PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

OCR (Optische karakterherkenning) is de technologie die afbeeldingen converteert naar tekst. Hierbij staat een afbeelding niet zomaar voor een afbeelding, zoals een wallpaper. Het verwijst naar de afbeeldingen die gescand zijn van tekstboeken, tijdschriften of andere op tekst gebaseerde bestanden, meestal opgeslagen als PDF. OCR kan de tekst uit deze afbeeldingen extraheren. Hier gaan we 10 gratis OCR-lezers introduceren, zodat jij deze gescande afbeeldingen makkelijk kunt hanteren.

Top 10 gratis OCR-lezers

1. PDFelement

PDFelement kan jou gemakkelijk helpen werken met gescande PDF-documenten dankzij de geavanceerde OCR-technologie. Deze functie kan tekst herkennen in een gescande PDF en ervoor zorgen dat jouw bestand bewerkbaar wordt. Daarbij kan het jouw gescande PDF converteren naar andere bewerkbare documentsformaten zoals Word, Excel, PPT, Tekst en meer. Terwijl je het document converteert kun je er zeker van zijn dat de kwaliteit van jouw document blijft behouden.

PDFelement is uitgerust met krachtige bewerkhulpmiddelen, welke jou in staat stellen om tekst, afbeeldingen en pagina's in te voegen, te verwijderen en bewerken. Je ook zowel interactieve als niet-interactieve formulieren invullen en nieuwe formulieren maken met verschillende opties.

gratis ocr-lezer

2. FreeOCR

De gratis online OCR is volledig gratis, geen kosten, geen registratie, geen e-mailadres nodig. Alles is hier zo goed. Het ondersteunt afbeeldingen zoals JPG, GIF, TIFF, BMP of PDF met tekst in meerdere kolommen. En meer dan 30 herkenningstalen zijn ondersteund. De beperkingen zijn dat alle geüploade afbeeldingen minder dan 2MB zijn, niet breder of hoger dan 5000 pixels en slechts 10 afbeeldingen zijn toegestaan om te uploaden per uur.

FreeOCR

3. i2OCR

i2OCR staat jou toe om afbeeldingen te uploaden; TIF, JPEG, PNG, BMP, GIF, PBM, PGM, PPM of om de URL van een afbeelding te plakken. Het betekent dat je afbeeldingen kan converteren op jouw lokale schijf op jouw pc of afbeeldingen kunt converteren van het internet. Geen registratie nodig. Het ondersteunt multi-kolom-documenten, 33 herkenningstalen. In tegenstelling tot FreeOCR stelt Sciweavers gebruikers in staat om zoveel afbeeldingen te uploaden als gebruikers willen.

i2OCR

4. Online OCR

Online OCR kan foto's en met digitale camera vastgelegde beelden converteren met 32 herkenningstalen. Meer concreet – het converteert gescande PDF naar Word, Tekst, RTF, extraheert tekst van JPG, JPEG, BMP, TIFF, GIF en converteert naar bewerkbaar Word, Tekst, Excel, PDF, HTML, enz. 15 afbeeldingen kunnen binnen een uur worden geconverteerd.

Online-OCR

5. Free Online OCR

Free Online OCR kan gescande documenten, schermafbeeldingen, faxen en foto's converteren naar doorzoekbare tekst, zoals DOC, TXT, PDF en RTF. Het ondersteunt PDF, BMP, JPG(JPEG), PNG, GIF, TIFF.

Free-Online-OCR

6. Cvisiontech

Cvisiontech ondersteunt ook het uploaden van meerdere PDF, TIFF, JPG en BMP per keer. Zorg ervoor dat de bestandsgrootte van de te uploaden bestanden minder dan 100MB is. Hier kun je je doelbestand comprimeren en optimaliseren voor websites.

OCRonline

7. SuperGeek Free Document OCR

SuperGeek Free Document OCR is een gebruiksvriendelijke en krachtige afbeelding OCR-converteerder ontworpen voor zowel professionele als thuisgebruikers. Het kan tekst lezen van JPEG, JPG, TIFF, TIF, BMP, PNG, GIF, PSD, WMF, EMF, DCX, J2K, JP2, PCX enz. en converteert naar bewerkbaar MSWord en TXT-documenten binnen slechts enkele klikken van de muis.

SuperGeek Free Document OCR

8. onOCR

Ongeacht de grootte van een gescande PDF-bestand die je hebt, onOCR kan ermee omgaan. Gratis OCR zou een onbewerkbaar document lezen en omzetten in kopieerbare tekst welke je kunt bewerken zoals je wilt. Het stelt je ook in staat om afbeeldingen te verwerken en zet deze om in bewerkbare tekst.

onOCR

9. Investintech

Able2Extract van Investintech is een PDF-management-krachtpastser die je kunt gebruiken bij het converteren van gescande OCR PDF naar meer dan 10 bewerkbare bestandsdocumenten, het kan beveiligde PDF-bestanden maken vanuit zo'n beetje elk bestandstype, PDF-bestanden bekijken en bewerken, tekst extraheren vanuit een gescand document en dan de conversieresultaten bewerken en een voorbeeld geven.

Investintech

10. OCRGeek

Met OCRGeek.com je kun je online OCR beheren in bulkmodus. Hiermee kun je meerdere bestanden tegelijkertijd uploaden zonder problemen. Het gehele proces is snel en gemakkelijk. Al je documenten zullen worden georganiseerd en geconverteerd naar TXT-formaat. De invoerformaten die OCRgeek kan ondersteunen zijn: PNG, JPG, PDF, TIFF, GIF, DJVU, en BMP.

OCRgeek
Home > Beste PDF Software > Top 10 gratis OCR-lezers om gescande bestanden mee te hanteren
Wondershare Editor

Posted by to Beste PDF Software
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen