geconverteerd worden naar PDF in enkele seconden.

Word to PDF Converter Online

Net als andere online Word-naar-PDF-converters heeft HiPDF enkele beperkingen wat betreft de bestandsgrootte en het aantal bestanden dat u op één dag kunt converteren. Als u een onbeperkte Word naar PDF converter nodig hebt, ga dan voor een offline Word naar PDF converter.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Beste PDF Software > 6 Beste Word naar PDF-converters Offline